Lycamobile
mobiele abonnementen en prepaid kaarten

Contact

Lycamobile is een internationale telecom provider die actief is in 22 landen wereldwijd. Ze staan bekend om het aanbieden van mobiele abonnementen en prepaid kaarten tegen scherpe tarieven. Lycamobile maakt in België gebruikt van het netwerk van Telenet / BASE.


Lycamobile abonnement: wat biedt Lycamobile aan?

Je kunt bij deze telecom provider terecht voor meerdere Lycamobile abonnementen. De Lycamobile bundels richten zich enkel op mobiele telefonie. Daarnaast worden er ook Lycamobile herlaadkaarten aangeboden, waarbij je kunt bellen, SMS'en en internetten voor scherpe prijzen wereldwijd.

Het is bij Lycamobile niet nodig om een contract aan te gaan. Hierdoor heb je dus geen verplichtingen. Voor het aanbieden van hun diensten maakt Lycamobile gebruik van het netwerk van de Mobile Network Operator Telenet / BASE, waardoor vrijwel iedereen in België de diensten van Lycamobile kan afnemen.

Lycamobile biedt momenteen enkel mobiele telefonie via het 4G netwerk aan. In de toekomst is het wel aannemelijk dat zij, net als elke andere telecom provider, ook 5G abonnementen zullen gaan aanbieden.

Lycamobile bundels: Lycamobile internet, belminuten en SMS’en

Lycamobile biedt meerdere Lycamobile bundels aan. In deze bundels ontvang je Lycamobile internet, belminuten en SMS'en. Bovendien kun je met het mobiele data ook in Europa surfen.

Bij de Lycamobile bundels wordt er onderscheid gemaakt tussen nationale Lycamobile bundels, dit zijn bundels die dertig dagen geldig zijn, en maandabonnementen.

Nationale Lycamobile bundels
Lycamobile Bundel 1.5 GB Lycamobile Bundel 10 GB Lycamobile Bundel 15 GB Lycamobile Bundel 30 GB Lycamobile Bundel 60 GB
€ 10 € 15 € 20 € 30 € 40
400 belminuten 750 belminuten Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen
500 SMS'en 750 SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en
1,5 GB data 10 GB data 15 GB data Onbeperkt data (30 GB) Onbeperkt data (60 GB)
EU Roaming: 1 GB EU Roaming: 5 GB EU Roaming: 10 GB EU Roaming: 16 GB EU Roaming: 21,5 GB
Onbeperkt bellen naar Lycamobile-nummers Onbeperkt bellen naar Lycamobile-nummers Onbeperkt bellen naar Lycamobile-nummers Onbeperkt bellen naar Lycamobile-nummers Onbeperkt bellen en SMS'en naar Lycamobile-nummers
Hulp bij gsm abonnementen vergelijken:

Prijzen in mei 2022 voor bundels van dertig dagen. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

De nationale Lycamobile bundels sluit je af voor dertig dagen. Na deze maand bepaal je of je deze Lycamobile bundel wilt behouden of wilt overstappen naar een ander bundel van deze telecom provider. Zo bepaal jij zelf jouw maandelijkse gsm kosten. Indien gewenst, wordt er de mogelijk geboden om Lycamobile bundels voor een langere periode af te sluiten.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Lycamobile maandabonnementen
Lycamobile Basic Lycamobile Pro Lycamobile Unlimited
€ 15 € 20 € 30
Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen Onbeperkt bellen
Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en Onbeperkt SMS'en
6 GB data 10 GB data Onbeperkt data (30 GB)
EU Roaming: 6 GB EU Roaming: 10 GB EU Roaming: 20 GB
Hulp bij gsm abonnementen vergelijken:

Maandelijkse prijzen in mei 2022 exclusief bijkomende kosten. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

Onbeperkt internetten, bellen en SMS'en Onbeperkt is niet 100 % onbeperkt bij Lycamobile. Je kunt namelijk maar tot 30 GB of 60 GB (16 GB en 21,5 GB in het buitenland) op de maximale snelheid internetten, daarna wordt de maximale internetsnelheid verlaagd. Bij bellen wordt de grens van normaal belgedrag gesteld op 300 minuten per dag of 3.000 minuten per dertig dagen. De grens bij SMS'en ligt op 200 SMS'en per dag of 3.000 per dertig dagen.

Internationaal Lycamobile internet, belmimuten en SMS'en

Naast de nationale Lycamobile bundels en de Lycamobile abonnementen, biedt Lycamobile ook internationale Lycamobile bundels aan. Hierbij sluit je, net zoals bij de nationale Lycamobile bundels, een abonnement voor dertig dagen af. Hierna ben je vrij om het abonnement te verlengen of een ander abonnement af te sluiten.

