Lycamobile is een internationale telecomprovider die zich richt op mensen die op zoek zijn naar betaalbare en kwalitatieve mobiele diensten. Het bedrijf biedt een breed scala aan abonnementen en prepaidkaarten aan.

Lycamobile bundel

Lycamobile biedt meerdere bundels aan. In deze bundels ontvang je mobiel internet, belminuten en SMS'en. Bovendien kun je met het mobiele data ook in Europa surfen.

Nationale Lycamobile bundels
Lycamobile Plan Star Lycamobile Plan M Lycamobile Plan Daily Lycamobile Plan L Lycamobile Plan XXL
€ 15,00 € 20,00 € 20,00 € 30,00 € 39,99
750 belminuten Onbeperkt bellen
750 SMS'en Onbeperkt SMS'en
10 GB data 15 GB data 1 GB data per dag 50 GB data Onbeperkt data (300 GB)
EU Roaming: 5 GB EU Roaming: 10 GB EU Roaming: 1 GB per dag EU Roaming: 27,55 GB EU Roaming: 55,1 GB
Onbeperkt bellen naar Lycamobile-nummers Onbeperkt bellen en SMS'en naar Lycamobile-nummers

* Prijzen in oktober 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Deze Lycamobile bundels sluit je af voor dertig dagen. Na deze maand bepaal je of je deze Lycamobile bundel wilt behouden of wilt overstappen naar een ander bundel van deze telecom provider. Indien gewenst, wordt er de mogelijk geboden om Lycamobile bundels voor een langere periode af te sluiten.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telefonie experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Internationale Lycamobile bundel

Het is ook mogelijk om een Lycamobile abonnement voor gebruik in het buitenland af te sluiten. Hierbij sluit je, net zoals bij de nationale Lycamobile bundels, een abonnement voor dertig dagen af.

Internationale Lycamobile bundels
Lycamobile International MIX S Lycamobile International MIX M Lycamobile ALL IN ONE S Lycamobile AloTurka S Lycamobile AloTurka M Lycamobile AloTurka L
€ 15,00 € 20,00 € 29,00 € 15,00 € 20,00 € 30,00
500 belminuten en 50 belminuten naar Oekraïne en Afghanistan 750 belminuten en 75 belminuten naar Oekraïne en Afghanistan 1.000 belminuten OF 50 / 100 belminuten naar een select aantal landen Onbeperkt bellen naar vaste Turkse nummers en 50 belminuten binnen de EU en naar Turkse gsm nummers Onbeperkt bellen naar vaste Turkse nummers en 100 belminuten binnen de EU en naar Turkse gsm nummers Onbeperkt bellen naar vaste Turkse nummers en 150 belminuten binnen de EU en naar Turkse gsm nummers
2 GB data 5 GB data 10 GB data 3 GB data 10 GB data 20 GB data
EU roaming: 2 GB EU roaming: 5 GB EU roaming: 10 GB EU roaming: 3 GB data EU roaming: 10 GB data EU roaming: 20 GB data
Onbeperkt bellen en SMS'en naar Lycamobile-nummers in België Onbeperkt bellen en SMS'en in België Onbeperkt bellen in België

* Prijzen in oktober 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Het aantal belminuten in de internationale bundels van Lycamobile zijn enkel een indicatie. Het aantal belminuten kan namelijk wijzigen afhankelijk van naar welk land je belt. Niet in elk land is één belminuut ook daadwerkelijk één belminuut. De hoeveelheid Lycamobile data is wel in elk land hetzelfde.

Wel geldt dat er kosten in rekening gebracht kunnen worden als je buiten je bundel geraakt of als je buiten de Europese Unie van roaming gebruikt maakt met je Lycamobile abonnement. Als je een vraag hebt over de roaming tarieven of je wilt de roaming tarieven vergelijken, kun je CallMePower bellen op: 02 588 72 03.

Lycamobile review Overweeg je bij Lycamobile klant te worden? Lees dan eerst de Lycamobile review door en kom erachter wat de ervaringen van (oud-)klanten met deze telecom provider zijn.

Lycamobile abonnement

Naast bundels is het ook mogelijk om een Lycamobile abonnement voor je gsm af te sluiten. Je hebt hierbij de keuze tussen vier gsm abonnementen waarbij je bij elk abonnement de keuze hebt tussen een contractduur van één maand of één jaar, waarbij je een tijdelijke korting zult krijgen op de totale abonnementskost bij het jaarcontract.

