Zuny is het 100 % digitale aanbod van telecom provider VOO. Met dit digitale aanbod richt Zuny zich op de jongere generatie met internet als hoofdproduct en TV en mobiele telefonie als extra opties.

Zuny internet

Zuny biedt maar één internet abonnement aan. Het Zuny internet abonnement bevat super snel en onbeperkt internet.

€ 39,00 per maand

Zuny internet

 • Surfvolume: onbeperkt
 • Downloadsnelheid: 200 Mbps
 • Upload snelheid: 10 Mbps

Bovenstaande internetsnelheid betreft een theoretische internetsnelheid. In je woning kan, door omstandigheden, de daadwerkelijke internetsnelheid lager uitvallen. Het meten van de daadwerkelijke internetsnelheid bij jou thuis kun je met de Zuny speedtest doen.

Hulp nodig bij het kiezen van een internet abonnement?

Krijg gratis advies van de internetexperts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van een internetabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Opties bij Zuny internet

Zuny biedt de mogelijkheid om enkele opties af te sluiten om het Zuny internet uit te bereiden. Je kunt drie opties bij Zuny activeren:

 • Zuny mobile: een gsm abonnement
 • Zuny TV: een TV abonnement
 • Eleven Sports

Zuny review Overweeg je om klant te worden bij Zuny? Lees dan eerst onze Zuny review door en kom erachter wat de ervaringen van (oud-)klanten met Zuny zijn.

Zuny mobile

Als je als aanvulling op je Zuny internet abonnement ook mobiele telefonie wilt afsluiten, kun je de Zuny mobile optie activeren. Je hebt hierbij niet de keuze uit meerdere abonnementen, al kun je wel meerdere gsm abonnementen aan je pack toevoegen.

€ 18,00 per maand

Zuny mobile

 • 18 GB data
 • Onbeperkt bellen en SMS'en

Je kunt maximaal twee gsm abonnementen toevoegen aan je internet abonnement van Zuny. Per abonnement ontvang je 18 GB mobiel internet dat je in België en voor Zuny roaming in de Europese Unie kunt gebruiken. Als dit niet voldoende is, kun je een Zuny mobile optie activeren.

 • Voor € 2,50* krijg je voor dertig dagen lang 1 GB extra.
 • Voor € 10,00* krijg je voor dertig dagen lang 5 GB extra.
 • Voor € 20,00* krijg je voor dertig dagen lang 10 GB extra.

Het afsluiten van (een extra) Zuny mobile abonnement en de upgrade naar onbeperkt bellen en SMS'en kun je tijdens het inschrijven bij Zuny doen, maar je kunt dit ook achteraf via MyZuny doen. De One Shot data opties zijn enkel via MyZuny te verkrijgen.

Onbeperkt bellen en SMS'en Bellen en SMS'en bij Zuny is niet 100 % onbeperkt. Indien je meer dan 6.000 belminuten en SMS'en per maand verbruikt, wordt dit als abnormaal gezien en zul je moeten bijbetalen. Wanneer je de grens van 6.000 overschrijdt, betaal je € 0,10 per verbruikte belminuut en € 0,20 per verbruikte SMS.

Zuny TV

Het is mogelijk om twee TV opties aan je Zuny internet abonnement toe te voegen. In beide gevallen zul je TV blijven kijken via de applicatie, je zult dus nooit te maken krijgen met een TV box bij Zuny.

€ 7,00 per maand

Zuny TV

 • 17 TV zenders
 • TV kijken via de applicatie
€ 7,00 per maand

Eleven Sports

 • Drie zenders
 • TV kijken via de applicatie

Je kunt direct tijdens het afsluiten van een Zuny internet abonnement één van de TV opties van Zuny toevoegen. Het is echter ook mogelijk om dit op een later moment te doen via MyZuny.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies de onze telecom experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Contactgegevens van Zuny

Voor vragen, problemen of andere zaken kun je op een aantal manieren met Zuny contact opnemen.

Zuny contact
Contactmogelijkheid Informatie
WhatsApp +32 455 10 27 92
Sociale media Je kunt Zuny via Facebook en Twitter een bericht sturen.
Online contactformulier Via de website van Zuny kun je de provider een e-mail sturen.

