energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Wase Wind contact klantendienst: alle contactgegevens

Geactualiseerd op
minuten lezen
Wase Wind contact

Klant bij Wase Wind en heb je een vraag of probleem? Op deze pagina vind je een overzicht van alle contactgegevens van de Wase Wind klantendienst en de procedures die je moet volgen bij een verhuis. Zo is met Wase Wind contact opnemen een stuk gemakkelijker.

Wase Wind contact klantendienst overzicht

De klantendienst van Wase Wind is op een aantal verschillende manieren te bereiken, waaronder telefonisch en per e-mail. In het overzicht hieronder zijn alle contactgegevens van de Wase Wind klantendienst weergegeven.

Hoe Wase Wind contacteren?
Contactmethode Contactgegevens
Wase Wind telefoonummer 📞 03 707 19 01
Wase Wind e-mail [email protected]
Postadres Samelstraat 21A, 9170 Sint-Gillis-Waas
Online klantenzone Wase Wind klantenzone

Wase Wind is tevens actief op social media. Voor dringende vragen of problemen is het echter aan te raden om de klantendienst te contacteren met het bovenstaand Wase Wind telefoonnummer of e-mailadres.

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Openingsuren Wase Wind klantendienst

De klantendienst van Wase Wind is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur.

Op feestdagen en in het weekend is de klantendienst van Wase Wind niet bereikbaar. Het is uiteraard wel mogelijk om in te loggen in de klantenzone of een e-mail te versturen aan de klantendienst.

Contactformulier en e-mailadres Wase Wind

Voor het doorsturen van documenten of het stellen van vragen kan je ook met Wase Wind contact opnemen per e-mail. Wase Wind is te bereiken op het volgende e-mailadres: [email protected].

Als je ervoor kiest om een e-mail te sturen, vergeet dan niet om in ieder geval de volledige naam van de contractant en een toelichting van je vraag of probleem toe te voegen. Op deze manier zal de klantendienst sneller tot een oplossing kunnen komen.

Het is ook mogelijk om met Wase Wind contact op te nemen via het contactformulier op hun website. Bekijk hiervoor het Wase Wind contactformulier.

Wat is het Wase Wind adres?

Het Wase Wind kantoor is te vinden in Sint-Gillis-Waas. Indien je het kantoor wilt bezoeken, raden wij aan om vooraf contact op te nemen met Wase Wind om te informeren of een bezoek op de gewenste datum schikt. Dit kantoor is tevens het adres voor al je briefverkeer gericht aan deze leverancier.

Het Wase Wind kantoor is te vinden op het onderstaande adres.

Wase Wind cv
Samelstraat 21A
9170 Sint-Gillis-Waas

Klantenzone Wase Wind contact

Net zoals de meeste energieleveranciers, heeft Wase Wind een online klantenzone waarin je een groot aantal zaken betreffende je energiecontract kunt regelen. Hoewel de Wase Wind klantenzone minder uitgebreid is, zorgt deze er wel voor dat het steeds minder vaak nodig is om met de Wase Wind klantendienst contact op te nemen. Wij adviseren dan ook om eerst de klantenzone te raadplegen voordat je met Wase Wind contact opneemt.

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

Bel CallMePower voor een gratis telefonische vergelijking of vergelijk online. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

Vergelijk prijzen met onze gratis energievergelijker of dien een terugbelverzoek in.

Regelen van een Wase Wind verhuis

Een Wase Wind verhuis regelen gaat nét iets anders dan bij andere energieleveranciers. Aangezien Wase Wind een lokale coöperatie is, levert deze elektriciteitsleverancier enkel in de gemeenten waar de stroom wordt opgewekt.

Hieronder leggen we uit hoe je een Wase Wind verhuis regelt.

Wase Wind verhuis doorgeven en overstappen

Het doorgeven van een Wase Wind verhuis moet binnen zeven dagen na je verhuizing. Het is ook mogelijk om je verhuis van tevoren al door te geven. Dit kan telefonisch, per e-mail of in de klantenzone.

Het is mogelijk om klant te blijven bij Wase Wind in de volgende gemeenten:
Antwerpen-Linkeroever, Berlare, Beveren, Dendermonde, Hamme, Kruibeke, Laarne, Lochristi, Lokeren, Moerbeke-Waas, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster, Wichelen, Zele en Zwijndrecht.

Ga je verhuizen naar een regio waar Wase Wind niet actief is? Dan zal je moeten kiezen voor een andere leverancier. Bel CallMePower om gratis een energiecontract af te sluiten bij een energieleverancier naar keuze via het onderstaande nummer.

Gas en Licht Verhuizen
Energie verhuis

Gas en elektriciteit overzetten bij verhuis (Gratis dienst)

Contacteer de energie-experts van CallMePower om gratis alle stappen voor je verhuis door te lopen en een nieuw contract af te sluiten.

Gas en Licht Verhuizen

Gas en elektriciteit overzetten bij verhuis (Gratis dienst)

Laat je terugbellen door een energie-expert van CallMePower om gratis alle stappen voor je verhuis door te lopen en een nieuw contract af te sluiten.

Invullen Wase Wind overnamedocument

Bij een verhuis zal je ook het overnamedocument moeten invullen. In dit document noteer je de meterstanden op het moment van overdracht en de EAN-code van de energiemeter. Deze code vind je op de zijkant van de energiemeter of op je energiefactuur.

Vervolgens dienen beide partijen de persoonlijke gegevens in te vullen en het document te ondertekenen. Zodra het document volledig is ingevuld, kan je deze opsturen naar Wase Wind via het bovenstaande e-mailadres of uploaden in de online klantenzone.

Download het Wase Wind overnamedocument gratis via de onderstaande knop.

Wij adviseren om het overnamedocument te bewaren tot enige tijd na je verhuis. Dit document is namelijk het officiële bewijs van de meterstanden op het moment van overdracht, mocht hier onenigheid over ontstaan.

Wase Wind klant worden en opzeggen

Klant worden bij Wase Wind gaat, net zoals verhuizen, nét iets anders dan bij andere elektriciteitsleveranciers. Omdat Wase Wind een coöperatie is, zal je een aandeel moeten kopen in het bedrijf om klant te kunnen worden. We leggen hieronder uit hoe je een Wase Wind klant kunt worden en hoe je het contract kunt opzeggen.

Wase Wind klant worden

Om Wase Wind klant te worden, stort je € 255 (€ 248 waarde aandeel + € 7 inschrijvingsgeld) op de IBAN van deze leverancier met vermelding van volledige naam en adres. Hierna zal Wase Wind je inschrijven in het aandeelhoudersregister en ontvang je een aandeelhoudersbewijs. Neem met Wase Wind contact op indien je meer informatie wilt ontvangen.

Bekijk voordat je gaat overstappen de Wase Wind reviews en de Wase Wind tarieven en vergelijk deze met andere leveranciers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Wase Wind contract opzeggen

In België is het voor consumenten op elk moment mogelijk om te veranderen van energieleverancier. Ook als de looptijd van het contract nog niet is afgelopen, kan je het contract altijd opzeggen. Ben je niet tevreden met Wase Wind als leverancier of betaal je teveel? Stap dan over!

Vergelijk leveranciers voordat je overstapt Energie vergelijken doe je met CallMePower!