Bij JIM Mobile kun je enkel gebruik maken van herlaadkaarten. Je zit bij deze telecom provider dus niet aan een abonnement vast en je kunt zoveel bellen, SMS'en en internetten, - zowel in België als in het buitenland - als je zelf wilt. Ontdek in dit artikel de JIM Mobile tarieven en hoe je de prepaid kaart van JIM Mobile herladen moet.

JIM Mobile herlaadkaart

Nadat je een JIM Mobile prepaid kaart hebt aangevraagd en er krediet op hebt gezet, kun je bellen, SMS'en en internetten totdat je geen belwaarde meer op je prepaid kaart van JIM Mobile hebt. In dit geval moet je jouw herlaadkaart van JIM Mobile herladen.

Wanneer je jouw prepaid kaart van JIM Mobile herladen moet, kun je kiezen uit een herlaadkaart van € 5, € 10, € 15 of € 20. Je krijgt bij € 10, € 15 en € 20 bovendien extra, gratis belminuten om te bellen naar JIM Mobile-klanten.

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Bel CallMePower voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Krijg meer internet met de bundel van JIM Mobile

Wil je meer internet? Dan kun je met de MEGASURF-voordeelbundel meer JIM Mobile internet verkrijgen. Je kunt hierbij € 5 beltegoed inwisselen voor 1 GB mobiel data. Deze bundel is één maand geldig en wordt direct van jouw beltegoed betaald. Het is dus nodig om genoeg beltegoed te hebben voordat je de JIM Mobile bundel kunt aanschaffen.

De bundel van JIM Mobile activeren doe je door MEGASURF te SMS'en naar 1984.

Wat zijn de JIM Mobile tarieven?

Met een herlaadkaart van JIM Mobile betaal je enkel dat wat je gebruikt. Je betaalt dus per belminuut, SMS of MB en zit dus niet aan een abonnement vast. De JIM Mobile tarieven zijn als volgt:

 • Internetten: € 0,01 per MB.
 • SMS'en: € 0,01 per SMS.
 • Bellen: € 0,08 per belminuut.
 • Inkomende SMS'en en gesprekken: gratis.

JIM Mobile tarieven in het buitenland

Ook in het buitenland kun je gewoon internetten, bellen en SMS'en als je een herlaadkaart van JIM Mobile hebt. Ook als je naar iemand in het buitenland wilt bellen, is dit ook geen probleem. Je maakt hierbij echter geen gebruik van bovenstaande JIM Mobile tarieven, maar van de internationale JIM Mobile tarieven.

De JIM Mobile tarieven voor internetten, bellen en SMS'en naar of in het buitenland zijn afhankelijk van het land waarin jij je bevindt / waar naartoe je belt of SMS't. In Europa kost roaming bij JIM Mobile bijvoorbeeld € 0,22 per belminuut, € 0,07 per SMS en € 0,01 per MB. Buiten Europa zijn de JIM Mobile tarieven echter hoger en wisselvallend.

Daarbij geldt dat alle telefoonnummers beginnende met +871, +872, +873, +874, +881 en +882 bij JIM Mobile een hoger tarief hebben omdat je bij deze telefoonnummers verbonden wordt met een satellietnetwerk.

JIM Mobile review Overweeg je een JIM Mobile prepaid kaart te bestellen? Lees dan eerst de JIM Mobile review door en kom erachter wat de ervaringen van (oud-)klanten met deze telecom provider zijn.

Hoe kun je JIM Mobile bestellen?

Wil je gebruik maken van een JIM Mobile herlaadkaart, dan kun je via de JIM Mobile website een gratis simkaart van JIM Mobile aanvragen. Het is wel nodig om meteen een herlading te doen. Zo wordt namelijk de wettelijke, verplichte identificatie afgerond. Dit bedrag wordt na ontvangst en activatie meteen op de nieuwe simkaart gezet.

Je kunt ook voor iemand anders een JIM Mobile simkaart kopen. Dit is enkel mogelijk voor:

 • je familie;
 • je echtgenoot;
 • iemand met wie je wettelijk samenwoont;
 • iemand van wie je de voogd bent.

Het is mogelijk om je huidige telefoonnummer te behouden als je naar JIM Mobile overstapt. Wanneer je de JIM Mobile simkaart bestelt, moet je dat dan aangeven. Je dient dan meteen de gegevens van je huidige provider - zoals het telefoonnummer en het simkaartnummer - door te geven.

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Bel CallMePower voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Is een prepaid kaart de beste keuze voor jou?

Laat CallMePower jou terugbellen voor gratis advies over welke prepaid kaart of gsm abonnement het beste bij jou past!

Prepaid kaart van JIM Mobile herladen

Wanneer je door je belkrediet heen bent, dien je deze weer te herladen. Je kunt op drie manieren jouw prepaid kaart van JIM Mobile herladen:

 • Je kunt jouw prepaid kaart van JIM Mobile online herladen via de JIM Mobile klantenzone op de JIM Mobile website.
 • Je kunt jouw herlaadkaart van JIM Mobile online herladen via de JIM Mobile app die te downloaden is in de Google Play Store en de Apple Play Store.
 • Je kunt jouw jouw prepaidkaart met een fysieke herlaadkaart van JIM Mobile herladen door een herlaadkaart in een krantenwinkels, grootwarenhuis, nachtwinkel, tankstation of bpost-kantoor te kopen. Daarna SMS je de code die op het ticket staat naar: 1984.

