Ontdek alles over Orange internet en de Orange Flybox

Geactualiseerd op
minuten lezen
Orange internet

Een Orange internet abonnement is beschikbaar vanaf € 20,00 per maand*. Dit betreft een internet abonnement zonder installatie en op 4G. Een abonnement met een kabelaansluiting is verkrijgbaar vanaf € 45,00 per maand* en met fiber vanaf € 49,00 per maand*.

Orange internet abonnementen

Orange maakt gebruik van de netwerken van Telenet (Vlaanderen) en VOO (Wallonië) voor het aanbieden van hun diensten via VDSL or fiber. Voor de abonnementen die gebruik maken van het mobiele netwerk, gebruikt Orange hun eigen gsm-netwerk.

Orange internet abonnementen
Abonnement Inhoud abonnement Prijs
Orange
Home Flybox 15 GB
Internetverbinding: Mobiel internet
Surfvolume: 15 GB
Downloadsnelheid: 210 Mbps
Upload snelheid: 25 Mbps
€ 20,00
Orange
Home Flybox 150 GB
Internetverbinding: Mobiel internet
Surfvolume: 100 GB
Downloadsnelheid: 210 Mbps
Upload snelheid: 210 Mbps
€ 28,00
Orange
Start Fiber
Internetverbinding: VDSL
Surfvolume: Onbeperkt
Downloadsnelheid: 200 Mbps
Upload snelheid: 15 Mbps
€ 35,00
6 maanden lang, daarna € 45,00
Orange
Home Fiber
Internetverbinding: Fiber
Surfvolume: Onbeperkt
Downloadsnelheid: 200 Mbps
Upload snelheid: 15 Mbps
€ 49,00
Orange
Zen Fiber
Internetverbinding: VDSL
Surfvolume: Onbeperkt
Downloadsnelheid: 500 Mbps
Upload snelheid: 40 Mbps
€ 45,00
6 maanden lang, daarna € 55,00
Orange
Giga Fiber
Internetverbinding: VDSL
Surfvolume: Onbeperkt
Downloadsnelheid: 1 Gbps
Upload snelheid: 50 Mbps
€ 45,00
12 maanden lang, daarna € 65,00

Hoewel de naam anders doet lijken, is het bij een Orange Fiber internet niet noodzakelijk om een glasvezel aansluiting te hebben van Orange. Bij deze abonnementen wordt glasvezel geleverd tot aan de straat, waarvandaan een coaxkabel naar je woning loopt.

Deze abonnementen kun je bovendien in het Orange Love pack afsluiten, waarbij je een Orange internet abonnement kunt combineren met mobiele telefonie en eventueel TV en / of vaste telefonie.

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

02 588 59 40OF Bel mij gratis terug

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

Bel mij gratis terug

Is onbeperkt internet daadwerkelijk onbeperkt?

De Orange internet abonnementen zijn niet 100 % onbeperkt. Zodra je tijdens de piekuren meer dan 3 TB surfvolume gebruikt, zal je internetsnelheid verlaagd worden.

De piekuren zijn bij Orange van 17:00 - 23:59 uur. Hier buiten - in de daluren - zul je altijd onbeperkt kunnen surfen op internet.

Zijn er extra kosten verbonden aan een Orange abonnement afsluiten?

Als je een Orange internet abonnement afsluit, dien je de opstartkosten van € 59,00 (eenmalige kost) te betalen. De modem is daarentegen wel bij de abonnementen inbegrepen.

Orange fiber

Fiber is een nieuwe ontwikkeling die sneller en duurzamer is dan een VDSL abonnement. Voor de Orange fiber abonnementen wordt er gebruik gemaakt van het glasvezelnetwerk van VOO en Telenet (afhankelijk van waar je woonachtig bent). Je dient je woning dus aan te kunnen sluiten op het fibernetwerk van één van deze twee telecom providers wil je een Orange fiber abonnement afsluiten.

Je kunt momenteel een Orange fiber abonnement afsluiten als je woonachtig bent in Antwerpen, Diksmuide, Genk, Gent of Poperinge. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor fiber bij jou in huis, kun je ofwel met CallMePower ofwel met Orange contact opnemen: 02 588 44 02.

Orange Flybox

Bij de Orange Flybox maak je, in tegenstelling tot bij Orange Fiber internet, gebruik van het 4G-netwerk van Orange waardoor er geen installatie benodigd. Wel dien je de modem aan te schaffen. Dit kost € 39,00 als je een verbintenis van twaalf maanden aangaat. Zonder een verbintenis van één jaar kost deze € 129,00.

