Orange TV: ontdek alle abonnementen en de Orange TV app

Geactualiseerd op
minuten lezen
Orange TV

Het is bij Orange mogelijk om twee TV abonnementen af te sluiten als aanvulling op je internet of Love abonnement. In dit artikel ontdek je alles over de Orange TV abonnementen, de opties en hoe je problemen met je Orange TV kunt oplossen.

Hoe zien de Orange TV abonnementen eruit?

Er worden twee Orange TV abonnementen aangeboden: Orange TV en Orange TV Lite. Deze zijn enkel in een Orange pakket af te sluiten, los een Orange TV abonnement afsluiten is dus niet mogelijk.

€ 10,00 per maand

TV Lite

 • Zonder decoder
 • Twintig basiskanalen
 • Programma's opnemen in de Cloud
 • TV kijken via de app en Chromecast
 • Op maximaal 5 apparaten TV kijken
02 588 59 40 Bel me terug
€ 19,00 per maand

TV

 • Met decoder
 • Zeventig kanalen
 • Tot 2 programma's tegelijkertijd opnemen
 • TV kijken via app en TV
 • Programma's pauzeren
02 588 59 40 Bel me terug

Welke opties kun je voor Orange TV activeren?

Nadat je een Orange TV abonnement hebt afgesloten, is het mogelijk om een aantal opties aan te zetten. Deze opties kun je op elk moment activeren, dit hoeft dus niet meteen zodra je het Orange TV abonnement afsluit.

 • Orange Football voor € 10,99 per maand*.
 • Orange Chromecast voor eenmalig € 39,00.
 • Extra Orange TV decoder voor € 9,00 per maand*.

Sluit nu telefonisch een TV abonnement bij Orange af!

Sluit gemakkelijk, snel en telefonisch een TV abonnement bij Orange af! Indien nodig helpen we je om je abonnement bij je huidige provider op te zeggen.

Sluit nu telefonisch een Orange TV abonnement af!

Laat ons je terugbellen voor hulp bij het afsluiten van een Orange TV abonnement!

Orange TV optie: Orange Football

Voor een voetbalfan is de Orange Football optie de perfect optie voor je Orange TV abonnement. Deze Orange sport optie geeft je namelijk toegang tot Belgisch en internationaal voetbal voor maar € 10,99 per maand*. Naast toegang tot de zenders ELEVEN 1, ELEVEN 2 en ELEVEN 3 krijg je hiermee ook toegang tot ELEVEN Pro League 1, ELEVEN Pro League 2 en ELEVEN Pro League 3.

Wil je niet via de TV of de Orange TV app maar via streaming en de ELEVEN-app meer voetbal en sport kijken, dan kun je ook de Pro League Pass of de All Access Pass aanschaffen voor respectievelijk € 11,99 en € 15,99 per maand*. Beide passen kun je op elk moment opzeggen.

Orange TV review Twijfel je over het afsluiten van een Orange TV abonnement? Ontdek in onze Orange review de ervaringen van (oud-)klanten van Orange.

Orange TV optie: Chromecast

Wil je de mogelijkheid hebben om vanaf je mobiele telefoon video's en muziek naar je TV te streamen? Dan is de Orange Chromecast wellicht een goede keuze. Een Chromecast is een apparaat waardoor je datgene dat je op je gsm, tablet of computer bekijkt ook via de TV kunt bekijken.

De Orange Chromecast kost je eenmalig € 39,00 (eventuele aanbiedingen buiten beschouwing gelaten) en kun je gemakkelijk tijdens de bestelling van je Orange TV abonnement bestellen. De technieker zal tijdens de installatie van je Orange TV dan ook meteen je Orange Chromecast installeren. Heb je al een Orange TV abonnement, dan wordt de Orange Chromecast naar je woning gestuurd met uitleg over hoe je hem zelf kunt installeren.

