JIM Mobile is een telecom provider die enkel herlaadkaarten aanbiedt, waardoor je niet aan een abonnement vast en je kunt zoveel bellen, SMS'en en internetten als je zelf wilt. Ontdek in dit artikel de JIM Mobile tarieven en hoe je de prepaid kaart van JIM Mobile herladen moet.

JIM Mobile herlaadkaart

Nadat je een JIM Mobile prepaid kaart hebt aangevraagd en er krediet op hebt gezet, kun je bellen, SMS'en en internetten totdat je geen belwaarde meer over hebt. In dit geval moet je jouw herlaadkaart van JIM Mobile herladen.

Wanneer je jouw prepaid kaart van JIM Mobile herladen moet, kun je kiezen uit een herlaadtarief van € 5,00, € 10,00, € 15,00 of € 20,00. Bovendien krijg je bij € 10,00, € 15,00 en € 20,00 extra, gratis belminuten om te bellen naar JIM Mobile-klanten.

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Bel CallMePower voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Krijg meer internet met een bundel van JIM Mobile

Wil je meer internet? Dan kun je met de MEGASURF-voordeelbundel meer mobiel internet bij JIM Mobile verkrijgen. Je kunt hierbij € 5,00 beltegoed inwisselen voor 1 GB mobiel data. Deze bundel is één maand geldig en wordt direct van je beltegoed betaald. Het is dus nodig om genoeg belkrediet te hebben voordat je de JIM Mobile bundel kunt aanschaffen.

De bundel van JIM Mobile activeren doe je door "MEGASURF" te SMS'en naar 1984.

JIM Mobile tarieven

Met een herlaadkaart van JIM Mobile betaal je enkel dat wat je gebruikt. Je betaalt dus per belminuut, SMS of MB en zit dus niet aan een abonnement vast. De JIM Mobile tarieven zijn als volgt:

 • Internetten: € 0,01 per MB.
 • SMS'en: € 0,01 per SMS.
 • Bellen: € 0,08 per belminuut.
 • Inkomende SMS'en en gesprekken: gratis.

JIM Mobile tarieven in het buitenland

Ook in het buitenland kun je gewoon internetten, bellen en SMS'en als je een herlaadkaart van JIM Mobile hebt. Ook als je naar iemand in het buitenland wilt bellen, is dit geen probleem. Je maakt hierbij echter geen gebruik van bovenstaande JIM Mobile tarieven, maar van de internationale JIM Mobile tarieven.

De JIM Mobile tarieven voor internetten, bellen en SMS'en naar of in het buitenland zijn afhankelijk van het land waarin jij je bevindt / waar naartoe je belt of SMS't. In Europa kost roaming bij JIM Mobile bijvoorbeeld € 0,22 per belminuut, € 0,07 per SMS en € 0,01 per MB. Buiten Europa zijn de tarieven voor JIM Mobile roaming echter hoger en wisselvallend.

Daarbij geldt dat alle telefoonnummers beginnende met +871, +872, +873, +874, +881 en +882 bij JIM Mobile een hoger tarief hebben omdat je bij deze telefoonnummers verbonden wordt met een satellietnetwerk.

JIM Mobile review Overweeg je een JIM Mobile prepaid kaart te bestellen? Lees dan eerst de JIM Mobile review door en kom erachter wat de ervaringen van (oud-)klanten met JIM Mobile zijn.

Contactgegevens JIM Mobile

JIM Mobile beschikt over een digitale klantendienst. Wel kun je via verschillende telefoonnummers met de klantendienst van JIM Mobile contact opnemen.

JIM Mobile contact
JIM Mobile klantendienst JIM Mobile telefoonnummer
JIM Mobile klantendienst met JIM Mobile telefoonnummer 1948
JIM Mobile klantendienst telefoon met ander telefoonnummer +32 456 19 19 84

Naast telefonisch kun je de JIM Mobile klantendienst ook bereiken via de e-mail of via sociale media. JIM Mobile is enkel actief op Facebook. Je kunt dus via Facebook Messenger met de JIM Mobile klantendiens in contact komen.

Ervaar je een probleem met je JIM Mobile simkaart, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de JIM Mobile website. Is je probleem dan nog niet verholpen, neem dan met JIM Mobile contact op.

Hoe kun je JIM Mobile opzeggen?

Wil je jouw herlaadkaart van JIM Mobile opzeggen. Je kunt bij een andere telecom provider een nieuw gsm abonnement afsluiten. Als je jouw huidige telefoonnummer van JIM Mobile wilt behouden, zal je nieuwe provider regelen dat alles bij JIM Mobile opgezegd wordt.

Voor hulp bij het afsluiten van een nieuw gsm abonnement en je JIM Mobile heraadkaart opzeggen, kun je ook de hulp van CallMePower inschakelen. Onze telecom experts helpen jou hier gratis en vrijblijvend mee. Je kunt ons bereiken op: 02 588 44 02.

Als je enkel JIM Mobile herlaadkaart hebt, is het voldoende om die herlaadkaart niet meer te gebruiken. Als je de simkaart niet meer gebruikt, zal op den duur vanzelf het beltegoed en het belkrediet vervallen. Had je nog een abonnement en wil je dat JIM Mobile abonnement stopzetten? Dit dien je via de instellingen van de JIM Mobile klantenzone te doen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Wie is JIM Mobile?

JIM Mobile focust zich als telecom provider enkel op prepaid kaarten. De JIM Mobile tarieven zijn - naar eigen zeggen - de laagste tarieven in België. JIM Mobile maakt gebruik van het mobiele netwerk van Proximus en is daardoor in vrijwel heel België te gebruiken.

Ook in het buitenland kun je gebruik maken van de JIM Mobile prepaid kaarten. Je maakt hierbij gebruik van de JIM Mobile roaming tarieven en kunt jouw belkrediet - net zoals in België - gemakkelijk in de gaten houden met de JIM Mobile app. Ook de herlaadkaart van JIM Mobile herladen kun je in dit geval via de app doen.

Logo JIM Mobile

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2003
Beschikbaarheid: Vrijwel heel België
Internet:
Mobiele telefonie:
TV:
Vaste telefonie:
Herlaadkaart: ✔️
Netwerk: Proximus
Fiber:
5G:
Sociaal tarief:

Voordelen JIM Mobile

 • Je zit niet vast aan een contract.
 • Grats belminuten bij herladen.
 • Goedkope prepaidtarieven.
 • Herlaadtickets op veel plekken te koop.
 • Zelfde tarieven sinds 2018.

Nadelen JIM Mobile

 • Problemen met de facturatie.
 • Problemen met het krediet van de herlaadkaart.
 • Biedt enkel prepaid kaarten aan.
 • Informatievoorziening website is summier.

Lees meer over JIM Mobile