energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor advies over contracten. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract in Vlaanderen?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Aspiravi Energy contact: overzicht van alle contactgegevens

aspiravi contact

Klant bij Aspiravi Energy en heb je een vraag of probleem? In dit artikel bekijken we alle Aspiravi Energy contactgegevens en leggen we de procedures, zoals het regelen van een verhuis uit. Zo is met Aspiravi Energy contact opnemen een stuk makkelijker!


gas en elektriciteit
gas en elekticiteit

Informatie ontvangen of energiecontract afsluiten?

Bel CallMePower om informatie te ontvangen of te veranderen van energieleverancier.

gas en elektriciteit
gas en elekticiteit

Vragen over tarieven of informatie ontvangen?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Aspiravi Energy contact klantendienst

Als kleine energieleverancier op de Belgische energiemarkt, heeft Aspiravi Energy geen uitgebreide klantendienst. In de tabel hieronder geven we alle Aspiravi contactgegevens en het Aspiravi telefoonnummer.

Aspiravi Energy contact
Contactmethode Contactgegevens Openingsuren
Algemene Aspiravi klantendienst 📞 011 63 60 43 Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
📫 Postadres Aspiravi Energy, Thor Park 8300, Poort Genk 8300, 3600 Genk Reactie binnen enkele dagen
📧 Online contactformulier Aspiravi contactformulier
🌐 Sociale netwerken LinkedIn
🔒 Online klantenzone Aspiravi klantenzone 24/7 bereikbaar

Voor vragen over energiefacturen, tarieven en de Aspiravi aandelen, neem je contact op met het algemene Aspiravi Energy telefoonnummer.

Aspiravi Energy gratis telefoonnummer Bij het Aspiravi telefoonnummer betaal je het zonale tarief. Aspiravi bellen is dus niet geheel gratis. De kosten hangen af van de voorwaarden in je telefoonabonnement.

Aspiravi Energy e-mailadres klantendienst

Naast telefonisch, is Aspiravi Energy ook per e-mail te bereiken. Het Aspiravi e-mailadres is te gebruiken voor het doorsturen voor documenten of voor het stellen van algemene vragen. Je zal binnen enkele werkdagen een reactie ontvangen op je vraag.

Het Aspiravi Energy e-mailadres is: [email protected].

Openingsuren Aspiravi Energy klantendienst

De Aspiravi Energy klantendienst is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. In het weekend en op feestdagen is de klantendienst niet bereikbaar. Buiten de openingsuren is het uiteraard wel mogelijk om een e-mail te sturen of gebruik te maken van de online klantenzone.

Wat is het Aspiravi Energy adres?

Het kantoor van Aspiravi Energy is te vinden in Genk. Dit is tevens het adres waar je al je briefverkeer gericht aan deze leverancier naartoe kan sturen. Indien je het kantoor wilt bezoeken, raden wij aan om eerst te informeren bij Aspiravi of dit mogelijk is.

Het Aspiravi Energy kantoor vind je op het onderstaande adres.

Aspiravi Energy
Thor Park 8300
Poort Genk 8300
3600 Genk

De Mijn Aspiravi Energy klantenzone of Aspiravi bellen?

Net zoals de meeste energieleveranciers, heeft Aspiravi een online klantenzone, genaamd Mijn Aspiravi Energy. In deze klantenzone is het mogelijk om een groot aantal zaken betreffende je energiecontract zelf, online te regelen. Hierdoor is het steeds minder vaak nodig om met Aspiravi Energy contact op te nemen.

In de Mijn Aspiravi Energy klantenzone kan je onder andere de volgende zaken regelen:

  • energiefacturen inzien en downloaden;
  • energiecontract en voorwaarden inzien;
  • persoonlijke gegevens aanpassen.

Aspiravi Energy heeft geen mobiele applicatie die je kan downloaden op je smartphone. Het is wel mogelijk om in te loggen via de internetbrowser op je mobiele telefoon.

Problemen met de Aspiravi Energy klantenzone?

Indien je problemen hebt met de Aspiravi Energy klantenzone en contact op wilt nemen, bel je naar het algemene telefoonnummer van de Aspiravi Energy klantendienst.

