JIM Mobile
herlaadkaarten tegen zeer competitieve tarieven

Contact

Deze telecom provider is een dochteronderneming van Mobile Vikings en biedt enkel prepaid kaarten aan in heel België. Bij JIM Mobile zit je niet aan een abonnement vast en kun je zoveel bellen, SMS'en en internetten, zowel in België als in het buitenland, als dat je zelf wilt.


Wie is JIM Mobile?

jim mobile herlaadkaart

JIM Mobile focust zich als telecom provider enkel op prepaid kaarten. De JIM Mobile tarieven zijn - naar eigen zeggen - de laagste tarieven. JIM Mobile maakt gebruik van het mobiele netwerk van Orange en is daardoor in vrijwel heel België te gebruiken.

Ook in het buitenland kun je gebruik maken van de JIM Mobile prepaid kaarten. Je maakt hierbij gebruik van de internationale tarieven en kunt jouw saldo, net zoals in België, gemakkelijk nagaan met de JIM Mobile app.

JIM Mobile herlaadkaart

Nadat je een JIM Mobile prepaid kaart hebt aangevraagd en er krediet op hebt gezet, kun je bellen, SMS'en en internetten totdat je geen JIM Mobile belwaarde meer hebt. In dit geval moet je jouw prepaid kaart van JIM Mobile herladen.

Wanneer je toe bent het aan herladen van jouw JIM Mobile prepaid kaart, kun je kiezen uit een herlaadkaart van € 5, € 10, € 15 of € 20. Je krijgt bij € 10, € 15 en € 20 bovendien extra, gratis belminuten om te bellen naar JIM Mobile-klanten.

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Bel ons voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Laat ons jou terugbellen voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Krijg meer JIM Mobile internet met de JIM Mobile bundels

jim mobile internet

Wil je meer internet? Dan kun je met de MEGASURF-voordeelbundel meer JIM Mobile internet verkrijgen. Je kunt hierbij € 5 beltegoed inwisselen voor 1 GB internet.

Deze bundel is één maand geldig en wordt direct van jouw beltegoed betaald. Het is dus nodig om genoeg beltegoed te hebben voordat je de JIM Mobile bundel kunt aanschaffen.

De JIM Mobile bundel activeren doe je door MEGASURF te SMS'en naar 1984.

Wat zijn de JIM Mobile tarieven?

Met een JIM Mobile herlaadkaart sluit je geen JIM Mobile abonnement af maar betaal je enkel dat wat je gebruikt. Je betaalt dus per belminuut, SMS of MB. De JIM Mobile tarieven zijn als volgt:

 • Internetten: € 0,01 per MB.
 • SMS'en: € 0,01 per SMS.
 • Bellen: € 0,08 per belminuut.
 • Inkomende SMS'en en gesprekken: gratis.

JIM Mobile roaming

Ook in het buitenland kun je gewoon internetten, bellen en SMS'en als je een JIM Mobile herlaadkaart hebt. En als je naar iemand in het buitenland wilt bellen, dan is dit ook geen probleem. Je maakt hierbij echter geen gebruik van bovenstaande JIM Mobile tarieven, maar van de internationale JIM Mobile tarieven.

De JIM Mobile tarieven voor internetten, bellen en SMS'en naar of in het buitenland zijn afhankelijk van het land waarin jij je bevindt / waar naartoe je belt of SMS't. In Europa zijn deze tarieven bijvoorbeeld € 0,22 per belminuut, € 0,07 per SMS en € 0,01 per MB, buiten Europa zijn de tarieven echter hoger en wisselvallend.

Daarbij geldt dat alle telefoonnummers beginnende met +871, +872, +873, +874, +881 en +882 een hoger tarief hebben omdat je bij deze telefoonnummer verbonden wordt met een satellietnetwerk.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van onze experts helpt jouw de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat ons jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Herlaadkaart van JIM Mobile activeren

Wil je gebruik maken van een JIM Mobile herlaadkaart, dan kun je via de JIM Mobile website een JIM Mobile gratis simkaart aanvragen. Het is echter wel nodig om meteen een herlading te doen. Zo wordt namelijk de wettelijke, verplichte identificatie afgerond. Dit bedrag wordt na ontvangst en activatie meteen op de kaart gezet.

Het is ook mogelijk om voor iemand anders een JIM Mobile simkaart te kopen. Dit is enkel mogelijk voor je familie, echtgenoot, voor iemand met wie je wettelijk samenwoont of voor iemand van wie je de voogd bent.

