Een abonnement afsluiten, wijzigen, verhuizen of opzeggen?

Bel CallMePower voor gratis hulp en advies (gratis dienst).

Een abonnement afsluiten, wijzigen, verhuizen of opzeggen?

Laat CallMePower je terugbellen voor gratis hulp en advies (gratis dienst).

Hoe kun je met Lycamobile contact opnemen?

Geactualiseerd op
minuten lezen
contact lycamobile

Het Lycamobile telefoonnummer is: +32 46 600 19 76. Als klant kun je de Lycamobile klantenservice ook bereiken op: 1976. Je kunt daarnaast ook met Lycamobile contact opnemen via digitale contactmogelijkheden of door langs te gaan bij één van de Lycamobile winkels.

Contactmogelijkheden van de Lycamobile klantenservice

Lycamobile heeft een diverse klantenservice. Met de klantenservice van Lycamobile contact opnemen kun je op de volgende manieren doen:

  • Telefonisch
  • Mail
  • Online chat
  • Winkel

Een abonnement afsluiten, wijzigen, verhuizen of opzeggen?

Bel CallMePower voor gratis hulp en advies (gratis dienst).

Een abonnement afsluiten, wijzigen, verhuizen of opzeggen?

Laat CallMePower je terugbellen voor gratis hulp en advies (gratis dienst).

Telefoonnummers en openingsuren van de Lycamobile klantenservice

Lycamobile beschikt over meerdere telefoonnummers die je kunt bellen als je telefonisch met Lycamobile contact wilt opnemen. Welk Lycamobile nummer je dient te bellen, is afhankelijk van met welk nummer jij zelf belt.

Lycamobile telefoonnummers
Met welk nummer bel je?Lycamobile nummer
Met een Lycamobile nummer1976
Met een ander nummer en vanuit het buitenland+32 46 600 19 76

De openingsuren van de Lycamobile klantenservice zijn van maandag tot zaterdag van 8:00 - 18:00 uur.

Mailadres van de Lycamobile klantenservice

Lycamobile beschikt over een e-mailadres waarop je hen direct kunt contacteren. Via de mail met Lycamobile contact opnemen, doe je op: [email protected].

Het is ook mogelijk om het online contactformulier op de website van Lycamobile in te vullen of om via de online chat met Lycamobile contact op te nemen. Bovendien kun je op de pagina met veelgestelde vragen kijken.

Ben je niet tevreden of ervaar je problemen met je Lycamobile gsm?

Bel CallMePower! Onze telecom experts helpen jou gratis en vrijblijvend met gsm providers vergelijken, een nieuw abonnement afsluiten en zeggen bovendien je Lycamobile abonnement voor je op.

Advertentie - CallMePower 

Ben je niet tevreden of ervaar je problemen met je Lycamobile gsm?

Laat CallMePower jou terug bellen! Onze telecom experts helpen jou gratis en vrijblijvend met gsm providers vergelijken, een nieuw abonnement afsluiten en zeggen bovendien je Lycamobile abonnement voor je op.

Advertentie - CallMePower 

Lycamobile winkels

Er bestaan twee Lycamobile winkels in België, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest om precies te zijn. Je kunt van maandag tot zaterdag van 10:00 - 19:00 uur bij een Lycamobile winkel langsgaan om je vraag aan een medewerker te stellen, een abonnement af te sluiten of een herlaadkaart te kopen.

Adresgegevens Lycamobile winkels in België
Rue Marie Christine 81
1020 Laeken, Brussel
Jamarlaan 37
1060 Sint Gillis, Brussel

My Lycamobile: de online Lycamobile klantenservice

My Lycamobile is de online klantenzone waar je als klant van Lycamobile toegang tot krijgt. Je kunt inloggen bij My Lycamobile op desktop via de website of via de mobiele applicatie. De My Lycamobile applicatie is te downloaden in zowel de Google Play Store als de Apple App Store.

De online Lycamobile klantenservice biedt jou de mogelijkheid om onder andere:

  • je verbruik in te zien;
  • te bekijken wat de stand van je krediet op je herlaadkaart is;
  • nieuwe abonnementen of bundels aan te schaffen;
  • je prepaid kaart van Lycamobile te herladen.

