Aanmelden of registreren bij mijn water-link

Geactualiseerd op
minuten lezen
water-link banner

De Vlaamse waterleverancier water-link biedt een digitale klantenzone genaamd 'mijn water-link', waar klanten diverse watergerelateerde zaken vanuit huis kunnen beheren. Leer in dit artikel hoe je je kunt inloggen registreren bij mijn water-link en ontdek welke functionaliteiten deze klantenzone te bieden heeft.

Om toegang te krijgen tot de uitgebreide mogelijkheden van de digitale klantenzone van mijn water-link, dien je een klantenaccount aan te maken. Als je al klant bent bij deze Vlaamse waterleverancier en gebruik wilt maken van de digitale diensten, volg dan de onderstaande stappen:

 • Ga naar de website van water-link, en klik rechtsboven op ‘mijn water-link’.
 • Klik op 'registreren' en maak vervolgens de keuze voor 'bestaande klant'.
 • Vul de vereiste gegevens in, waaronder essentiële informatie zoals je klantnummer en rijksregisternummer.
 • Open de bevestigingsmail en voltooi de registratie.

Vragen over water-link? (Gratis dienst)

CallMePower beantwoordt alle vragen over de waterlevering in Vlaanderen.

Vragen over water-link? (Gratis dienst)

Laat je telefoonnummer achter, en een van de CallMePower adviseurs belt je gratis terug om alle vragen te beantwoorden.

Voor toegang tot de uitgebreide mogelijkheden van de digitale klantenzone van mijn water-link is een klantenaccount vereist. Als je al een klantenaccount hebt aangemaakt en nu bij mijn water-link wilt inloggen, volg dan de volgende stappen:

 • Je gaat naar de website van water-link, en klikt rechtsboven op ‘mijn water-link’.
 • Klik links op ‘aanmelden’.
 • Vul je e-mailadres en wachtwoord in.

Wachtwoord mijn-waterlink vergeten?

Mocht je het wachtwoord zijn vergeten dat gekoppeld is aan je klantenaccount, dan hoef je je geen zorgen te maken. Op de aanmeldpagina van mijn water-link kun je eenvoudig je geregistreerde e-mailadres invoeren. Vervolgens wordt je de mogelijkheid geboden om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Binnen de digitale klantenzone van water-link heb je de mogelijkheid om een breed scala aan watergerelateerde zaken op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier te regelen. Enkele van de belangrijkste functies die je hier kunt uitvoeren, zijn onder andere:

 • Het regelen van een verhuis.
 • Het doorgeven van de meterstand.
 • Het waterverbruik bijhouden.
 • De waterfactuur en bijbehorende betalingen controleren.
 • Het aanpassen van je persoonlijke gegevens.

Wanneer je gaat verhuizen náár, of uit, het werkingsgebied van water-link, zul je verschillende belangrijke stappen moeten zetten omtrent je watercontract. Zowel de waterlevering opstarten of de waterlevering stopzetten bij water-link kun je regelen via de digitale klantenzone. We hebben een artikel geschreven met uitgebreide uitleg over het regelen van een verhuis via mijn water-link.

Heb je inmiddels al een digitale meter ontvangen? In bijna alle gevallen geeft de digitale meter automatisch de meterstanden door aan de waterleverancier. Je hoeft dus zelf niks meer te doen.

Wanneer je nog steeds over een analoge meter beschikt, zul je wel zelf de meterstanden aan de leverancier door moeten geven. Je hoeft hier echter geen account in mijn water-link voor te hebben, want je kunt ook zonder account de meterstanden doorgeven via de website. Het enige wat je nodig hebt zijn de volgende dingen:

 • Je klantnummer. Je kunt deze vinden onder het postadres op de factuur.
 • De veiligheidscode. Deze staat op de meter brief.
 • De meterstand. Deze kun je aflezen op de watermeter.
 • Je persoonlijke gegevens. Zorg dat de gegevens die je invult hetzelfde zijn als de gegevens waarmee je bij de leverancier geregistreerd staat.

Digitale meter van water-link

Binnen mijn water-link zijn er extra functionaliteiten beschikbaar die specifiek gebruikmaken van de voordelen van een digitale meter. Een van deze functies omvat het real-time bijhouden van je waterverbruik. Het actueel monitoren van je waterverbruik biedt inzicht in je dagelijkse, wekelijkse, of maandelijkse consumptiepatronen. 

Hulp nodig? (Gratis dienst)

Bel CallMePower voor gratis advies van onze water-experts.

Hulp nodig met het regelen van je wateraansluiting? (Gratis dienst)

Laat je telefoonnummer achter, en een van onze CallMePower adviseurs belt je terug om samen met jou de stappen te zetten.

Indien je tegen problemen aanloopt bij het gebruik van mijn water-link, raden we je aan om rechtstreeks contact op te nemen met de waterleverancier. Hieronder vind je de essentiële contactgegevens van water-link, waardoor je direct je vraag kunt stellen en ondersteuning kunt verkrijgen.

Contactgegevens water-link
ManierDetails
Telefoonnummer informatie water
Klantendienst water-link078 35 35 09
Dringende storing doorgeven water-link03 244 05 44
Niet-dringende defectenHet defectenformulier
AdresMechelsesteenweg 66, 2018 Antwerpen, Belgium
Vond je deze informatie nuttig? 0% van de 0 stemmen vond de informatie nuttig.