Bekijk voordat je met de klantendienst contact opneemt of het probleem kan worden verholpen door in te loggen op een ander apparaat of door gebruik te maken van een andere internetbrowser.

Contact opnemen voor een Aspiravi Energy verhuis

Verhuizen kan een heel gedoe zijn. Betreffende je energiecontract zal je twee belangrijke stappen moeten ondernemen. Je moet je verhuis doorgeven aan Aspiravi Energy en het Aspiravi overnamedocument invullen en opsturen. Hieronder leggen we uit hoe dit kan doen.

Verhuis doorgeven aan Aspiravi Energy

Verhuiswagen

Op dit moment is Aspiravi Energy enkel actief in Vlaanderen. Indien je gaat verhuizen naar Wallonië of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zal je een energiecontract bij een andere energieleverancier af moeten sluiten. In heel Vlaanderen is het in principe mogelijk om bij Aspiravi klant te worden.

Bekijk onze pagina met alle energieleveranciers in België voor een overzicht.

Het doorgeven van een verhuis aan Aspiravi kan al voordat je gaat verhuizen. Het is sterk aan te raden om je verhuis tijdig door te geven.

Overnamedocument aan Aspiravi doorgeven

Bij een energie verhuis zal je ook het overnamedocument in moeten vullen. In dit document noteer je de actuele meterstanden op het moment van overdracht en de EAN-codes van de energiemeters. Deze codes vind je op de zijkant van de energiemeter of op je energiefactuur.

Hoewel het doorgeven van de meterstanden door de komst van de digitale meter minder vaak nodig is, adviseren wij om altijd het overnamedocument in te vullen. Dit is namelijk het officiële bewijs van de meterstanden, mocht hier onenigheid over ontstaan.

Het Aspiravi overnamedocument download (door CallMePower) je gratis met de knop hieronder.

Gas en Licht Verhuizen
Energie verhuis

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel CallMePower om gratis een energiecontract in Vlaanderen af te sluiten voor je nieuwe woning en de energiemeters over te nemen.

Gas en Licht Verhuizen

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur of laat je gratis terugbellen.

Aspiravi Energy klant worden

In heel Vlaanderen is het mogelijk om bij Aspiravi Energy klant te worden. In tegenstelling tot de meeste energieleveranciers, is het bij Aspiravi benodigd om minstens vier aandelen te hebben van cvba Limburg wind of Aspiravi Samen voordat je klant kunt worden. Deze aandelen kosten € 150 per stuk, wat neerkomt op een investering van minimaal € 500.

Nadat je de Aspiravi aandelen hebt aangeschaft is het mogelijk om te gaan veranderen van energieleverancier. Het is aan te raden om voordat je gaat overstappen de tarieven en voorwaarden van leveranciers met elkaar te vergelijken.

Veranderen van leverancier? Door energie vergelijken voordat je gaat overstappen kan je meer besparen dan je denkt!

Wanneer je aandelen hebt, krijg je elk jaar ook dividend uitgekeerd, zo ook bij cvba Limburg wind en Aspiravi Samen. Zij streven ernaar jaarlijks 4 % tot 6 % dividend uit te keren. Heb je meer aandelen, dan krijg je dus ook meer dividend uitgekeerd. Eén persoon mag maximaal 26 aandelen bezitten.

energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor advies over contracten. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract in Vlaanderen?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Stroompanne Aspiravi Energy contact

Indien je last hebt van een stroompanne dien je contact op te nemen met de verantwoordelijke netbeheerder en niet met Aspiravi Energy. De verantwoordelijke netbeheerder van Vlaanderen is Fluvius.

Controleer voordat je contact opneemt met de netbeheerder of de stroompanne niet wordt veroorzaakt door een probleem in je elektrische installatie of door aangekondigd onderhoud aan het elektriciteitsnet.

Het noodnummer voor stroompannes van Fluvius is: 📞 078 35 35 00.

Vergoeding stroompanne Aspiravi Energy

Zodra de stroompanne is verholpen, kan je mogelijk een vergoeding voor de stroompanne aanvragen. Hiervoor moet de stroompanne langer dan vier uur hebben geduurd en mag de stroompanne niet zijn veroorzaakt door gepland onderhoud. Meer informatie hierover op onze vergoeding stroompanne pagina.

Geactualiseerd op