Lycamobile is een internationale telecom provider die actief is in 22 landen wereldwijd. Ze staan bekend om het aanbieden van mobiele abonnementen en prepaid kaarten tegen scherpe tarieven. Ontdek hier elk Lycamobile abonnement, bundel en de Lycamobile tarieven voor prepaid gebruik.

Lycamobile abonnement van dertig dagen

Lycamobile biedt meerdere Lycamobile bundels aan. In deze bundels ontvang je Lycamobile internet, belminuten en SMS'en. Bovendien kun je met het mobiele data ook in Europa surfen. Bij de Lycamobile bundels wordt er onderscheid gemaakt tussen nationale Lycamobile bundels die dertig dagen geldig zijn en internationale Lycamobile bundels.

Nationale Lycamobile bundels
Lycamobile Plan S Lycamobile Plan Star Lycamobile Plan M Lycamobile Plan L Lycamobile Plan XL Lycamobile Plan XXL
€ 10,00 € 15,00 € 20,00 € 30,00 € 40,00 € 60,00
400 belminuten 750 belminuten Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen
500 SMS'en 750 SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en
1,5 GB data 10 GB data 15 GB data 50 GB data 70 GB data 100 GB data
EU Roaming: 1 GB EU Roaming: 5 GB EU Roaming: 9,5 GB EU Roaming: 24,8 GB EU Roaming: 33,1 GB EU Roaming: 33,1 GB
Onbeperkt bellen naar Lycamobile-nummers Onbeperkt bellen naar Lycamobile-nummers Onbeperkt bellen naar Lycamobile-nummers Onbeperkt bellen naar Lycamobile-nummers Onbeperkt bellen en SMS'en naar Lycamobile-nummers Onbeperkt bellen en SMS'en naar Lycamobile-nummers

* Prijzen in oktober 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Deze bundels van Lycamobile sluit je af voor dertig dagen. Na deze maand bepaal je of je deze Lycamobile bundel wilt behouden of wilt overstappen naar een ander bundel van deze telecom provider. Zo bepaal jij zelf jouw maandelijkse gsm kosten. Indien gewenst, wordt er de mogelijk geboden om Lycamobile bundels voor een langere periode af te sluiten.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telefonie experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Internationaal Lycamobile abonnement van dertig dagen

Het is ook mogelijk om een Lycamobile abonnement voor gebruik in het buitenland af te sluiten. Hierbij sluit je, net zoals bij de nationale Lycamobile bundels, een abonnement voor dertig dagen af. Hierna ben je vrij om het abonnement te verlengen of een ander abonnement af te sluiten, al dan niet van Lycamobile.

Internationale Lycamobile bundels
Lycamobile International MIX S Lycamobile International MIX M Lycamobile ALL IN ONE S Lycamobile Morocco S Lycamobile Morocco M Lycamobile Morocco L
€ 15,00 € 20,00 € 30,00 € 10,00 € 20,00 € 30,00
500 belminuten 750 belminuten 1.000 belminuten OF 50 / 100 belminuten naar een select aantal landen 100 belminuten naar de Marokkaanse gsm-netwerken IAM en INWI 250 belminuten naar de Marokkaanse gsm-netwerken IAM en INWI 500 belminuten naar de Marokkaanse gsm-netwerken IAM en INWI
2 GB data 5 GB data 10 GB data - - -
EU roaming: 2 GB EU roaming: 5 GB EU roaming: 10 GB - - -
Onbeperkt bellen en SMS'en naar Lycamobile-nummers in België Onbeperkt bellen en SMS'en naar Lycamobile-nummers in België Onbeperkt bellen en SMS'en in België - - -

* Prijzen in oktober 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Het aantal belminuten in de internationale bundels van Lycamobile zijn enkel een indicatie. Het aantal belminuten kan namelijk wijzigen afhankelijk van naar welk land je belt. Niet in elk land is één belminuut ook daadwerkelijk één belminuut. Het Lycamobile data is wel in elk land hetzelfde.

Wel geldt dat er Lycamobile internationale tarieven in rekening gebracht kunnen worden als je buiten je bundel geraakt of als je buiten de Europese Unie van roaming gebruikt maakt met je Lycamobile abonnement. Als je een vraag hebt over de roaming tarieven of je wilt de roaming tarieven vergelijken, dan kun je CallMePower bellen op: 02 588 72 03.

Lycamobile review Overweeg je bij Lycamobile klant te worden? Lees dan eerst de Lycamobile review door en kom erachter wat de ervaringen van (oud-)klanten met deze telecom provider zijn.

Lycamobile abonnement gsm

Naast bundels is het ook mogelijk om een Lycamobile abonnement voor je gsm af te sluiten. Je hebt hierbij de keuze tussen vier gsm abonnementen waarbij je bij elk abonnement de keuze hebt tussen een contractduur van één maand of één jaar, waarbij de totale abonnementskost bij het jaarcontract lager zullen zijn.

