Zuny is het 100 % digitale aanbod van telecom provider VOO. Met dit digitale aanbod richt Zuny zich op de jongere generatie met internet als hoofdproduct en TV en mobiele telefonie als extra opties.

Zuny internet: eenvoud en onbeperkt Zuny internet

Zuny biedt maar één Zuny internet abonnement aan. Het Zuny internet abonnement bevat super snel en onbeperkt internet.

Zuny internet

€ 39,00 per maand

Zuny internet

 • Surfvolume: onbeperkt
 • Downloadsnelheid: 200 Mbps
 • Upload snelheid: 10 Mbps
Meer informatie

Als onderdeel van het Zuny internet abonnement krijg je onbeperkt toegang tot series via de applicatie. Deze series kun je via een mobiel, tablet, Android TV, Chromecast of Apple TV bekijken en op maximaal twee schermen tegelijkertijd. De applicatie zelf kan op maximaal vijf apparaten geïnstalleerd worden.

Bovenstaande internetsnelheid betreft een theoretische internetsnelheid. In je woning kan, door omstandigheden, de daadwerkelijke internetsnelheid lager uitvallen. Het meten van de daadwerkelijke internetsnelheid bij jou thuis kun je met de Zuny speedtest doen.

Hulp nodig bij het kiezen van een internetabonnement?

Krijg gratis advies van de internetexperts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van een internetabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze internetexperts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Zuny mobile & Zuny TV: extra opties bij Zuny internet

Zuny biedt de mogelijkheid om enkele opties af te sluiten om het Zuny internet uit te bereiden tot een internetabonnement met mobiele telefonie en / of TV.

Zuny mobile

€ 18,00 per maand

Zuny mobile

 • 18 GB data
 • Onbeperkt bellen en SMS'en

Je kunt maximaal twee gsm abonnementen toevoegen aan je internet abonnement van Zuny. Per abonnement ontvang je 18 GB internet dat je zowel in België als voor Zuny roaming in de Europese Unie kunt gebruiken. Is dit niet voldoende, dan kun je kiezen om jouw Zuny mobile abonnement uit te bereiden.

 • Voor € 2,50* krijg je voor dertig dagen lang 1 GB extra.
 • Voor € 10,00* krijg je voor dertig dagen lang 5 GB extra.
 • Voor € 20,00* krijg je voor dertig dagen lang 10 GB extra.

Het afsluiten van (een extra) Zuny mobile abonnement en de upgrade naar onbeperkt bellen en SMS'en kun je tijdens het inschrijven bij Zuny doen, maar je kunt dit ook achteraf via MyZuny doen. De One Shot data opties zijn enkel via My Zuny te verkrijgen.

Onbeperkt bellen en SMS'en Het onbeperkt abonnement van Zuny is niet 100 % onbeperkt. Indien je meer dan 6.000 belminuten en SMS'en per maand verbruikt, wordt dit als abnormaal gezien en zul je moeten bijbetalen. Wanneer je de grens van 6.000 overschrijdt, betaal je € 0,10 per verbruikte belminuut en € 0,20 per verbruikte SMS.

Zuny internet optie: Zuny TV

Het is mogelijk om twee TV opties aan je Zuny internet abonnement toe te voegen. In beide gevallen zul je TV blijven kijken via de applicatie, je zult dus nooit te maken krijgen met een TV box bij Zuny.

Zuny TV

€ 7,00 per maand

Zuny TV

 • 17 TV zenders
 • TV kijken via de applicatie
€ 7,00 per maand

Eleven Sports

 • Drie zenders
 • TV kijken via de applicatie

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies de onze telecom experts van CallMePower en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste internet-, tv- of telefoonabonnement voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telecom experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Zuny contact: hoe kun je de Zuny klantendienst bereiken?

Voor vragen, problemen of andere zaken kun je op een aantal manieren met Zuny contact opnemen.

Zuny contact
Contactmogelijkheid Informatie
WhatsApp +34 455 10 27 92
Sociale media Je kunt Zuny via Facebook en Twitter een bericht sturen.
Online contactformulier Via de website van Zuny kun je de provider een e-mail sturen.

Hoe kun je Zuny opzeggen?

Als je niet alleen je abonnement van Zuny opzeggen wilt, kun je overstappen naar een andere telecom provider. Als je tijdens het bestelproces aangeeft dat je van Easy Switch gebruik wilt maken, zal je nieuwe telecom provider je abonnement van Zuny opzeggen.

Zelf je abonnement van Zuny opzeggen is ook een mogelijkheid. Het opzeggen van je abonnement bij Zuny dien je via MyZuny, de online klantenzone van Zuny, te doen. Het is ook mogelijk om je Zuny abonnement per biref of e-mail op te zeggen.

Hoe regel je een Zuny verhuis?

Als je gaat verhuizen, zul je via MyZuny je Zuny verhuis moeten regelen. Je gaat hiervoor in het menu naar "Verhuizen", waarna je digitaal je verhuis doorgeeft.

Voordat je dit doet, is het belangrijk om na te gaan of je op je nieuwe adres Zuny kunt ontvangen. Als dit niet het geval is, moet je namelijk je abonnement bij Zuny opzeggen en overstappen naar een andere telecom provider.