Wil je een Orange TV optie tegelijkertijd met het afsluiten van je Orange TV abonnement activeren? Bel CallMePower voor gratis hulp bij het afsluiten van je Orange TV abonnement en het activeren van de Orange TV optie. Je kunt onze telecom experts bereiken op: 02 588 59 40.Advertentie - Dienst CallMePower

Orange TV optie: extra Orange box

Met het huren van een extra Orange TV box kun je op een tweede TV genieten van digitale TV van Orange. Je hebt voor het installeren van de Orange TV box een coaxkabel nodig. De extra Orange TV box heeft dezelfde functies als je eerste Orange TV box.

Het is mogelijk om tot drie extra Orange TV decoders te huren voor € 9 per maand per TV box*. Als je nog geen Orange TV abonnement hebt, dan kun je tijdens het bestelproces een extra Orange TV box huren. Deze zal dan samen met je Orange TV geïnstalleerd worden. Heb je al een Orange TV abonnement, dan kun je de installatie zelf doen of een afspraak met een technieker van Orange maken voor € 59,00.

Sluit nu telefonisch een TV abonnement bij Orange af!

Sluit gemakkelijk, snel en telefonisch een TV abonnement bij Orange af! Indien nodig helpen we je om je abonnement bij je huidige provider op te zeggen.

Sluit nu telefonisch een Orange TV abonnement af!

Laat ons je terugbellen voor hulp bij het afsluiten van een Orange TV abonnement!

Kijk online TV met de Orange TV en Orange TV Plus app

Je kunt ook Orange TV online kijken door gebruik te maken van de Orange TV app of de Orange TV Plus app. Je kunt van beide applicaties zowel via je telefoon, als via je tablet of computer gebruik maken. Bovendien zijn de applicaties ook op smart TV's te downloaden. Je downloadt de Orange TV app als je het Orange TV abonnement hebt, waar je de Orange TV Plus app downloadt als je het Orange TV Lite abonnement hebt.

Zowel de Orange TV app als de Orange TV Plus app kun je downloaden in de Apple App Store en in de Google Play Store. Vervolgens kun je waar en wanneer je wilt live TV kijken, de Orange TV gids bekijken en je opnames op afstand instellen en beheren.

Daarnaast is het met de Orange TV app en de Orange TV Plus app ook mogelijk om je gsm of tablet als afstandsbediening te gebruiken. Thuis is het bovendien mogelijk om de Orange TV app te gebruiken op je Google Chromecast of Google Next Hub.

Wat zijn de verschillen tussen de Orange TV app en de Orange TV Plus app? Hoewel de Orange TV app en Orange TV Plus app op elkaar lijken, zijn ze niet hetzelfde. De Orange TV Plus app geeft je namelijk ook de mogelijk om op maximaal vijf toestellen tegelijkertijd TV te kijken. Daarnaast is de Orange TV Plus app ook via de computer te bereiken.

Orange TV zenders: hoe ziet de Orange TV gids er uit?

Over welke Orange TV zenders jij beschikt, is afhankelijk van je Orange TV abonnement en in welke gemeente jij woont.

 • De Orange TV gids behorende tot het Orange TV abonnement bestaat uit zeventig TV zenders met een mix van Nederlandse, Franse, regionale, internationale, kids-, muziek-, sport- en radiozenders.
 • In de Orange TV gids van het Orange TV Lite abonnement zitten twintig TV zenders. Welke zenders dit zijn, is afhankelijk van de taalinstelling van de Orange TV Plus app.

Hoe kun je TV, internet en gsm in een Orange pakket afsluiten?

Je kunt TV bij Orange enkel in een Orange pakket afsluiten. Je hebt hierbij de mogelijkheid tussen het afsluiten van TV in het Orange Love pack met internet en mobiele telefonie, of in het Orange Home pack met enkel internet.

Het is daarnaast mogelijk om nog meer opties aan je Orange pakket toe te voegen. Zo kun je bij deze telecom provider ook vaste telefonie voor € 12 per maand*, Mesh wifi voor eenmalig € 99,95, een Google Nest Mini voor eenmalig € 10,00 of een Google Next Hub voor eenmalig € 30,00 toevoegen.