Wanneer je een herlaadticket voor JIM Mobile hebt gekocht, SMS je de herlaadcode naar: 1984. Let hierbij op dat je de vijftien cijferige code zonder spaties of koppeltekens invult. In sommige gevallen kan de JIM Mobile herlaadcode wel met een spatie of koppelteken op het herlaadticket staan. In deze gevallen moet je de spatie of het koppelteken in je SMS weglaten.

Een herlaadkaart van JIM Mobile herladen voor iemand anders kan niet online. Het is daarentegen wel mogelijk om voor iemand anders een herlaadticket te kopen in een winkel en deze vervolgens aan die persoon te geven. Heb je meerdere simkaarten gekoppeld aan je account, dan kun je bij de herlading kiezen welke simkaart van JIM Mobile herladen moet worden.

JIM Mobile contact: hoe kun je de JIM Mobile klantendienst contacteren?

JIM Mobile beschikt over een digitale klantendienst. Wel kun je via verschillende telefoonnummers met de klantendienst van JIM Mobile contact opnemen.

JIM Mobile contact
JIM Mobile klantendienst JIM Mobile telefoonnummer
JIM Mobile klantendienst met JIM Mobile telefoonnummer 1948
JIM Mobile klantendienst telefoon met ander telefoonnummer +32 456 19 19 84

Naast telefonisch kun je de JIM Mobile klantendienst ook bereiken via de e-mail of via sociale media. JIM Mobile is enkel actief op Facebook. Je kunt dus via Facebook Messenger met de JIM Mobile klantendiens in contact komen. Ervaar je een probleem met je JIM Mobile simkaart, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de JIM Mobile website. Is je probleem dan nog niet verholpen, neem dan met JIM Mobile contact op.

Hoe kun je JIM Mobile opzeggen?

Wil je jouw herlaadkaart van JIM Mobile opzeggen. Je kunt bij een andere telecom provider een nieuw gsm abonnement afsluiten. Als je jouw huidige telefoonnummer van JIM Mobile wilt behouden, zal je nieuwe provider regelen dat alles bij JIM Mobile opgezegd wordt.

Als je enkel JIM Mobile herlaadkaart hebt, dan is het voldoende om die herlaadkaart niet meer te gebruiken. Als je de simkaart niet meer gebruikt, zal op den duur vanzelf het beltegoed en het belkrediet vervallen. Had je nog een abonnement en wil je dat JIM Mobile abonnement stopzetten? Dit dien je via de instellingen van de JIM Mobile klantenzone te doen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

De digitale JIM Mobile klantenzone

Zodra jij een JIM Mobile simkaart hebt gekocht, krijg je toegang tot de JIM Mobile klantenzone. Deze klantenzone is via de website van JIM Mobile te bereiken. Je kunt echter ook de JIM Mobile app via de Google Play Store of de Apple App Store downloaden.

In de JIM Mobile klantenzone kun je:

 • jouw simkaarten beheren;
 • jouw simkaarten herladen;
 • jouw verbruik tot in detail bekijken;
 • een MEGASURF-bundel activeren;
 • jouw persoonlijke gegevens wijzigen;
 • jouw instellingen wijzigen;
 • jouw simkaartnummer en puk code opzoeken.

Wie is JIM Mobile?

JIM Mobile focust zich als telecom provider enkel op prepaid kaarten. De JIM Mobile tarieven zijn - naar eigen zeggen - de laagste tarieven in België. JIM Mobile maakt gebruik van het mobiele netwerk van Orange en is daardoor in vrijwel heel België te gebruiken.

Ook in het buitenland kun je gebruik maken van de JIM Mobile prepaid kaarten. Je maakt hierbij gebruik van de internationale JIM Mobile tarieven en kunt jouw belkrediet - net zoals in België - gemakkelijk in de gaten houden met de JIM Mobile app. Ook de herlaadkaart van JIM Mobile herladen kun je in dit geval via de app doen.

Logo JIM Mobile

Algemene informatie

Actief in België sinds: 2003
Beschikbaarheid: Vrijwel heel België
Internet:
Mobiele telefonie:
TV:
Vaste telefonie:
Herlaadkaart: ✔️
Netwerk: Proximus
Fiber:
5G:
Sociaal tarief:

Voordelen JIM Mobile

 • Je zit niet vast aan een contract.
 • Grats belminuten bij herladen.
 • Goedkope prepaidtarieven.
 • Herlaadtickets op veel plekken te koop.
 • Zelfde tarieven sinds 2018.

Nadelen JIM Mobile

 • Problemen met de facturatie.
 • Problemen met het krediet van de herlaadkaart.
 • Biedt enkel prepaid kaarten aan.
 • Informatievoorziening website is summier.

Meer info over JIM Mobile