Internationale Lycamobile bundels
Lycamobile International MIX S Lycamobile International MIX M Lycamobile ALL IN ONE S Lycamobile Morocco S Lycamobile Morocco M Lycamobile Morocco L
€ 15 € 25 € 30 € 10 € 20 € 30
500 belminuten 750 belminuten 1.000 belminuten OF 50 / 100 belminuten naar een select aantal landen 100 belminuten naar de Marokkaanse gsm-netwerken IAM en INWI 250 belminuten naar de Marokkaanse gsm-netwerken IAM en INWI 500 belminuten naar de Marokkaanse gsm-netwerken IAM en INWI
2 GB data 5 GB data 10 GB data - - -
EU roaming: 2 GB EU roaming: 5 GB EU roaming: 8 GB - - -
Onbeperkt bellen en SMS'en naar Lycamobile-nummers in België Onbeperkt bellen en SMS'en naar Lycamobile-nummers in België Onbeperkt bellen en SMS'en in België - - -
Vind een gsm abonnement met goede voorwaarden voor roaming of internationaal bellen & SMS'en:

Prijzen in maart 2022 voor bundels van dertig dagen. Eventuele promoties zijn niet meegenomen.

Het aantal belminuten in de internationale Lycamobile bundels zijn enkel een indicatie. Het aantal belminuten kan namelijk wijzigen afhankelijk van naar welk land je belt. Niet in elk land is één belminuut ook daadwerkelijk één belminuut. Het Lycamobile data is wel in elk land hetzelfde.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Simkaart Lycamobile registreren

Voordat je gebruik kunt maken van de Lycamobile data, belminuten of SMS'en, moet je eerst je Lycamobile simkaart registreren. De simkaart van Lycamobile registreren moet je binnen twee weken na de aanschaf van jouw Lycamobile bundel of abonnement doen en kan op drie manieren:

 • Via de website van Lycamobile.
 • Bestaande klanten kunnen bellen naar: *139*9025#. Hierna moet je de instructies op het scherm volgen.
 • Bestaande klanten kunnen 9025 SMS'en naar: 3535.
 • In een Lycamobile verkooppunt.

Voor het registreren van jouw simkaart heb je jouw persoonlijke gegevens nodig, evenals het Lycamobile nummer of de PUK code, de laatste vier cijfers van de SIM-kaart en een kopie van je identiteitsbewijs (een identiteitskaart, paspoort of verblijfsattest).

Prepaid kaart Lycamobile herladen

Heb je een Lycamobile prepaid kaart, dan zit je niet aan een abonnement vast en kun je bellen en SMS'en zoveel als je zelf wilt tegen de door Lycamobile vastgestelde tarieven. Wanneer je geen krediet meer hebt, dan moet je jouw prepaid kaart van Lycamobile herladen. De Lycamobile tarieven in België voor de Lycamobile prepaid kaarten zijn:

 • Bellen naar een vaste lijn: € 0,09 / belminuut
 • Bellen naar een mobiel nummer: € 0,15 / belminuut
 • Bellen naar een mobiel nummer van Lycamobile: Gratis
 • SMS'en: € 0,15 / SMS
 • SMS'en naar een nummer van Lycamobile: Gratis
 • Internetten: € 0,12 / MB

Ben je in het buitenland of wil je naar het buitenland bellen of SMS'en, dan gelden er andere tarieven. Die tarieven zijn afhankelijk van het land waarin jij je bevindt of waarnaar je wilt bellen / SMS'en.

Jouw simkaart van Lycamobile herladen kun je via de Lycamobile website doen. Het is ook mogelijk om E Vouchers op de Lycamobile website te kopen door op de knop On-Line Kopen te klikken. Je ontvangt hierna een code van Lycamobile die je kunt gebruiken om jouw simkaart te herladen door op jouw telefoon *103*CODE# te bellen. Een herlaadkaart van Lycamobile kopen is ook een mogelijkheid.

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Bel ons voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Laat ons jou terugbellen voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Lycamobile contact: hoe kan ik met de Lycamobile klantendienst contact opnemen

Met Lycamobile contact opnemen kun je op meerdere manieren doen. Zo is het mogelijk om telefonisch de Lycamobile klantendienst te bereiken, kun je ze een mail sturen of langsgaan in één van de twee Lycamobile winkels in Brussel.

Contact Lycamobile
Contactmogelijkheid Informatie
Lycamobile klantendienst telefoon +32 46 600 19 76
Lycamobile opzeggen
Lycamobile klantendienst telefoon klanten 1976
Online chat Via de website van Lycamobile kun je via de chat contact opnemen met Lycamobile.
Lycamobile e-mail Je kunt Lycamobile een e-mail sturen op: cs@lycamobile.be. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de Lycamobile website in te vullen.
Veelgestelde vragen Lycamobile beantwoord op hun website verschillende vragen.
Lycamobile winkel Ga langs in één van de twee Lycamobile winkels in Brussel en stel jouw vraag direct aan een medewerker.

My Lycamobile: de online Lycamobile klantendienst

Als klant van Lycamobile heb jij toegang tot My Lycamobile, de digitale Lycamobile klantendienst. De My Lycamobile klantenzone kun je bereiken via de website, maar je kunt de My Lycamobile applicatie ook downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store.

In My Lycamobile kun je ander andere:

 • jouw verbruik inzien;
 • de stand van jouw krediet inzien;
 • nieuwe abonnementen of bundels aanschaffen;
 • jouw prepaid kaart van Lycamobile herladen.

Meer info over Lycamobile