energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor advies over contracten. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract in Vlaanderen?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Trevion contact klantendienst: alle contactgegevens

trevion contact

Klant bij Trevion en heb je een vraag of probleem? Deze groene energieleverancier heeft een aantal contactmethoden waarmee je met de Trevion klantendienst contact op kunt nemen. In dit artikel geven we alle Trevion contactgegevens en leggen we de procedures, zoals het regelen van een verhuis uit. Zo is met Trevion contact opnemen een stuk makkelijker!


gas en elektriciteit
gas en elekticiteit

Informatie ontvangen of energiecontract afsluiten?

Bel CallMePower om informatie te ontvangen of te veranderen van energieleverancier.

gas en elektriciteit
gas en elekticiteit

Vragen over tarieven of informatie ontvangen?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Trevion contact klantendienst overzicht

Trevion heeft als relatief kleine leverancier een goed bereikbare klantendienst. In de onderstaande tabel geven we alle contactgegevens van de Trevion klantendienst, zoals het Trevion telefoonnummer en het e-mailadres.

Trevion contact klantendienst
Contactmethode Contactgegevens Openingsuren
📞 Algemene Trevion klantendienst 📞 09 255 70 10 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur
📫 Postadres Dulle-Grietlaan 17/17, 9050 Gentbrugge Reactie binnen enkele werkdagen
📧 Trevion e-mail [email protected]
🌐 Sociale netwerken LinkedIn
🔒 Online klantenzone Trevion klantenzone 24/7 beschikbaar

Voor vragen over energiefacturen, de Trevion tarieven en om persoonlijke gegevens aan te passen, neem je contact op met het algemene Trevion telefoonnummer.

Gratis telefoonnummer Trevion Bij het Trevion telefoonnummer betaal je het zonale tarief. Trevion bellen is dus niet geheel gratis. De belkosten hangen af van de voorwaarden in je mobiele abonnement.

Trevion openingsuren klantendienst

De openingsuren van de Trevion klantendienst zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur en in de middag van 13:30 tot 17:00 uur. In het weekend en op feestdagen is Trevion niet bereikbaar. Uiteraard is het wel mogelijk om buiten de kantooruren een e-mail te sturen of in te loggen in de My Trevion klantenzone.

E-mailadres Trevion klantendienst

Naast telefonisch, is Trevion ook te bereiken per e-mail. Dit e-mailadres is te gebruiken voor het doorsturen van documenten en voor verzoeken om gegevens betreffende je energiecontract aan te passen.

Het Trevion e-mailadres is: [email protected].

Wat is het Trevion adres?

Het Trevion kantoor is te vinden in Gentbrugge. Dit is tevens het adres voor al je briefverkeer gericht aan deze leverancier. Indien je het Trevion kantoor wilt bezoeken, adviseren wij om eerst contact op te nemen met deze leverancier over je bezoek. Dit is namelijk geen bezoekadres.

Het Trevion kantoor is te vinden op het onderstaande adres.

Trevion
Dulle-Grietlaan 17/17
9050 Gentbrugge

Regelen van een Trevion verhuis

Het regelen van een verhuis kan een hoop tijd in beslag nemen. Het is daarom fijn als het verhuizen van je energiecontract snel kan worden geregeld. Bij een Trevion verhuis zal je het overnamedocument in moeten vullen en Trevion op de hoogte moeten stellen van je verhuis. Hieronder leggen we uit hoe je dit moet doen.

Energieovernamedocument Trevion invullen

Een belangrijk onderdeel bij het regelen van een Trevion verhuis is het invullen van het energieovernamedocument. Hiermee worden de energiemeters in de woning overgedragen aan de nieuwe bewoners.

In het overnamedocument dien je de actuele meterstanden op het moment van overdracht en de EAN-codes te noteren. Deze codes vind je op de zijkant van de meter of op je energiefactuur. Vervolgens moeten alle persoonlijke gegevens worden ingevuld en moeten beide partijen het document ondertekenen.

Het Trevion overnamedocument download je gratis met de knop hieronder.

Zodra je het overnamedocument hebt ingevuld, kan je deze versturen naar het Trevion e-mailadres. Vermeld hierbij ook je klantnummer, naam van de contractant en verhuisdatum, zodat je snel kan worden geholpen.

Gas en Licht Verhuizen
Energie verhuis

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel CallMePower om gratis een energiecontract in Vlaanderen af te sluiten voor je nieuwe woning en de energiemeters over te nemen.

Gas en Licht Verhuizen

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur of laat je gratis terugbellen.

Trevion klant worden na verhuis

Trevion is in heel Vlaanderen als energieleverancier actief. Indien je gaat verhuizen naar of in Vlaanderen, zal je dus klant kunnen worden bij Trevion.

Trevion klant worden kan door het formulier op de website van deze leverancier in te vullen. Vervolgens zal je een voorstel ontvangen waarmee je akkoord kan gaan. Zodra je akkoord bent, zal Trevion zorgen voor de opzegging van je oude energiecontract.

Vergelijk voordat je overstapt! Energie vergelijken doe je met CallMePower.

Bekijk voordat je gaat overstappen ook de Trevion reviews en vergelijk deze met andere leveranciers. Energie vergelijken is namelijk meer dan enkel de prijs per kWh!

Trevion opzeggen na verhuis

Ben je niet tevreden met Trevion als energieleverancier, betaal je teveel of ga je verhuizen naar een regio waar Trevion niet actief is? Dan is het mogelijk om te veranderen van energieleverancier! In België staan consumenten namelijk geheel vrij om over te stappen, zonder opzegboete.

My Trevion klantenzone of toch Trevion bellen?

Net zoals de meeste energieleveranciers, heeft Trevion een online klantenzone waar je een aantal zaken betreffende je energiecontract kunt regelen. De My Trevion klantenzone is echter minder uitgebreid dan klantenzones van concurrenten, waardoor het in verschillende situaties toch nodig is om contact op te nemen met de klantendienst. De My Trevion klantenzone is onder andere te gebruiken voor:

  • inzien van energiefacturen;
  • status van betalingen inzien;
  • persoonlijke gegevens inzien.

Indien je problemen ondervindt met de My Trevion klantenzone adviseren wij om gebruik te maken van een andere internet browser of apparaat. Lost dit het probleem niet op? Neem dan met Trevion contact op.

My Trevion klantenzone contact

Voor het aanpassen van gegevens betreffende je energiecontract zal je telefonisch of online contact op moeten nemen met Trevion. Denk hierbij aan het aanpassen van namen, de voorschotfactuur of je betaalmethode.

Trevion geeft aan dat voor dergelijke verzoeken de voorkeur uitgaat naar een online communicatie, per e-mail of contactformulier op de website.

energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor advies over contracten. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract in Vlaanderen?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Gaslek of stroompanne Trevion contact

Heb je last van een stroompanne of ruik je een gaslucht? Neem dan geen contact op met Trevion, maar met de verantwoordelijke netbeheerder. De netbeheerder is namelijk verantwoordelijk voor het aanleggen en het onderhoud van het energienet. In Vlaanderen is dit Fluvius.

Controleer voordat je contact opneemt met de netbeheerder of de panne niet wordt veroorzaakt door aangekondigd onderhoud of een probleem in de elektrische installatie van je woning. Het aangekondigde onderhoud is te vinden op de website van Fluvius.

Waarschuw bij een gaslucht ook de buren, open alle ramen, gebruik geen elektrische apparaten en wacht buiten op hulp. Een gaslek kan levensgevaarlijk zijn.

In de onderstaande tabel zijn alle noodnummers van Fluvius Vlaanderen weergegeven.

Noodnummers Trevion / Fluvius
Reden contact Telefoonnummer
Gasgeur 📞 0800 65 065
Storingen en defecten/ stroompanne 📞 078 35 35 00
Storingen riolering 📞 078 35 35 00
Meteropname afspraak 📞 078 035 35 34

Vergoeding stroompanne Trevion aanvragen

Zodra de stroompanne is verholpen is het mogelijk om aanspraak te maken op een vergoeding voor de tijd dat je geen gebruik hebt kunnen maken van elektriciteit. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet de stroompanne langer dan vier uur hebben geduurd en mag deze niet zijn veroorzaakt door aangekondigd onderhoud. Meer informatie vind je op onze vergoeding stroomonderbreking pagina.

Geactualiseerd op