gas en elektriciteit

Comfort Energy levert geen stroom en gas meer, alleen nog mazout.

Zoek je een voordelige energieleverancier? Bel ons en wij zoeken met jou de best passende optie.

Ook besparen op je energiefactuur?

We bellen je gratis terug tijdens onze openingsuren of bel ons op werkdagen tussen 8 en 18 uur.

Comfort Energy mazout - Leverancier van stookolie

Comfort Energy is reeds decennialang actief in de Belgische energiesector als stookolieleverancier. In 2015 startte Comfort Energy ook met het leveren van elektriciteit en aardgas aan particulieren en ondernemingen in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en niet veel later kwam daar ook Wallonië bij. Comfort Energy wil met eenvoudige formules en scherpe tarieven consumenten overtuigen in te tekenen op een contract voor de levering van (groene) elektriciteit en/of aardgas. Klanten van Comfort Energy kunnen terecht bij een uitgebreid netwerk van klantenfilialen verspreid over het hele land wanneer ze vragen of problemen hebben en als ze kiezen voor bepaalde formules kunnen ze ook genieten van een korting op de levering van stookolie of op de keuring of sanering van hun stookolietank. 

Logo Comfort Energy

Wie is Comfort Energy?

Comfort Energy kan bogen op een lange geschiedenis in ons land. Meer dan vier decennia lang is het bedrijf reeds actief als stookolieleverancier. In die sector groeide het uit tot de grootste speler op de markt. Heel wat Belgen verwarmen hun woning dus reeds vele jaren lang met mazout van Comfort Energy. 

Om zijn aanbod te diversifiëren besloot Comfort Energy vanaf 2015 ook te beginnen met de levering van aardgas en (groene) elektriciteit. “Mazout is en blijft één van de voordeligste manieren om je huis te verwarmen. Het is alleen niet de enige. Dit is voor ons dan ook geen ommezwaai, maar een expansie. Vooral willen we ons huidige cliënteel het gemak en de transparantie bieden om voor al hun energienoden bij één distributeur terecht te kunnen, of dat nu gas, elektriciteit en/of mazout betreft,” zo verklaarde Comfort Energy topman Francis Wanten bij de lancering van de nieuwe diensten.

Om deze nieuwe activiteiten te weerspiegelen in de huisstijl koos Comfort Energy voor een volledig vernieuwde website. Het lanceerde ook de slogan ‘Van alle energie thuis’. Het bekende logo werd echter behouden: “We zijn nog steeds dezelfde leverancier die onze mazoutklanten al jaren over de vloer krijgen en vertrouwen,” aldus Wanten.

Eind 2018 stopte Comfort Energy met het aanbieden van elektriciteit en aardgas. Hiertoe besloten zij zich nog enkel te focussen op mazout. Klanten van Comfort Energy hebben een aanbod van energieleverancier MEGA ontvangen om over te stappen op deze duurzame energieleverancier.


Comfort energy deal

De prijzen en tarieven van Comfort Energy

Comfort Energy hield het graag eenvoudig voor z’n klanten. In tegenstelling tot sommige andere leveranciers bood Comfort Energy dus geen uitgebreide keuze uit verschillende formules en opties. Slechts twee formules worden aangeboden voor de levering van gas of elektriciteit. Onder de namen ‘Elektriciteit Go’ en ‘Gas Go’ werden budgetformules aangeboden met scherpe tarieven maar een minimale dienstverlening. ‘Elektriciteit Plus’ en ‘Gas Plus’ waren de formules met een uitgebreidere dienstverlening.

Comfort Energy Mazout

Sinds Comfort Energy geen elektriciteit en aardgas meer levert aan huishoudelijke klanten en zelfstandigen in Vlaanderen en Wallonië, levert het bedrijf nog altijd wel mazout. Zo is deze vertrouwde verdeler van stookolie al 40 jaar lang een begrip in heel België. Comfort Energy kent vier types stookolie:

  • Mazout bij Comfort Energy
  • Mazout Extra Energy+
  • Mazout Energy+
  • Mazout Extra
  • Mazout Standaard

Lees meer over het aanbod mazout van Comfort Energie op de website. Hier vind je ook de meest actuele tarieven of de dagprijs mazout bij Comfort Energy.

Contactgegevens Comfort Energy

Comfort Energy is één van de weinige energieleveranciers in ons land met een uitgebreid netwerk van lokale klantenloketten. Uiteraard is Comfort Energy ook telefonisch bereikbaar.  
Op de website van Comfort Energy vind je een contactformulier terug waarmee je schriftelijke vragen aan de klantendienst kunt stellen. 

Adres Comfort Energy

Dit is het adres van de hoofdzetel van Comfort Energy:

 

Comfort Energy N.V.
Slachthuiskaai 28
3500 Hasselt

Telefoon Comfort Energy

Comfort Energy per telefoon contacteren? Het nummer van de klantendienst is 0800 24 200 voor al je vragen omtrent de levering van elektriciteit of aardgas. Heb je vragen over mazout- of stookolieleveringen dan bel je het nummer 0800 15 269. De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 8u tot 18u en op zaterdag van 8u tot 12u.