De Orange Flybox biedt twee abonnementen aan: één met 150 GB surfvolume waarbij je 100 GB enkel tussen 18:00 - 6:00 uur kunt gebruiken en de overige 50 GB op elk moment van de dag en één met 15 GB surfvolume dat je op elk moment van de dag kunt gebruiken.

Orange internet in een tweede verblijf

Wil je in een tweede verblijf internet afsluiten? Dit is bij Orange ook mogelijk. Je hebt hierbij de keuze tussen drie internet abonnementen:

  • Orange Start Fiber voor € 39,00 per maand*.
  • Orange Zen Fiber voor € 49,00 per maand*.
  • Orange Giga Fiber voor € 59,00 per maand*.

De voorwaarden van de abonnementen zijn hetzelfde als in de eerder getoonde tabel is opgenomen.

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

02 588 59 40OF Bel mij gratis terug

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

Bel mij gratis terug

Wat is er gebeurd met Orange Home internet?

Tot en met september 2023 werden de Orange internet abonnementen "Home" genoemd. Het was mogelijk om hierbij uit slechts één Orange Home internet abonnement te kiezen.

Eind september 2023 heeft Orange twee extra internet abonnement toegevoegd en de naam van het Orange Home internet abonnement aangepast. De prijs en de voorwaarden van dit abonnement zijn echter wel gelijk gebleven.

Orange internet opties

Je kunt aan Orange internet meerdere opties toevoegen. Welke opties jij kunt gebruiken, is afhankelijk van welke Orange internet abonnement je hebt afgesloten.

Opties Orange internet (vaste internetaansluiting)
OptieInhoudPrijs (per maand)
WiFi ComfortHuur wifi-boosters om het bereik van je wifi-signaal in je woning te versterken.€ 3,00
My Comfort ServiceGeniet van een installatie van al je toestellen door een Orange-expert bij jou thuis, installatie van een 4G-back-up voor een stabiele internetverbinding als je internetverbinding onderbroken wordt, garantie van een nieuwe installatie of verplaatsing van je apparaten binnen drie werkdagen, reparatie van je apparaten binnen 24 werkuren, voorrang als je naar de Orange klantendienst belt, de nieuwste modems en wifi-boosters en een gratis controle per jaar van alle instellingen en apparaten door een Orange-expert.€ 10,00
Fixed PhoneBel 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 onbeperkt en zonder extra kosten naar alle vaste en mobiele nummers in België en in veertig internationale bestemmingen. Daarnaast geniet je van de extra diensten: nummerweergave, oproepen doorschakelen, switchen naar een tweede oproep, teleconferenties en voicemail.€ 12,00

Voor beide Orange Flybox abonnementen kun je gebruik maken van de optie voor meer surfvolume. Als je aan je maximale surfvolume zit, kun je voor € 5,00 5 GB extra surfvolume of voor € 10,00 10 GB extra surfvolume aanschaffen.

Hoe sluit je een Orange internet abonnement af?

Voor meer informatie of voor hulp bij het afsluiten van een Orange abonnement bel je naar: 02 588 59 40. Een Orange internet abonnement afsluiten kan ook door in een Orange winkel langs te gaan, door telefonisch met Orange contact op te nemen, of zelf via de website.

Tijdens het bestelproces van je nieuwe abonnement kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van Easy Switch. Als je hiervoor kiest, zal Orange je huidige abonnement voor jou opzeggen. Je hoeft hiervoor enkel door te geven wie je huidige provider is en wat je klantnummer en Easy Switch ID zijn.

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

02 588 59 40OF Bel mij gratis terug

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

Bel mij gratis terug

Hoe kun je Orange internet problemen oplossen?

Heb je er last van dat je bij Orange geen internet hebt, of heb je last van andere Orange internet problemen? Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt controleren om snel je problemen te verhelpen.

Via de Orange supportpagina kun je meerdere stappenplannen met foto's vinden voor een groot aantal Orange internet problemen. Kun je aan de hand van deze stappenplannen de Orange storing niet zelf oplossen of zijn de Orange internet problemen nog niet verholpen, dan is het het beste om met Orange contact op te nemen.

* Prijzen in juli 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 38 stemmen vond de informatie nuttig.

CallMePower, een merk van Selectra in België, heeft een partnership met deze entiteit. Via onze telefonische dienstverlenging geven wij je gratis advies, support en informatie en helpen wij jou met het afsluiten van een abonnement bij deze entiteit. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Meer info of klant worden?

Orange klant worden of extra informatie ontvangen?

Neem contact met ons op voor advies over de Orange abonnementen
of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Laat CallMePower jou terugbellen voor advies over de Orange
abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).