energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

Advertentie - CallMePower
energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Advertentie - CallMePower 

Comfort Energy is reeds decennialang actief in de Belgische energiesector als mazoutleverancier. Klanten van Comfort Energy kunnen terecht bij een uitgebreid netwerk van kantoren verspreid over het hele land. In dit artikel vind je alle informatie over Comfort Energy, zoals de contactgegevens en het aanbod.

Aanbod Comfort Energy mazout

Momenteel is Comfort Energy enkel actief als mazoutleverancier in België. Het bedrijf is de grootste onafhankelijke leverancier van mazout in België en heeft meer dan vijftig jaar ervaring in de sector.

Comfort Energy biedt meerdere producten en diensten aan. In dit onderdeel bekijken we het gehele aanbod van Comfort Energy.

Comfort Energy mazout

Comfort Energy biedt drie verschillende soorten mazout aan. De eerste soort is de standaard mazout, genaamd Energy+.

Hiernaast biedt Comfort Energy ook de mazout Green+ aan. Dit is de mazout die je van Comfort Energy gewend bent, maar waarbij de CO2-uitstoot gecompenseerd is. Per liter mazout betaal je een bijdrage voor het compenseren van de uitstoot. Deze bijdrage investeert Comfort Energy in projecten die de uitstoot verlagen.

Ten slotte biedt Comfort Energy het product mazout Eco+ aan. Dit is een brandstof die deels bestaat uit biobrandstof en plantaardige oliedeeltjes. Volgens deze mazoutleverancier is het Eco+ product de eerste stap naar een geheel klimaatneutrale brandstof.

Op zoek naar de actuele prijzen van Comfort Energy? Bekijk de pagina over de Comfort Energy tarieven.

Comfort Energy diensten

Naast het leveren van mazout, biedt Comfort Energy meerdere diensten aan die gerelateerd zijn aan mazoutinstallaties. De diensten van Comfort Energy zijn:

  • keuring mazouttank;
  • mazouttank verwijderen;
  • aanschaffen mazouttank.

Om mazout te kunnen ontvangen, is het verplicht dat de mazouttank gekeurd is. Daarnaast ben je met een gekeurde mazouttank ervan verzekerd dat er geen lekkages zijn en de tank veilig werkt. Comfort Energy biedt de mogelijkheid om de mazouttank te laten keuren, samen met de dochteronderneming All-In Tank Service.

Veel personen stappen over van mazout naar aardgas, waardoor het verwijderen of neutraliseren van een mazouttank nodig is. Daarnaast kan het uiteraard ook voorkomen dat de mazouttank aan vervanging toe is. Comfort Energy biedt een volledige dienstverlening aan voor het verwijderen van een mazouttank, zowel voor bovengrondse als ondergrondse tanks.

Ten slotte is het ook mogelijk om een nieuwe mazouttank aan te schaffen bij Comfort Energy. Het is mogelijk om te kiezen uit ondergrondse mazouttanks, bovengrondse mazouttanks, werftanks en verdeelinstallaties. Je hebt de keuze om het materiaal te kiezen en ontvangt tot 10 jaar garantie.

Onderhoud aan mazoutketel uitvoeren? Bekijk onze pagina over mazoutketel onderhoud voor meer informatie.

Comfort Energy klantendienst contact

Met de Comfort Energy klantendienst contact opnemen kan op meerdere manieren. Tevens is deze mazoutleverancier een van de weinige aanbieders van mazout in België waarbij het mogelijk is om een klantenloket te bezoeken. In dit onderdeel bekijken we alle contactgegevens van de Comfort Energy klantendienst.

Comfort Energy telefoonnummer klantendienst

De klantendienst van Comfort Energy is op alle werkdagen en op zaterdag bereikbaar voor vragen en opmerkingen. In de tabel hieronder vind je het Comfort Energy telefoonnummer en overige handige contactgegevens.

Comfort Energy contact
Reden contact Telefoonnummer Openingsuren
Comfort Energy klantendienst 📞 0800 15 269 Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur
Overstappen naar aardgas / energiecontract afsluiten via CallMePower Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur
Ketelonderhoud inplannen via CallMePower

Adres Comfort Energy

Comfort Energy heeft meerdere kantoren verspreid over België. Bekijk de website van deze leverancier voor een volledig overzicht van alle locaties.

Het hoofdkantoor van Comfort Energy is te vinden in Hasselt. Dit is tevens het adres voor briefverkeer gericht aan dit bedrijf. Het Comfort Energy kantoor vind je op het onderstaande adres.

Comfort Energy N.V.
Slachthuiskaai 28
3500 Hasselt

Wie is Comfort Energy?

Comfort Energy kan bogen op een lange geschiedenis in ons land. Meer dan vier decennia lang is het bedrijf reeds actief als stookolieleverancier. In die sector groeide het uit tot de grootste speler op de markt. Heel wat Belgen verwarmen hun woning dus reeds vele jaren lang met mazout van Comfort Energy.

Comfort Energy als leverancier elektriciteit en aardgas

Om haar aanbod te diversifiëren besloot Comfort Energy vanaf 2015 ook te beginnen met de levering van aardgas en (groene) elektriciteit.

“Mazout is en blijft één van de voordeligste manieren om je huis te verwarmen. Het is alleen niet de enige. Dit is voor ons dan ook geen ommezwaai, maar een expansie. Vooral willen we ons huidige cliënteel het gemak en de transparantie bieden om voor al hun energienoden bij één distributeur terecht te kunnen, of dat nu gas, elektriciteit en/of mazout betreft,” zo verklaarde Comfort Energy topman Francis Wanten bij de lancering van de nieuwe diensten.

Om deze nieuwe activiteiten te weerspiegelen in de huisstijl koos Comfort Energy voor een volledig vernieuwde website. Het lanceerde ook de slogan ‘Van alle energie thuis’. Het bekende logo werd echter behouden: “We zijn nog steeds dezelfde leverancier die onze mazoutklanten al jaren over de vloer krijgen en vertrouwen,” aldus Wanten.

Eind 2018 stopte Comfort Energy met het aanbieden van elektriciteit en aardgas. Hiertoe besloten zij zich nog enkel te focussen op mazout. Klanten van Comfort Energy hebben een aanbod van energieleverancier Mega ontvangen om over te stappen op deze duurzame energieleverancier.

Op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Bekijk alle energieleveranciers in België of bel CallMePower op: 📞 02 588 92 38.

Comfort Energy stopt?

In 2018 is Comfort Energy gestopt met het leveren van aardgas en elektriciteit. De leverancier blijft echter mazout aanbieden en ziet er niet naar uit dat Comfort Energy zal stoppen met deze dienstverlening.

Comfort Energy mazoutleverancier