energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor advies over contracten. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract in Vlaanderen?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Wase Wind contact overzicht: alle contactgegevens

Wase Wind contact

Wase Wind klant en op zoek naar de contactgegevens voor een vraag of probleem? Of ben je nog geen klant en wil je Wase Wind klant worden? In dit Wase Wind contact artikel geven we je alle contactgegevens, inclusief het adres en hoe je klant kan worden. Ook leggen we uit hoe je een verhuis kan regelen bij deze energieleverancier.


Wase Wind contact klantendienst

Wase Wind is op een groot aantal manieren te contacteren, iets wat niet bij alle kleinere energieleveranciers het geval is. In de tabel hieronder zijn alle Wase Wind contactgegevens weergegeven, zoals het Wase Wind telefoonnummer.

Wase Wind contact overzicht
Contactmethode Contactgegevens Openingsuren
📞 Algemene Wase Wind klantendienst 📞 03 707 19 01 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur
📫 Postadres Samelstraat 21A, 9170 Sint-Gillis-Waas Reactie binnen enkele werkdagen
📧 Wase Wind e-mail [email protected]
🌐 Sociale netwerken Facebook en Twitter
🔒 Online klantenzone Wase Wind klantenzone 24/7 beschikbaar

Voor vragen over energiefacturen, de Wase Wind tarieven of voor het aanpassen van gegevens, neem je contact op met het algemene Wase Wind telefoonnummer.

Gratis Wase Wind telefoonnummer Bij het Wase Wind telefoonnummer betaal je het zonale tarief. Wat in dit geval de belkosten zijn is afhankelijk van de voorwaarden in je mobiele abonnement.

Wat is het Wase Wind e-mailadres?

Naast telefonisch en online, is deze leverancier ook te bereiken per e-mail. Wij raden aan om het Wase Wind e-mailadres te gebruiken voor het doorsturen van documenten, zoals het overnamedocument. Het Wase Wind e-mailadres is: [email protected].

Openingsuren Wase Wind klantendienst

De Wase Wind klantendienst is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur en in de middag van 13:30 tot 17:00 uur. In het weekend en op feestdagen is de Wase Wind klantendienst niet bereikbaar.

Buiten de openingsuren is het uiteraard wel mogelijk om online contact op te nemen met deze leverancier of in te loggen in de online klantenzone. Je zal dan een antwoord ontvangen zodra de klantendienst weer geopend is.

Wat is het Wase Wind adres?

Het Wase Wind kantoor is te vinden in Sint-Gillis-Waas. Indien je het kantoor wilt bezoeken, raden wij aan om vooraf contact op te nemen met Wase Wind om te informeren of een bezoek op de gewenste datum schikt. Dit kantoor is tevens het adres voor al je briefverkeer gericht aan deze leverancier.

Het Wase Wind kantoor is te vinden op het onderstaande adres.

Wase Wind cv
Samelstraat 21A
9170 Sint-Gillis-Waas

Klantenzone Wase Wind contact

Net zoals de meeste energieleveranciers, heeft Wase Wind een online klantenzone waarin je een groot aantal zaken betreffende je energiecontract kunt regelen. Hoewel de Wase Wind klantenzone minder uitgebreid is, zorgt deze er wel voor dat het steeds minder vaak nodig is om met de Wase Wind klantendienst contact op te nemen. Wij adviseren dan ook om eerst de klantenzone te raadplegen voordat je met Wase Wind contact opneemt.

energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor advies over contracten. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract in Vlaanderen?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Regelen van een Wase Wind verhuis

Een Wase Wind verhuis regelen gaat nét iets anders dan bij andere energieleveranciers. Aangezien Wase Wind een lokale coöperatie is, levert deze elektriciteitsleverancier enkel in de gemeenten waar de stroom wordt opgewekt.

Hieronder leggen we uit hoe je een Wase Wind verhuis regelt.

Wase Wind verhuis doorgeven en overstappen

Het doorgeven van een Wase Wind verhuis moet binnen zeven dagen na je verhuizing. Het is ook mogelijk om je verhuis van tevoren al door te geven. Dit kan telefonisch, per e-mail of in de klantenzone.

