Lycamobile is een internationale telecom provider die actief is in 22 landen wereldwijd. Ze staan bekend om het aanbieden van mobiele abonnementen en prepaid kaarten tegen scherpe tarieven. Ontdek hier elk Lycamobile abonnement, bundel en de Lycamobile tarieven voor prepaid gebruik.

Lycamobile abonnement van dertig dagen

Lycamobile biedt meerdere bundels aan. In deze bundels ontvang je mobiel internet, belminuten en SMS'en. Bovendien kun je met het mobiele data ook in Europa surfen. Bij de Lycamobile bundels wordt er onderscheid gemaakt tussen nationale Lycamobile bundels die dertig dagen geldig zijn en internationale Lycamobile bundels.

Nationale Lycamobile bundels
Lycamobile Plan S Lycamobile Plan Star Lycamobile Plan M Lycamobile Plan Daily Lycamobile Plan L Lycamobile Plan XL Lycamobile Plan XXL
€ 10,00 € 15,00 € 20,00 € 20,00 € 30,00 € 40,00 € 60,00
400 belminuten 750 belminuten Onbeperkt bellen
500 SMS'en 750 SMS'en Onbeperkt SMS'en
1,5 GB data 10 GB data 15 GB data 1 GB data per dag 50 GB data 70 GB data Onbeperkt data (300 GB)
EU Roaming: 1 GB EU Roaming: 5 GB EU Roaming: 10 GB EU Roaming: 1 GB per dag EU Roaming: 27,55 GB EU Roaming: 36,75 GB EU Roaming: 55,1 GB
Onbeperkt bellen naar Lycamobile-nummers Onbeperkt bellen en SMS'en naar Lycamobile-nummers

* Prijzen in januari 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Deze bundels van Lycamobile sluit je af voor dertig dagen. Na deze maand bepaal je of je deze Lycamobile bundel wilt behouden of wilt overstappen naar een ander bundel van deze telecom provider. Zo bepaal jij zelf jouw maandelijkse gsm kosten. Indien gewenst, wordt er de mogelijk geboden om Lycamobile bundels voor een langere periode af te sluiten.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telefonie experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Internationaal Lycamobile abonnement van dertig dagen

Het is ook mogelijk om een Lycamobile abonnement voor gebruik in het buitenland af te sluiten. Hierbij sluit je, net zoals bij de nationale Lycamobile bundels, een abonnement voor dertig dagen af. Hierna ben je vrij om het abonnement te verlengen of een ander abonnement af te sluiten, al dan niet van Lycamobile.

Internationale Lycamobile bundels
Lycamobile International MIX S Lycamobile International MIX M Lycamobile ALL IN ONE S Lycamobile Morocco S Lycamobile Morocco M Lycamobile Morocco L
€ 15,00 € 20,00 € 30,00 € 10,00 € 20,00 € 30,00
500 belminuten en 50 belminuten naar Oekraïne en Afganistan 750 belminuten en 75 belminuten naar Oekraïne en Afganistan 1.000 belminuten OF 50 / 100 belminuten naar een select aantal landen 100 belminuten naar de Marokkaanse gsm-netwerken IAM en INWI 250 belminuten naar de Marokkaanse gsm-netwerken IAM en INWI 500 belminuten naar de Marokkaanse gsm-netwerken IAM en INWI
2 GB data 5 GB data 10 GB data -
EU roaming: 2 GB EU roaming: 5 GB EU roaming: 10 GB
Onbeperkt bellen en SMS'en naar Lycamobile-nummers in België Onbeperkt bellen en SMS'en in België

* Prijzen in januari 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Het aantal belminuten in de internationale bundels van Lycamobile zijn enkel een indicatie. Het aantal belminuten kan namelijk wijzigen afhankelijk van naar welk land je belt. Niet in elk land is één belminuut ook daadwerkelijk één belminuut. De hoeveelheid Lycamobile data is wel in elk land hetzelfde.