Hoe kun je Lycamobile opzeggen?

Bij Lycamobile sluit je een abonnement af voor een bepaalde duur. Het is niet verplicht om na dit abonnement een nieuw abonnement bij Lycamobile af te sluiten. Je bent na deze periode dus vrij om over te stappen naar een andere telecom provider.

Voor het vergelijken van gsm abonnementen en het overstappen naar een nieuwe provider is het mogelijk om CallMePower te bellen op: 02 588 71 43. Wij helpen jou dan met het afsluiten van een nieuw gsm abonnement en zeggen je gsm abonnement bij Lycamobile op.

Wil je tijdens de looptijd van je abonnement je Lycamobile bundel opzeggen, dan moet je in de voorwaarden van je abonnement nagaan of dit mogelijk is en wat de eventuele gevolgen zijn.

Maak je gebruik van een Lycamobile herlaadkaart, dan zit je nergens aan vast en kun je altijd Lycamobile opzeggen. Weet wel dat als je overstapt naar een andere telecom provider met je gsm-nummer, je het resterende krediet kwijt raakt. Het is daarom aan te raden om pas over te stappen als je geen krediet meer hebt of om een nieuw telefoonnummer aan te vragen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Hoe moet je een Lycamobile verhuis regelen?

Omdat je bij deze telecom provider enkel een mobiel abonnement kunt afsluiten of herlaadkaarten kunt kopen, is het regelen van een verhuis bij Lycamobile erg eenvoudig. Je hoeft namelijk enkel je adreswijziging door te geven aan Lycamobile.

Het doorgeven van je nieuwe adres kun je in My Lycamobile doen. Het is hiervoor niet nodig om met de Lycamobile klantenservice contact op te nemen, al kan dat natuurlijk wel mocht je er niet uit komen of als je vragen hebt over hoe een Lycamobile verhuis in zijn werk gaat.

Ga je verhuizen?

Bel CallMePower voor hulp met al je contracten verhuizen naar je nieuwe woning (gratis dienst).

Ga je verhuizen?

Laat CallMePower jou terugbellen voor hulp met al je contracten verhuizen naar je nieuwe woning (gratis dienst).

Hoe kun je Lycamobile kopen?

Bij Lycamobile Klant worden is erg eenvoudig en kun je in een aantal stappen regelen. Allereerst kies je op de website van Lycamobile welk abonnement of bundel je wilt afsluiten en wat de duur van het abonnement / bundel moet zijn. Vervolgens log je in met ofwel je inloggegevens ofwel je Lycamobile nummer. Ben je nieuwe klant, dan geef je aan dat je ook een gratis Lycamobile simkaart wilt. Hierna doorloop je het bestelproces.

Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je jouw huidige gsm nummer wilt behouden. Wel zul je eerst een gratis Lycamobile simkaart moeten bestellen, wanneer je een Lycamobile abonnement afsluit en deze simkaart moeten activeren. Daarna download je het formulier voor overstappen, vul je dit formulier in en stuur je het formulier per mail of post naar Lycamobile. Binnen drie dagen zal je nummer overgezet zijn, dit wordt bevestigd door een SMS vanuit Lycamobile. Je kunt het ook zelf controleren door *101# te bellen om je huidige telefoonnummer te zien.

Je prepaid kaart van Lycamobile herladen kun je via My Lycamobile doen. Ook kun je op de Lycamobile website E-Vouchers kopen waarbij je een Lycamobile code ontvangt die je kunt gebruiken om je kaart te herladen en kun je in een Lycamobile verkooppunt een herlaadkaart kopen.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 40 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door CallMePower, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.

Contacteer ons

voor gratis hulp en advies!

Heb je vragen, problemen of wil je hulp met vergelijken?

Bel CallMePower voor hulp bij al je vragen en problemen en om
een vergelijing van alle abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower 

Laat CallMePower jou terugbellen voor hulp bij al je vragen en problemen
en om een vergelijing van alle abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower