Zuny is het 100 % digitale aanbod van telecom provider VOO. Met dit digitale aanbod richt Zuny zich op de jongere generatie met internet als hoofdproduct en TV en mobiele telefonie als extra opties.


Wie is Zuny?

Zuny is een dochterbedrijf van VOO dat enkel een 100 % digitaal abonnement aanbiedt. Dit betreft Zuny internet dat uit te bereiden is met de Zuny mobile en Zuny TV opties. Doordat het abonnement enkel online afgesloten kan worden en de klantenservice ook alleen online te bereiken is, kan Zuny zeer competitieve prijzen bieden. Hierdoor is het abonnement perfect voor jongeren die veel op internet zitten en veel series kijken.

Als dochterbedrijf van VOO maakt Zuny gebruik van dezelfde netwerken. Dit houdt in dat er voor mobiel gebruik wordt gemaakt van het Telenet / BASE netwerk in België. Voor internet wordt er gebruik gemaakt van het kabelnetwerk van VOO.

Zuny internet abonnement afsluiten Het hoofdproduct van Zuny is internet. Een abonnement voor Zuny internet kan enkel in Wallonië en Brussel afgesloten worden. Woon je in Vlaanderen? Bel CallMePower: 02 588 44 02! Wij helpen jou gratis met het vergelijken van internet abonnementen, geven advies, sluiten een nieuw telecom abonnement voor je af én zeggen je oude abonnement voor je op!

Zuny internet: eenvoud en onbeperkt Zuny internet

Zuny biedt maar één Zuny internet abonnement aan. Het Zuny internet abonnement bevat echter super snel internet. Voor € 39,00 per maand* krijg je:

 • onbeperkt internet, zowel bedraad als Wifi;
 • een maximale downloadsnelheid van 200 Mbps;
 • een maximale uploadsnelheid van 10 Mbps;
 • onbeperkt toegang tot series via de applicatie.
 • geen additionele kosten voor de modem, activatie en installatiekosten.

Als onderdeel van het Zuny internet abonnement krijg je onbeperkt toegang tot series via de applicatie. Deze series kun je via een mobiel, tablet, Android TV, Chromecast of Apple TV bekijken en op maximaal twee schermen tegelijkertijd. De applicatie zelf kan op maximaal vijf apparaten geïnstalleerd worden.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internetabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internetabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Extra opties: Zuny mobile & Zuny TV

Zuny biedt de mogelijkheid om enkele extra opties af te sluiten om het Zuny internet uit te bereiden tot een internetabonnement met mobiele telefonie en / of TV.

Zuny internet optie: Zuny mobile

Met het Zuny mobile abonnement kun je tot maximaal twee gsm-abonnementen afsluiten. Per abonnement ontvang je 16 GB internet, 300 belminuten en 300 SMS'en voor € 18,00 per maand* voor gebruik in België en Zuny roaming. Is dit niet voldoende, dan kun je kiezen om jouw Zuny mobile abonnement uit te bereiden.

 • Voor € 5,00 per maand* extra kun je onbeperkt bellen en SMS'en.
 • Voor € 2,50 krijg je voor dertig dagen lang 1 GB extra.
 • Voor € 10,00 krijg je voor dertig dagen lang 5 GB extra.
 • Voor € 20,00 krijg je voor dertig dagen lang 10 GB extra.

Het afsluiten van (een extra) Zuny mobile abonnement en de upgrade naar onbeperkt bellen en SMS'en kun je tijdens het inschrijven bij Zuny doen, maar je kunt dit ook achteraf via My Zuny doen. De One Shot data opties zijn enkel via My Zuny te verkrijgen.

Onbeperkt bellen en SMS'en Het onbeperkt abonnement van Zuny is niet 100 % onbeperkt. Indien je meer dan 6.000 belminuten en SMS'en per maand verbruikt, dan wordt dit als abnormaal gezien en zul je moeten bijbetalen. Wanneer je de grens van 6.000 overschrijdt, betaal je € 0,10 per belminuut en € 0,20 per SMS.

Zuny internet optie: Zuny TV

Naast Zuny mobile, kun je ook een Zuny TV optie afsluiten bovenop het Zuny internet abonnement. Je kunt één van de volgende of beide Zuny TV opties aan je Zuny internet abonnement toevoegen:

 • toegang tot zeventien TV zenders in de applicatie voor € 7,00 per maand*.
 • toegang tot drie ELEVEN Pro League Sport zenders met al het Belgische voetbal in de applicatie voor € 7,00 per maand*.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Zuny sociaal tarief

In sommige gevallen kun je in aanmerking komen voor het Zuny sociaal tarief. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je een laag inkomen hebt, gehandicapt bent of oud bent en kan enkel voor één persoon per huishouden, voor één provider en één product worden toegepast.

Indien jij in aanmerking komt voor het sociaal tarief, kun je 40% (tot maximaal € 8,40) korting krijgen op jouw internet of mobiel abonnement en tot € 3,10 korting op communicatiekosten die niet binnen je abonnement vallen.

Hoe kan ik een Zuny contract afsluiten?

Een Zuny internet abonnement afsluiten kun je snel en gemakkelijk doen via de website van Zuny. Een Zuny contract afsluiten doe je in enkele stappen:

 1. Vink aan dat je het Zuny internet abonnement wilt afsluiten.
 2. Indien je ook Zuny mobile of Zuny TV in jouw abonnement wilt hebben, vink je vervolgens aan welke opties je aan jouw Zuny internet abonnement wil toevoegen.
 3. Voer een adres controle uit om na te gaan of Zuny beschikbaar is op jouw adres.
 4. Maak een afspraak voor de installatie.
 5. Vul je persoonlijke gegevens in.
 6. Bevestig en betaal het abonnement.

In het geval dat je ook een Zuny mobile abonnement afsluit, dan geef je in dit proces ook je huidige GSM-nummer door als je die wilt behouden. Tevens kun je in het proces aangeven of je wilt dat deze telecom provider jou helpt met het opzeggen van je huidige abonnement, indien je al een abonnement hebt.

Zuny internet abonnement afsluiten Je kunt enkel een Zuny internet abonnement afsluiten als je woonachtend bent in Wallonië of Brussel. Woon je in Vlaanderen? Bel CallMePower: 02 588 44 02! Wij helpen jou gratis met het vergelijken van internet abonnementen, geven advies, sluiten een nieuw telecom abonnement voor je af én zeggen je oude abonnement voor je op!

Zuny contact: wat zijn de Zuny contactmogelijkheden?

Voor vragen, problemen of andere zaken kun je op een aantal manieren met Zuny contact opnemen.

Zuny contact
Contactmogelijkheid Informatie
Zuny opzeggen
WhatsApp +34 455 10 27 92
Sociale media Je kunt Zuny via Facebook en Twitter een bericht sturen.
Online contactformulier Via de website van Zuny kun je de provider een e-mail sturen.
Veelgestelde vragen Op hun website heeft Zuny al veel vragen beantwoord.
My Zuny In My Zuny kun je jouw gegevens inzien, beheren en wijzingen.

My Zuny: het online klantenportaal van Zuny

My Zuny is het online klantenportaal van Zuny waar alle Zuny klanten toegang tot hebben. Meteen na de inschrijving krijg je toegang tot My Zuny en binnen een half uur kun je ook al series kijken in de applicatie. Hiervoor hoeft de modem niet geïnstalleerd te zijn!

In jouw persoonlijke klantenportaal van My Zuny kan je jouw gegevens inzien, beheren en wijzigen. Concreet kun je in My Zuny:

 • jouw persoonlijke gegevens inzien;
 • jouw betaalmethode wijzingen;
 • jouw verbruik terug vinden;
 • jouw contract en abonnement inzien;
 • jouw verhuis regelen;
 • jouw abonnement beëindigen;
 • jouw abonnement uitbreiden met één van de extra opties;
 • de extra opties (tijdelijk) uitzetten;
 • de One Shot data opties aanschaffen;
 • profiteren van verschillende voordelen met partners van Zuny.

Zuny reviews: wat zijn de Zuny ervaringen?

Zuny is een kleine telecom provider die zich enkel richt op een deel van de Belgische bevolking. Desalniettemin worden ze door hun (oud-)klanten wel goed beoordeeld. Op Trustpilot krijgen ze namelijk een beoordeling van 3,7/5. De vaakst voorkomende Zuny reviews zijn:

 • goede en snelle klantendienst;
 • goede internelsnelheid;
 • inschrijven is erg gemakkelijk;
 • goede prijs-kwaliteit verhouding;
 • goede promoties voor klanten;
 • internet is niet goed genoeg voor een TV zonder Chromecast;
 • regelmatig problemen met de Wifi.

Hiernaast geld ook dat de Zuny klantendienst 100 % online is. Hierdoor is deze provider niet geschikt voor mensen die graag bij een winkel langs gaan of telefonisch contact met de klantendienst hebben. Het voordeel hiervan is echter wel dat de prijzen laag kunnen blijven door de lagere kosten die Zuny maakt.

Daarnaast speelt Zuny ook goed in op de ontwikkelingen van de jeugd van tegenwoordig. Voor velen is het hebben van veel of onbeperkt internet en goed internet erg belangrijk voor gamen of series kijken. Hierop focust Zuny dan ook terecht meer dan op TV abonnementen, aangezien een groot deel van de jeugd enkel nog online TV kijkt.

* Prijzen in juni 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Meer info over Zuny