Orange Love
Orange Love internet
Snel internet € 40,00 Onbeperkt internet, 150 Mbps downloadsnelheid, 15 Mbps upload snelheid.
Super snel internet € 55,00 Onbeperkt internet, 400 Mbps downloadsnelheid, 20 of 40 Mbps upload snelheid (afhankelijk van waar je woont).
Giga snel internet € 55,00 Onbeperkt internet, 1 Gbps downloadsnelheid, 50 Mbps upload snelheid.
Orange Love gsm
Go Light € 12,00 (promo: € 2,00 korting op ieder abonnement) 4 GB mobiele data, 150 belminuten, onbeperkt SMS'en en Orange Circle, data control, pro inclusive.
Go Plus € 23,00 (promo: € 7,00 korting op ieder abonnement) 20 GB mobiele data, onbeperkt bellen en SMS'en, data control, pro inclusive.
Go Intense € 35,00 (promo: € 12,00 korting op ieder abonnement) 70 GB mobiele data, onbeperkt bellen en SMS'en, data control, pro inclusive.
Go Extreme € 47,00 (promo: € 14,00 korting op ieder abonnement) 300 GB mobiele data, onbeperkt bellen en SMS'en, data control, pro inclusive.

* Prijzen in september 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

**Ontdek de voorwaarden van de Orange promoties.

Sluit nu telefonisch het Orange Love pack af!

Sluit gemakkelijk, snel en telefonisch het Orange Love pack af! Indien nodig helpen we je om je abonnement bij je huidige provider op te zeggen.

Sluit nu telefonisch het Orange Love pack af!

Laat ons je terugbellen voor hulp bij het afsluiten van het Orange Love pack!

Hoe kun je Orange TV problemen oplossen?

Heb je Orange TV problemen? Dan is het wellicht mogelijk om zelf het probleem al op te lossen.

De Orange TV decoder werkt niet meer

 • Controleer of de Orange TV box aanstaat. Als het lampje van status indicator groen is, dan staat die aan. Is het lampje van de status indicator rood, dan staat die uit.
 • Controleer of alle kabels goed aangesloten zijn.
 • Verwijder de stekker van de Orange TV box uit het stopcontact en steek hem na een minuut weer terug in het stopcontact.
 • Start de decoder opnieuw op.

Er is geen TV-signaal

 • Controleer of alle kabels goed zijn aangesloten.
 • Verwijder de stekker van je Orange decoder uit het stopcontact en steek hem na een minuut weer terug in het stopcontact.
 • Start de decoder opnieuw op.
 • Functioneert je internet? Probeer dan opnieuw het zoeken van de Orange TV zenders op te starten.

Geen toegang tot bepaalde zenders

Indien je een zwart scherm met een groene hand op enkele zenders krijgt, dan is de zender die je probeert te bezoeken een lokale zender die alleen in enkele regio's beschikbaar is. Is de groene hand zichtbaar op de meeste of alle zenders, dan kun je het beste met Orange contact opnemen.

Geen afbeeldingen in de Orange TV gids

Het kan zijn dat je Orange decoder geen internetverbinding heeft. Controleer of de ethernetkabel goed is aangesloten en of je wifi het goed doet in de buurt van je TV met bijvoorbeeld je gsm.

Een slechte beeldkwaliteit

Controleer of alle kabels goed aangesloten zijn, vooral de coaxkabel.

Heb je bovenstaande stappen doorlopen en ervaar je nog steeds Orange TV problemen? Neem dan met Orange contact op.

Hoe kun je Orange TV opzeggen?

Ben je niet meer tevreden met je Orange TV abonnement? Je kunt zelf via de My Orange klantenzone je abonnement aanpassen. Zo kun je Orange TV opzeggen zonder dat je jouw gehele abonnement hoeft op te zeggen. Orange TV opzeggen kun je in de My Orange applicatie of via de website doen bij "Tarief en opties".

* Prijzen in september 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.