Lycamobile gsm abonnementen
Starter Basic Standard Pro
Jaarcontract: € 6,00
Maandcontract: € 10,00
Jaarcontract: € 12,00
Maandcontract: € 15,00
Jaarcontract: € 16,00
Maandcontract: € 20,00
Jaarcontract: € 30,00
Maandcontract: € 40,00
150 belminuten Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen
Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en
1,5 GB data 10 GB data 15 GB data 60 GB data
EU Roaming: 1,5 GB EU Roaming: 10 GB EU Roaming: 13,5 GB EU Roaming: 20 GB

* Prijzen in oktober 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Onbeperkt is niet 100 % onbeperkt bij Lycamobile. Je kunt namelijk maar tot driehonderd minuten of drieduizend minuten per dertig dagen bellen. Voor SMS'en heeft Lycamobile de grens van een "normaal gedrag" gesteld op tweehonderd SMS'en per dag of drieduizend per dertig dagen.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telefonie experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Simkaart Lycamobile registreren

Voordat je gebruik kunt maken van de Lycamobile data, belminuten of SMS'en, moet je eerst je Lycamobile simkaart registreren. De simkaart van Lycamobile registreren moet je binnen twee weken na de aanschaf van je Lycamobile abonnement of bundel doen en kan op vier manieren:

 • Via de website van Lycamobile.
 • Bestaande klanten kunnen bellen naar: *139*9025#. Hierna moet je de instructies op het scherm volgen.
 • Bestaande klanten kunnen 9025 SMS'en naar: 3535.
 • In een Lycamobile verkooppunt.

Voor het registreren van je simkaart van Lycamobile heb je jouw persoonlijke gegevens nodig, evenals het Lycamobile nummer of de PUK code, de laatste vier cijfers van de SIM-kaart en een kopie van je identiteitsbewijs (een identiteitskaart, paspoort of verblijfsattest).

Prepaid kaart Lycamobile herladen

Heb je een Lycamobile prepaid kaart, dan zit je niet aan een abonnement vast en kun je bellen en SMS'en zoveel als je zelf wilt tegen de door Lycamobile vastgestelde tarieven. Wanneer je geen krediet meer hebt, dan moet je jouw prepaid kaart van Lycamobile herladen. De Lycamobile tarieven in België voor de Lycamobile prepaid kaarten zijn:

 • Bellen naar een vaste lijn: € 0,09 / belminuut
 • Bellen naar een mobiel nummer: € 0,15 / belminuut
 • Bellen naar een mobiel nummer van Lycamobile: Gratis
 • SMS'en: € 0,15 / SMS
 • SMS'en naar een nummer van Lycamobile: Gratis
 • Internetten: € 0,12 / MB

Ben je in het buitenland of wil je naar het buitenland bellen of SMS'en, dan worden er andere Lycamobile tarieven gehanteerd. Deze tarieven zijn afhankelijk van het land waarin jij je bevindt of waarnaar je wilt bellen / SMS'en.

Je simkaart van Lycamobile herladen kun je via de Lycamobile website doen. Het is ook mogelijk om E Vouchers op de Lycamobile website te kopen door op de knop On-Line Kopen te klikken. Je ontvangt hierna een code van Lycamobile die je kunt gebruiken om jouw simkaart te herladen door op jouw telefoon *103*CODE# te bellen. Een herlaadkaart van Lycamobile kopen is ook een mogelijkheid.

Lycamobile contact: hoe kan ik met de Lycamobile klantendienst contact opnemen

Met Lycamobile contact opnemen kun je op meerdere manieren doen. Zo kun je de Lycamobile klantendienst bereiken via één van de telefoonnummers. Welk telefoonnummer van Lycamobile je dient te bellen, is afhankelijk van de reden van bellen en met welk nummer je belt.

Contact Lycamobile
Lycamobile klantendienst Lycamobile telefoonnummer
Lycamobile klantendienst telefoon +32 46 600 19 76
Lycamobile klantendienst telefoon klanten 1976

Als je niet telefonisch met de klantendienst van Lycamobile contact op wilt of kunt nemen, kun je er ook voor kiezen om de online chat op de Lycamobile website te gebruiken. Daarnaast kun je ook een online contactformulier gebruiken of Lycamobile een mail sturen. Daarnaast kun je ook bij een Lycamobile winkel in Brussel langsgaan.

Hoe kun je jouw Lycamobile bundel opzeggen?

Wil je jouw abonnement van Lycamobile opzeggen? Als je jouw huidige Lycamobile nummer wilt behouden, geef je dit aan tijdens het bestelproces van je nieuwe abonnement bij je nieuwe telecom provider. Je nieuwe provider zal dan je Lycamobile abonnement opzeggen voor jou en de overstap regelen.

Als je niet wilt veranderen van provider of je wilt je Lycamobile nummer niet behouden, dan moet je zelf je Lycamobile bundel opzeggen. Hiervoor moet je schriftelijk met Lycamobile contact opnemen.

My Lycamobile: de online Lycamobile klantendienst

Als klant van Lycamobile heb jij toegang tot My Lycamobile, de digitale Lycamobile klantendienst. De digitale klantenzone van Lycamobile kun je bereiken via de website, maar je kunt ook de Lycamobile applicatie downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store.

In My Lycamobile kun je ander andere:

 • jouw verbruik inzien;
 • de hoogte van jouw krediet inzien;
 • nieuwe abonnementen of bundels aanschaffen;
 • jouw prepaid kaart van Lycamobile herladen.

Wie is Lycamobile?

Logo Lycamobile

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2007
Beschikbaarheid: Vrijwel heel België
Internet:
Mobiele telefonie: Los
TV:
Vaste telefonie:
Herlaadkaart: ✔️
Netwerk: Telenet / BASE
Fiber:
5G:
Sociaal tarief:

Voordelen Lycamobile

 • Groot aanbod aan gsm abonnementen.
 • Scherpe prijzen.
 • Contracten voor één maand.
 • Beschikbaar in veel landen.
 • Herladen op veel plekken mogelijk.

Nadelen Lycamobile

 • Problemen met klantendienst bereiken.
 • Franstalige medewerkers aan de telefoon.
 • Problemen met online herladen.
 • Problemen met de simkaart (activeren).

Meer info over Lycamobile