Je abonnement opzeggen, verhuizen, wijzigen of een nieuw abonnement afsluiten?

Bel CallMePower! Onze experts helpen je graag met je vraag.

Je abonnement opzeggen, verhuizen, wijzigen of een nieuw abonnement afsluiten?

Laat ons je terugbellen! Onze experts helpen je graag met je vraag.

Hoe kun je met Lycamobile contact opnemen? Alle opties

Geactualiseerd op
minuten lezen
contact lycamobile
Waarom wil je met Lycamobile contact opnemen?
Reden contact Telefoonnummer
Vragen of problemen met de factuur +32 46 600 19 76 (1976 met een Lycamobile nummer)
Lycamobile opzeggen en een nieuw abonnement afsluiten
02 588 44 02 
Advertentie - Dienst CallMePower
Bel mij gratis terug 
Advertentie - Dienst CallMePower

Voor gsm abonnementen en prepaid kaarten voor lage prijzen ben je bij Lycamobile aan het juiste adres. De lage tarieven die door Lycamobile worden gehanteerd, gaan echter niet ten koste van de klantenservice van deze telecom provider. Met Lycamobile contact opnemen kun je namelijk op verschillende offline en online manieren doen.

Hoe neem je met Lycamobile contact op?

Lycamobile heeft een diverse klantenservice. Met de klantenservice van Lycamobile contact opnemen kun je op de volgende manieren doen:

 • Telefonisch
 • Mail
 • Online chat
 • Winkel

Een abonnement afsluiten, wijzigen, verhuizen of opzeggen?

Bel CallMePower! Wij helpen jou gratis met het afsluiten, verhuizen of opzeggen van je telecom abonnementen!

Een abonnement afsluiten, wijzigen, verhuizen of opzeggen?

Laat CallMePower je terugbellen! Wij helpen jou gratis met het afsluiten, verhuizen of opzeggen van je telecom abonnementen.

Hoe kun je Lycamobile bellen?

Lycamobile beschikt over meerdere telefoonnummers die je kunt bellen als je telefonisch met Lycamobile contact wilt opnemen. Welk Lycamobile nummer je dient te bellen, is afhankelijk van met welk nummer jij zelf belt.

Telefoonnummers en openingsuren Lycamobile klantenservice
Met welk nummer bel je? Lycamobile nummer Openingsuren
Met een Lycamobile nummer 1976 Maandag tot zaterdag: 8:00 - 18:00 uur
Met een ander nummer en vanuit het buitenland +32 46 600 19 76

Hoe kun je de Lycamobile klantenservice mailen?

Lycamobile beschikt, in tegenstelling tot verschillende andere telecom providers, over een Lycamobile e-mail waarop je hen direct kunt contacteren. Via de mail met Lycamobile contact opnemen, doe je op: [email protected].

Het is ook mogelijk om het online contactformulier op de website van Lycamobile in te vullen of om via de online chat met Lycamobile contact op te nemen. Bovendien kun je op de pagina met veelgestelde vragen kijken.

Ben je niet tevreden of ervaar je problemen met je Lycamobile gsm? Bel CallMePower op: 02 588 71 43! Onze telecom experts helpen jou gratis en vrijblijvend met gsm providers vergelijken, een nieuw abonnement afsluiten en zeggen bovendien je Lycamobile abonnement voor je op.Advertentie - Dienst CallMePower

Waar kun je een Lycamobile winkel vinden?

Er bestaan twee Lycamobile winkels in België, in Brussel om precies te zijn. Je kunt van maandag tot zaterdag van 10:00 - 19:00 uur bij een Lycamobile winkel langsgaan om je vraag aan een medewerker te stellen, een abonnement af te sluiten of een herlaadkaart te kopen.

Adresgegevens Lycamobile winkels in België
Rue Marie Christine 81
1020 Laeken, Brussel
Jamarlaan 37
1060 Sint Gillis, Brussel

My Lycamobile: de online Lycamobile klantenservice

My Lycamobile is de online klantenzone waar je als klant van Lycamobile toegang tot krijgt. Je kunt inloggen bij My Lycamobile op desktop via de website of via de mobiele applicatie. De My Lycamobile applicatie is te downloaden in zowel de Google Play Store als de Apple App Store.

Ongeacht hoe je bent ingelogd in My Lycamobile, de online Lycamobile klantenservice biedt jou de mogelijkheid om onder andere:

 • je verbruik in te zien;
 • te bekijken wat de stand van je krediet op je herlaadkaart is;
 • nieuwe abonnementen of bundels aan te schaffen;
 • je prepaid kaart van Lycamobile te herladen.

Hoe kun je Lycamobile opzeggen?