Wel geldt dat er kosten in rekening gebracht kunnen worden als je buiten je bundel geraakt of als je buiten de Europese Unie van roaming gebruikt maakt met je Lycamobile abonnement. Als je een vraag hebt over de roaming tarieven of je wilt de roaming tarieven vergelijken, dan kun je CallMePower bellen op: 02 588 72 03.

Lycamobile review Overweeg je bij Lycamobile klant te worden? Lees dan eerst de Lycamobile review door en kom erachter wat de ervaringen van (oud-)klanten met deze telecom provider zijn.

Lycamobile abonnement voor gsm

Naast bundels is het ook mogelijk om een Lycamobile abonnement voor je gsm af te sluiten. Je hebt hierbij de keuze tussen vier gsm abonnementen waarbij je bij elk abonnement de keuze hebt tussen een contractduur van één maand of één jaar, waarbij je een tijdelijke korting zult krijgen op de totale abonnementskost bij het jaarcontract.

Hoe ziet het Lycamobile abonnement voor gsm er uit?
Starter Basic Standard Pro Unlimited
€ 10,00 € 15,00 € 20,00 € 40,00 € 49,99
150 belminuten Onbeperkt bellen
Onbeperkt SMS'en
2 GB data 10 GB data 15 GB data 70 GB data Onbeperkt data (300 GB)
EU Roaming: 2 GB EU Roaming: 6 GB EU Roaming: 13,5 GB EU Roaming: 10 GB EU Roaming: 27,55 GB

* Prijzen in januari 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Onbeperkt is niet 100 % onbeperkt bij Lycamobile. Je kunt namelijk maar tot driehonderd minuten of drieduizend minuten per dertig dagen bellen. Voor SMS'en heeft Lycamobile de grens van een "normaal gedrag" gesteld op tweehonderd SMS'en per dag of drieduizend per dertig dagen.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van de telefonie experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hoe kun je de Lycamobile simkaart registreren?

Voordat je gebruik kunt maken van je abonnement of bundel bij Lycamobile, moet je de Lycamobile simkaart registreren. De simkaart registreren moet je binnen twee weken na de aanschaf van je Lycamobile abonnement of bundel doen en kan op vier manieren:

 • Via de website van Lycamobile.
 • Bestaande klanten kunnen bellen naar: *139*9025#. Hierna moet je de instructies op het scherm volgen.
 • Bestaande klanten kunnen "9025" SMS'en naar: 3535.
 • In een Lycamobile verkooppunt.

Voor het registreren van je simkaart van Lycamobile heb je jouw persoonlijke gegevens nodig, evenals het Lycamobile nummer of de PUK code, de laatste vier cijfers van de SIM-kaart en een kopie van je identiteitsbewijs (een identiteitskaart, paspoort of verblijfsattest).

Hoe kun je de prepaid kaart van Lycamobile herladen?

Heb je een Lycamobile prepaid kaart, dan zit je niet aan een abonnement vast en kun je bellen en SMS'en zoveel als je zelf wilt tegen de door Lycamobile vastgestelde tarieven. Wanneer je geen krediet meer hebt, moet je jouw prepaid kaart van Lycamobile herladen. De tarieven in België voor de Lycamobile prepaid kaarten zijn:

 • Bellen naar een vaste lijn: € 0,09 / belminuut
 • Bellen naar een mobiel nummer: € 0,15 / belminuut
 • Bellen naar een mobiel nummer van Lycamobile: Gratis
 • SMS'en: € 0,15 / SMS
 • SMS'en naar een nummer van Lycamobile: Gratis
 • Internetten: € 0,12 / MB

Ben je in het buitenland of wil je naar het buitenland bellen of SMS'en, dan worden er andere Lycamobile tarieven gehanteerd. Deze tarieven zijn afhankelijk van het land waarin jij je bevindt of waarnaar je wilt bellen / SMS'en.