Telefoonnummer behouden Het is mogelijk om je huidige telefoonnummer te behouden. Tijdens het JIM Mobile simkaart bestelproces geef je dat aan, waarbij je vervolgens gegevens van je huidige provider - zoals het telefoonnummer en het simkaartnummer - dient door te geven.

Prepaid kaart van JIM Mobile herladen

Wanneer je door je belkrediet heen bent, dien je deze weer te herladen. Je kunt op drie manieren jouw prepaid kaart van JIM Mobile herladen:

 • Je kunt jouw prepaid kaart van JIM Mobile online herladen via de klantenzone op de JIM Mobile website.
 • Je kunt jouw herlaadkaart van JIM Mobile online herladen via de JIM Mobile app die te downloaden is in de Google Play Store en de Apple Play Store.
 • Je kunt jouw jouw prepaidkaart van JIM Mobile herladen door een herlaadkaart in een krantenwinkels, grootwarenhuis, nachtwinkel, tankstation of bpost-kantoor te kopen. Daarna SMS je de code die op het ticket staat naar: 1984.

Wanneer je een herlaadticket hebt gekocht, dan SMS je de herlaadcode naar: 1984. Let hierbij op dat je de vijftien cijferige code zonder spaties of koppeltekens invult. In sommige gevallen kan de code wel met een spatie of koppelteken op het herlaadticket staan. In deze gevallen moet je de spatie of het koppelteken in je SMS weglaten.

Een prepaid kaart van JIM Mobile herladen voor iemand anders kan niet online. Het is daarentegen wel mogelijk om voor iemand anders een herlaadticket te kopen in een winkel en deze vervolgens aan die persoon te geven. Heb je meerdere simkaarten gekoppeld aan je account, dan kun je bij de herlading kiezen welke simkaart herladen moet worden.

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

Hulp nodig bij het kiezen van het beste telefoonabonnement voor jou?

Laat ons jou terugbellen, krijg gratis advies van onze telefonie experts en vind het abonnement dat het beste bij jou past!

JIM Mobile contact: hoe kan ik de JIM Mobile klantendienst contacteren?

JIM Mobile beschikt over een digitale klantendienst. Er bestaan dus geen JIM Mobile winkels om de JIM Mobile simkaart en herlaadtickets aan te schaffen. Wel kun je via de mail en telefonisch met de JIM Mobile klantendienst contact opnemen.

JIM Mobile contact
Contactmogelijkheid Informatie
JIM Mobile klantendienst telefoon klanten 1948
JIM Mobile opzeggen 02 588 44 02
JIM Mobile klantendienst telefoon niet-klanten +32 456 19 19 84
JIM Mobile mail Het is mogelijk om JIM Mobile een e-mail te sturen op: info@jimmobile.be.
Veelgestelde vragen JIM Mobile beantwoord op hun website al veel vragen.
Sociale media Via Facebook Messenger kun je met JIM Mobile contact opnemen.

De digitale JIM Mobile klantenzone

jim mobile klantenzone

Zodra jij een JIM Mobile simkaart hebt gekocht, krijg je toegang tot de JIM Mobile klantenzone. Deze klantenzone is via de website van JIM Mobile te bereiken. Ook is de JIM Mobile app via de Google Play Store of de Apple App Store te downloaden.

In de JIM Mobile klantenzone kun je:

 • jouw simkaarten beheren;
 • jouw simkaarten herladen;
 • jouw verbruik tot in detail bekijken;
 • een MEGASURF-bundel activeren;
 • jouw persoonlijke gegevens wijzigen;
 • jouw instellingen wijzigen;
 • jouw simkaartnummer en pukcode opzoeken.

JIM Mobile review: wat zijn de JIM Mobile ervaringen?

Op internet zijn er niet veel reviews over JIM Mobile te vinden. De JIM Mobile reviews en ervaringen die wel te vinden zijn, zijn overwegend positief te noemen.

Eén van de zaken die het vaakst naar voren komt, zijn de erg lage JIM Mobile tarieven voor bellen, SMS'en en internetten. Uit de vergelijking met de prepaid tarieven van andere telecom providers blijkt JIM Mobile toch wel echt bij de goedkoopste providers te zitten.

Daarnaast wordt ook de vele locaties waar je een herlaadticket kunt kopen en de vriendelijke en bekwame klantendienst genoemd.

Meer info over JIM Mobile