Bij Lycamobile sluit je een abonnement af voor een bepaalde duur. Het is niet verplicht om na dit abonnement een nieuw abonnement bij Lycamobile af te sluiten. Je bent na deze periode dus vrij om over te stappen naar een andere telecom provider.

Voor het vergelijken van gsm abonnementen en het overstappen naar een nieuwe provider is het mogelijk om CallMePower te bellen op: 02 588 71 43. Wij helpen jou dan met het afsluiten van een nieuw gsm abonnement en zeggen je gsm abonnement bij Lycamobile op.

Wil je tijdens de looptijd van je abonnement je Lycamobile bundel opzeggen, dan moet je in de voorwaarden van je abonnement nagaan of dit mogelijk is en wat de eventuele gevolgen zijn.

Maak je gebruik van een Lycamobile herlaadkaart, dan zit je nergens aan vast en kun je altijd Lycamobile opzeggen. Weet wel dat als je overstapt naar een andere telecom provider met je gsm-nummer, je het resterende krediet kwijt raakt. Het is daarom aan te raden om pas over te stappen als je geen krediet meer hebt of om een nieuw telefoonnummer aan te vragen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Hoe moet je een Lycamobile verhuis regelen?

Omdat je bij deze telecom provider enkel een mobiel abonnement kunt afsluiten of herlaadkaarten kunt kopen, is het regelen van een verhuis bij Lycamobile erg eenvoudig. Je hoeft namelijk enkel je adreswijziging door te geven aan Lycamobile.

Het doorgeven van je nieuwe adres kun je in My Lycamobile doen. Het is hiervoor niet nodig om met de Lycamobile klantenservice contact op te nemen, al kan dat natuurlijk wel mocht je er niet uit komen of als je vragen hebt over hoe een Lycamobile verhuis in zijn werk gaat.

Andere contracten verhuizen Je Lycamobile abonnement verhuizen hoef je weliswaar niet te doen, vergeet echter niet om wel je andere abonnementen - zoals je internet abonnement en energiecontracten - te verhuizen. Voor gratis hulp bij het verhuizen van al je contracten in of naar Vlaanderen, bel je naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

Hoe kun je Lycamobile kopen?

Bij Lycamobile Klant worden is erg eenvoudig en kun je in een aantal stappen regelen. Allereerst kies je op de website van Lycamobile welk abonnement of bundel je wilt afsluiten en wat de duur van het abonnement / bundel moet zijn. Vervolgens log je in met ofwel je inloggegevens ofwel je Lycamobile nummer. Ben je nieuwe klant, dan geef je aan dat je ook een gratis Lycamobile simkaart wilt. Hierna doorloop je het bestelproces.

Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw huidige gsm nummer wilt behouden. Wel zul je eerst een gratis Lycamobile simkaart moeten bestellen, wanneer je een Lycamobile abonnement afsluit en deze simkaart moeten activeren. Daarna download je het formulier voor overstappen, vul je dit formulier in en stuur je het formulier per mail of post naar Lycamobile. Binnen drie dagen zal je nummer overgezet zijn, dit wordt bevestigd door een SMS vanuit Lycamobile. Je kunt het ook zelf controleren door *101# te bellen om je huidige telefoonnummer te zien.

Je prepaid kaart van Lycamobile herladen kun je via My Lycamobile doen. Ook kun je op de Lycamobile website E-Vouchers kopen waarbij je een Lycamobile code ontvangt die je kunt gebruiken om je kaart te herladen en kun je in een Lycamobile verkooppunt een herlaadkaart kopen.

Hoe moet je een simkaart van Lycamobile registreren?

Het is altijd nodig om je simkaart van Lycamobile te registreren. Wanneer je dit niet doet, kun je namelijk geen gebruik maken van je aangeschafte mobiel internet, belminuten of SMS'en. Je simkaart van Lycamobile registreren moet je binnen twee weken na de aanschaf van je Lycamobile bundel of abonnement doen.

Je kunt op vier manieren je simkaart van Lycamobile registreren:

 • Ben je al klant bij Lycamobile? Bel naar *139*9025# en volg de instructies op je scherm.
 • Ben je al klant bij Lycamobile? SMS 9025 naar 3535.
 • Zowel klanten als niet-klanten kunnen via de Lycamobile website de simkaart registreren.
 • Zowel klanten als niet-klanten kunnen in een Lycamobile verkooppunt de simkaart registreren.

Wanneer je jouw simkaart gaat registeren, zul je jouw persoonlijke gegevens nodig hebben. Ook heb je jouw Lycamobile nummer, PUK-code, de laatste vier cijfers van de SIM-kaart en een kopie van je identiteitsbewijs nodig.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telefonie experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!