Het is mogelijk om klant te blijven bij Wase Wind in de volgende gemeenten:
Antwerpen-Linkeroever, Berlare, Beveren, Dendermonde, Hamme, Kruibeke, Laarne, Lochristi, Lokeren, Moerbeke-Waas, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster, Wichelen, Zele en Zwijndrecht.

Ga je verhuizen naar een regio waar Wase Wind niet actief is? Dan zal je moeten kiezen voor een andere leverancier. Bel CallMePower om gratis een energiecontract af te sluiten bij een energieleverancier naar keuze via het onderstaande nummer.

Gas en Licht Verhuizen
Energie verhuis

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel CallMePower om gratis een energiecontract in Vlaanderen af te sluiten voor je nieuwe woning en de energiemeters over te nemen.

Gas en Licht Verhuizen

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur of laat je gratis terugbellen.

Invullen Wase Wind overnamedocument

Bij een verhuis zal je ook het overnamedocument moeten invullen. In dit document noteer je de meterstanden op het moment van overdracht en de EAN-code van de energiemeter. Deze code vind je op de zijkant van de energiemeter of op je energiefactuur.

Vervolgens dienen beide partijen de persoonlijke gegevens in te vullen en het document te ondertekenen. Zodra het document volledig is ingevuld, kan je deze opsturen naar Wase Wind via het bovenstaande e-mailadres of uploaden in de online klantenzone.

Download het Wase Wind overnamedocument gratis via de onderstaande knop.

Wij adviseren om het overnamedocument te bewaren tot enige tijd na je verhuis. Dit document is namelijk het officiële bewijs van de meterstanden op het moment van overdracht, mocht hier onenigheid over ontstaan.

Wase Wind klant worden en opzeggen

Klant worden bij Wase Wind gaat, net zoals verhuizen, nét iets anders dan bij andere elektriciteitsleveranciers. Omdat Wase Wind een coöperatie is, zal je een aandeel moeten kopen in het bedrijf om klant te kunnen worden. We leggen hieronder uit hoe je een Wase Wind klant kunt worden en hoe je het contract kunt opzeggen.

Wase Wind klant worden

Om Wase Wind klant te worden, stort je € 255 (€ 248 waarde aandeel + € 7 inschrijvingsgeld) op de IBAN van deze leverancier met vermelding van volledige naam en adres. Hierna zal Wase Wind je inschrijven in het aandeelhoudersregister en ontvang je een aandeelhoudersbewijs. Neem met Wase Wind contact op indien je meer informatie wilt ontvangen.

Bekijk voordat je gaat overstappen de Wase Wind reviews en de Wase Wind tarieven en vergelijk deze met andere leveranciers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Let op! Wase Wind levert enkel elektriciteit. Maak je gebruik van aardgas thuis? Bekijk alle gasleveranciers in België en sluit een gascontract af bij een andere leverancier.

Wase Wind contract opzeggen

In België is het voor consumenten op elk moment mogelijk om te veranderen van energieleverancier. Ook als de looptijd van het contract nog niet is afgelopen, kan je het contract altijd opzeggen. Ben je niet tevreden met Wase Wind als leverancier of betaal je teveel? Stap dan over!

Bel CallMePower om gratis een energiecontract af te sluiten bij een groene leverancier naar keuze via: 📞 02 588 92 38.

Vergelijk leveranciers voordat je overstapt Energie vergelijken doe je met CallMePower!

Stroompanne Wase Wind contact

Heb je last van een stroompanne? Neem dan niet met Wase Wind contact op, maar met de netbeheerder. Deze is namelijk verantwoordelijk voor het aanleggen en het onderhoud van het elektriciteitsnet. In heel Vlaanderen is Fluvius verantwoordelijk.

Controleer voordat je met Fluvius contact opneemt of de stroompanne niet wordt veroorzaakt door aangekondigd onderhoud of door een probleem in je elektrische installatie. Een overzicht van het aangekondigde onderhoud is terug te vinden op de website van Fluvius.

Het noodnummer voor stroompannes van Fluvius is: 📞 078 35 35 00.

Vergoeding stroompanne Wase Wind

Zodra de stroompanne is verholpen, kan je mogelijk een vergoeding voor de stroompanne aanvragen. Hiervoor moet de stroompanne langer dan vier uur hebben geduurd en mag de stroompanne niet zijn veroorzaakt door gepland onderhoud. Meer informatie hierover op onze vergoeding stroompanne pagina.

Geactualiseerd op