Hoe ziet het Lycamobile abonnement voor gsm er uit?
Starter Basic Standard Pro Unlimited
€ 10,00 € 15,00 € 20,00 € 40,00 € 49,99
150 belminuten Onbeperkt bellen
Onbeperkt SMS'en
2 GB data 10 GB data 15 GB data 70 GB data Onbeperkt data (300 GB)
EU Roaming: 2 GB EU Roaming: 6 GB EU Roaming: 13,5 GB EU Roaming: 10 GB EU Roaming: 27,55 GB

* Prijzen in oktober 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Onbeperkt is niet 100 % onbeperkt bij Lycamobile. Je kunt namelijk maar tot driehonderd minuten of drieduizend minuten per dertig dagen bellen. Voor SMS'en heeft Lycamobile de grens van een "normaal gedrag" gesteld op tweehonderd SMS'en per dag of drieduizend per dertig dagen.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telefonie experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Herladen van Lycamobile

Heb je een Lycamobile prepaid kaart, dan zit je niet aan een abonnement vast en kun je bellen en SMS'en zoveel als je zelf wilt tegen de door Lycamobile vastgestelde tarieven. Wanneer je geen krediet meer hebt, moet je jouw prepaid kaart van Lycamobile herladen. De tarieven in België voor de Lycamobile prepaid kaarten zijn:

  • Bellen naar een vaste lijn: € 0,09 / belminuut
  • Bellen naar een mobiel nummer: € 0,15 / belminuut
  • Bellen naar een mobiel nummer van Lycamobile: Gratis
  • SMS'en: € 0,15 / SMS
  • SMS'en naar een nummer van Lycamobile: Gratis
  • Internetten: € 0,12 / MB

Ben je in het buitenland of wil je naar het buitenland bellen of SMS'en, dan worden er andere Lycamobile tarieven gehanteerd. Deze tarieven zijn afhankelijk van het land waarin jij je bevindt of waarnaar je wilt bellen / SMS'en.

Je simkaart van Lycamobile herladen kun je via de Lycamobile website doen. Het is ook mogelijk om E Vouchers op de Lycamobile website te kopen door op de knop On-Line Kopen te klikken. Je ontvangt hierna een code van Lycamobile die je kunt gebruiken om jouw simkaart te herladen door op jouw telefoon *103*CODE# te bellen. Een herlaadkaart van Lycamobile kopen is ook een mogelijkheid.

Lycamobile contactgegevens

Met Lycamobile contact opnemen kun je op meerdere manieren doen. Zo kun je de Lycamobile klantendienst bereiken via één van de telefoonnummers. Welk telefoonnummer van Lycamobile je dient te bellen, is afhankelijk van of je met een Lycamobile nummer belt of niet.

Lycamobile contact
Lycamobile klantendienst Lycamobile telefoonnummer
Lycamobile klantendienst telefoon +32 46 600 19 76
Lycamobile klantendienst telefoon klanten 1976

Als je niet telefonisch met de klantendienst van Lycamobile contact op wilt of kunt nemen, kun je er ook voor kiezen om de online chat op de Lycamobile website te gebruiken. Daarnaast kun je ook een online contactformulier gebruiken of Lycamobile een mail sturen of bij de Lycamobile winkel in Brussel langsgaan.

Opzeggen van Lycamobile

Wil je jouw abonnement van Lycamobile opzeggen? Als je jouw huidige nummer wilt behouden, geef je dit aan tijdens het bestelproces van je abonnement bij je nieuwe telecom provider. Je nieuwe provider zal je Lycamobile abonnement opzeggen voor jou en de overstap regelen.

Als je gratis hulp wilt ontvangen bij het opzeggen van je Lycamobile abonnement, telecom providers vergelijken en een nieuw gsm abonnement afsluiten, kun je CallMePower bellen. Onze telecom experts helpen je gratis en vrijblijvend! Je kunt ons bereiken op: 02 588 71 43.

Als je niet wilt veranderen van provider of je wilt je huidie nummer niet behouden, dan moet je zelf je Lycamobile bundel opzeggen. Hiervoor moet je schriftelijk met Lycamobile contact opnemen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Lees meer over Lycamobile