Andere contracten verhuizen Je Zuny abonnement is niet het enige dat je moet verhuizen. Bij een verhuizing zul je ook bijvoorbeeld je energiecontracten moeten verhuizen. Wil je gratis hulp ontvangen bij al je contracten verhuizen, bel dan naar: 02 588 44 02.Advertentie - Dienst CallMePower

MyZuny: het online klantenportaal van Zuny

MyZuny is het online klantenportaal van Zuny waar alle Zuny klanten toegang tot hebben. Meteen na de inschrijving krijg je toegang tot MyZuny en binnen een half uur kun je ook al series kijken in de applicatie. Hiervoor hoeft de modem nog niet geïnstalleerd te zijn!

In jouw persoonlijke klantenportaal van MyZuny kan je jouw gegevens inzien, beheren en wijzigen. Concreet kun je in MyZuny:

 • je persoonlijke gegevens inzien;
 • je betaalmethode wijzingen;
 • je verbruik terug vinden;
 • je contract en abonnement inzien;
 • je verhuis regelen;
 • je abonnement beëindigen;
 • je abonnement uitbreiden met één van de extra opties;
 • de extra opties (tijdelijk) uitzetten;
 • de One Shot data opties aanschaffen;
 • profiteren van verschillende voordelen met partners van Zuny.

Hoe kan ik een Zuny contract afsluiten?

Een Zuny internet abonnement afsluiten kun je snel en gemakkelijk doen via de website van Zuny. Een Zuny contract afsluiten doe je in enkele stappen:

 1. Vink aan dat je het Zuny internet abonnement wilt afsluiten.
 2. Indien je ook Zuny mobile of Zuny TV in jouw abonnement wilt hebben, vink je vervolgens aan welke opties je aan jouw Zuny internet abonnement wil toevoegen.
 3. Voer een adres controle uit om na te gaan of Zuny beschikbaar is op jouw adres.
 4. Maak een afspraak voor de installatie.
 5. Vul je persoonlijke gegevens in.
 6. Bevestig en betaal het abonnement.

In het geval dat je ook een Zuny mobile abonnement afsluit, geef je in dit proces ook je huidige gsm nummer door als je die wilt behouden. Tevens kun je in het proces aangeven of je wilt dat Zuny jou helpt met het opzeggen van je huidige abonnement, indien je al een abonnement hebt.

Het is aan te raden om, voordat je een Zuny abonnement afsluit, de Zuny internet review en ervaringen met de Zuny klantendienst door te lezen. Zo weet je precies waar je bij deze telecom provider aan toe bent.

Zuny in Vlaanderen afsluiten Je kunt enkel een Zuny internet abonnement afsluiten als je woonachtend bent in Wallonië of de Franstalige gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Woon je in Vlaanderen? Bel CallMePower: 02 588 71 43! Wij helpen jou gratis met het vergelijken van internet abonnementen, geven advies, sluiten een nieuw telecom abonnement voor je af én zeggen je oude abonnement voor je op!Advertentie - Dienst CallMePower

Zuny sociaal tarief

In sommige gevallen kun je in aanmerking komen voor het Zuny sociaal tarief. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je een laag inkomen hebt, gehandicapt bent of oud bent en kan enkel voor één persoon per huishouden, voor één provider en één product worden toegepast.

Indien jij in aanmerking komt voor het sociaal tarief bij Zuny, kun je 40% (tot maximaal € 8,40) korting krijgen op jouw internet of telefoon abonnement en tot € 3,10 korting op communicatiekosten die niet binnen je abonnement vallen.

Wie is Zuny en kun je Zuny in Vlaanderen afsluiten?

Zuny is een dochterbedrijf van VOO dat enkel een 100 % digitaal abonnement aanbiedt. Dit betreft Zuny internet dat uit te bereiden is met de Zuny mobile en Zuny TV opties. Doordat het abonnement enkel online afgesloten kan worden en de klantenservice ook alleen online te bereiken is, kan Zuny zeer competitieve prijzen bieden. Hierdoor is het abonnement perfect voor jongeren die veel op internet zitten en veel series kijken.

Als dochterbedrijf van VOO maakt Zuny gebruik van dezelfde netwerken. Het is hierdoor niet mogelijk om bij Zuny vanuit Vlaanderen een abonnement af te sluiten. Je kunt enkel Zuny afsluiten als je woonachtig bent in Wallonië of in de Franstalige gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Logo Zuny

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2020
Beschikbaarheid: Wallonië en Brussel
Internet: Los en in een pack
Mobiele telefonie: Enkel in een pack
TV: Enkel in een pack
Vaste telefonie:
Herlaadkaart:
Netwerk: VOO (kabel), Telenet / BASE (gsm)
Fiber:
5G:
Sociaal tarief: ✔️

Voordelen Zuny

 • Eenvoudige en snelle installatie.
 • Hoge internet snelheid.
 • Scherpe prijzen.
 • Goede en snelle klantendienst.
 • Vriendelijke en duidelijke techniekers.

Nadelen Zuny

 • Geen keuzes tussen abonnementen.
 • Niet in heel België beschikbaar.
 • 100 % digitale klantendienst.
 • Enkel TV via de applicatie.

* Prijzen in oktober 2022 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Meer info over Zuny