In sommige gevallen kun je in aanmerking komen voor het sociaal tarief bij Zuny. Heb je vragen over het sociaal tarief of wil je bij Zuny het sociaal tarief aanvragen? Je dient hiervoor met de klantendienst van Zuny contact op te nemen.

Opzeggen van Zuny

Als je niet alleen je abonnement van Zuny opzeggen wilt, kun je overstappen naar een andere telecom provider. Als je tijdens het bestelproces aangeeft dat je van Easy Switch gebruik wilt maken, zal je nieuwe telecom provider je abonnement van Zuny opzeggen.

Weet je niet naar welke provider je wilt overstappen of wil je hulp ontvangen met abonnementen vergelijken? De telecom experts van CallMePower helpen je gratis met telecom providers vergelijken, een nieuw abonnement afsluiten en je abonnement bij Zuny opzeggen. Je kunt CallMePower bereiken op: 02 588 71 43.

Zelf je abonnement van Zuny opzeggen is ook een mogelijkheid. Het opzeggen van je abonnement bij Zuny dien je via MyZuny, de online klantenzone van Zuny, te doen. Het is ook mogelijk om je Zuny abonnement per brief of e-mail op te zeggen.

Wil je een gsm abonnement met 5G afsluiten?

Bel CallMePower, vergelijk telecom providers en sluit een 5G abonnement af!

Wil je een gsm abonnement met 5G afsluiten?

Laat CallMePower jou terugbellen, vergelijk telecom providers en sluit een 5G abonnement af!

Verhuizen van Zuny

Als je gaat verhuizen, zul je via MyZuny je Zuny verhuis moeten regelen. Je gaat hiervoor in het menu naar "Verhuizen", waarna je digitaal je verhuis doorgeeft.

Voordat je dit doet, is het belangrijk om na te gaan of je op je nieuwe adres Zuny kunt ontvangen. Als dit niet het geval is, moet je namelijk je abonnement bij Zuny opzeggen en overstappen naar een andere telecom provider.

Andere contracten verhuizen Je Zuny abonnement is niet het enige dat je moet verhuizen. Bij een verhuizing zul je ook bijvoorbeeld je energiecontracten moeten verhuizen. Wil je gratis hulp ontvangen bij al je contracten verhuizen in of naar Vlaanderen, bel dan naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

Wie is Zuny?

Zuny is een dochterbedrijf van VOO dat enkel een 100 % digitaal abonnement aanbiedt. Dit betreft Zuny internet dat uit te bereiden is met de Zuny mobile en Zuny TV opties.

Doordat het abonnement enkel online afgesloten kan worden en de klantenservice ook alleen online te bereiken is, kan Zuny zeer competitieve prijzen bieden. Hierdoor is het abonnement perfect voor jongeren die veel op internet zitten.

Logo Zuny

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2020
Beschikbaarheid: Wallonië en Brussel
Internet: Los en in een pack
Mobiele telefonie: Enkel in een pack
TV: Enkel in een pack
Vaste telefonie:
Herlaadkaart:
Netwerk: VOO (kabel), Telenet / BASE (gsm)
Fiber:
5G:
Sociaal tarief: ✔️

Voordelen Zuny

 • Eenvoudige en snelle installatie.
 • Hoge internetsnelheid.
 • Scherpe prijzen.
 • Goede en snelle klantendienst.
 • Vriendelijke en duidelijke techniekers.

Nadelen Zuny

 • Geen keuzes tussen abonnementen.
 • Niet in heel België beschikbaar.
 • 100 % digitale klantendienst.
 • Enkel TV via de applicatie.

Kun je Zuny in Vlaanderen afsluiten?

Als dochterbedrijf van VOO maakt Zuny gebruik van dezelfde netwerken. Het is hierdoor niet mogelijk om bij Zuny vanuit Vlaanderen een abonnement af te sluiten. Je kunt enkel een Zuny internet abonnement afsluiten als je woonachtig bent in Wallonië of in de Franstalige gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Telecom abonnement in Vlaanderen afsluiten Woon je in een Nederlandstalige gemeente in België en ben je op zoek naar een telecom provider? Bel CallMePower: 02 588 71 43! Wij helpen jou gratis met het vergelijken van internet abonnementen, geven advies, sluiten een nieuw telecom abonnement voor je af én zeggen je oude abonnement voor je op!Advertentie - Dienst CallMePower

* Prijzen in september 2023 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Lees meer over Zuny