Je simkaart van Lycamobile herladen kun je via de Lycamobile website doen. Het is ook mogelijk om E Vouchers op de Lycamobile website te kopen door op de knop On-Line Kopen te klikken. Je ontvangt hierna een code van Lycamobile die je kunt gebruiken om jouw simkaart te herladen door op jouw telefoon *103*CODE# te bellen. Een herlaadkaart van Lycamobile kopen is ook een mogelijkheid.

Hoe kun je met de Lycamobile klantendienst contact opnemen?

Met Lycamobile contact opnemen kun je op meerdere manieren doen. Zo kun je de Lycamobile klantendienst bereiken via één van de telefoonnummers. Welk telefoonnummer van Lycamobile je dient te bellen, is afhankelijk van of je met een Lycamobile nummer belt of niet.

Lycamobile contact
Lycamobile klantendienst Lycamobile telefoonnummer
Lycamobile klantendienst telefoon +32 46 600 19 76
Lycamobile klantendienst telefoon klanten 1976

Als je niet telefonisch met de klantendienst van Lycamobile contact op wilt of kunt nemen, kun je er ook voor kiezen om de online chat op de Lycamobile website te gebruiken. Daarnaast kun je ook een online contactformulier gebruiken of Lycamobile een mail sturen of bij de Lycamobile winkel in Brussel langsgaan.

Hoe kun je jouw Lycamobile abonnement opzeggen?

Wil je jouw abonnement van Lycamobile opzeggen? Als je jouw huidige nummer wilt behouden, geef je dit aan tijdens het bestelproces van je abonnement bij je nieuwe telecom provider. Je nieuwe provider zal je Lycamobile abonnement opzeggen voor jou en de overstap regelen.

Als je gratis hulp wilt ontvangen bij het opzeggen van je Lycamobile abonnement, telecom providers vergelijken en een nieuw gsm abonnement afsluiten, kun je CallMePower bellen. Onze telecom experts helpen je gratis en vrijblijvend! Je kunt ons bereiken op: 02 588 71 43.

Als je niet wilt veranderen van provider of je wilt je huidie nummer niet behouden, dan moet je zelf je Lycamobile bundel opzeggen. Hiervoor moet je schriftelijk met Lycamobile contact opnemen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

My Lycamobile: de online Lycamobile klantendienst

Als klant van Lycamobile heb jij toegang tot My Lycamobile, de digitale klantendienst van Lycamobile. De digitale klantenzone van Lycamobile kun je bereiken via de website, maar je kunt ook de applicatie downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store.

In My Lycamobile kun je ander andere:

 • je verbruik inzien;
 • de hoogte van je krediet inzien;
 • nieuwe abonnementen of bundels aanschaffen;
 • je prepaid kaart van Lycamobile herladen.

Wie is Lycamobile?

Lycamobile is een internationaal bedrijf dat actief is in een groot aantal landen wereldwijd voor mobiele telefonie. In België bieden ze jaarabonnementen, maandabonnementen en bundels voor dertig dagen aan, zowel voor gebruik binnen als buiten België. Lycamobile is middels het netwerk van Telenet / BASE in vrijwel heel België te gebruiken.

Logo Lycamobile

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2007
Beschikbaarheid: Vrijwel heel België
Internet:
Mobiele telefonie: Los
TV:
Vaste telefonie:
Herlaadkaart: ✔️
Netwerk: Telenet / BASE
Fiber:
5G:
Sociaal tarief:

Voordelen Lycamobile

 • Groot aanbod aan gsm abonnementen.
 • Scherpe prijzen.
 • Contracten voor één maand.
 • Beschikbaar in veel landen.
 • Herladen op veel plekken mogelijk.

Nadelen Lycamobile

 • Problemen met klantendienst bereiken.
 • Franstalige medewerkers aan de telefoon.
 • Problemen met online herladen.
 • Aanbod verandert regelmatig.

Lees meer over Lycamobile