Kiwatch België: informatie en aanbod alarmsystemen

Logo Kiwatch

Kiwatch is een aanbieder van domotica producten dat zich specialiseert in videobewakingssystemen voor zowel particuliere als professionele klanten. Ze bieden een reeks van slimme camera's en bijbehorende diensten, zoals live videostreaming en opnames, die gebruikers via een applicatie of klantenzone kunnen beheren.

Kiwatch in België

Kiwatch is een van oorsprong Frans bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligingsproducten. Je kunt bij Kiwatch voor verschillende producten en diensten terecht, waaronder camera’s, sensoren en bewaking op afstand. De belangrijkste producten en diensten van Kiwatch zijn:

 1. Camera’s: verschillende soorten camera’s, waaronder een binnencamera, buitencamera, 360°-camera en een vandaalbestendige camera.
 2. Sensoren en detectoren: openingsdetector, rookdetector, bewegingssensoren, alarmsirene.
 3. Hulp op afstand: alarmcentrale en afstandsbediening voor alarmsysteem.
 4. Bewaking: particuliere en zakelijke beveiligingsdiensten op locatie en op afstand via een alarmcentrale die 24/7 actief is.

Op dit moment biedt Kiwatch in België een groot aantal soorten beveiligingen aan, zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Kiwatch in het kort

Officiële CallMePower-partner

Kiwatch

Actief in heel België
Beveiligingsbedrijf met meldkamer
Zie meer Zie minder kenmerken

Wie is Kiwatch?

 • Van oorsprong Frans beveiligingsbedrijf
 • Eigen meldkamer die 24/7 bereikbaar is
 • Veel verschillende camera''s en alarmsystemen

Het aanbod

 • Volledig alarmsysteem met meldkamer
 • Binnen- en buitencamera''s
 • Drie soorten maandelijkse abonnementen
 • Systeem altijd in combinatie met Kiwatch applicatie
Actief in heel België
Beveiligingsbedrijf met meldkamer

Kiwatch alarmsysteem

Kiwatch biedt een uitgebreid alarmsysteem aan dat is aan te vullen met verschillende accessoires. Er zijn een groot aantal soorten camera’s beschikbaar die op verschillende plekken in een woning of bedrijfspand kunnen worden ingezet.

Het alarmsysteem is te beheren vanuit de Kiwatch applicatie. In deze applicatie kun je onder andere het alarmsysteem aan- en uitzetten, de live camerabeelden opvragen en waarschuwingen ontvangen als het alarm afgaat.

Kiwatch abonnement voor particulieren

Kiwatch biedt haar diensten aan in combinatie met een abonnement. Op dit moment zijn er drie verschillende soorten abonnementen beschikbaar voor particuliere klanten. De minimale looptijd van de abonnementen is 12 maanden.

Aanbod Kiwatch particulieren
AanbodEersteklas rustVolledige rustAbsolute rust
KenmerkVideobewakingssysteemVideobewakingssysteem met bewakingsservice op afstandVideobewakings- en alarmsysteem met bewakingsservice op afstand
Gelijktijdig real-time bekijken van alle camera's (videowall)✔️✔️✔️
Intelligente detectie✔️✔️✔️
Camera's✔️✔️✔️
Alarmen (detectoren, besturingseenheid, besturingsapparatuur en sirene)✔️
Alarmcentrale belt politie✔️✔️
Prijs per maand€ 16,90€ 24,90€ 39,90

Het aanbod van Kiwatch is handig voor huiseigenaren die vaak van huis zijn en/of hun woning volledig willen beschermen. Met het Volledige Rust en Absolute Rust abonnement geef je de monitoring van je woning uit handen als het alarmsysteem geactiveerd is. Zodra de camera’s beweging detecteren, beoordeelt de alarmcentrale van Kiwatch de situatie en nemen ze contact op met de politie of de huiseigenaar.

Korting verzekering Kiwatch alarm

Veel verzekeraars stellen als eis dat het alarmsysteem verbonden moet zijn met een meldkamer, zodat de politie of beveiliging gealarmeerd kan worden bij een verdachte situatie. Het aanbod van Kiwatch valt hieronder en bij sommige verzekeraars zal je dus een verlaagde premie betalen.

Soorten camera’s Kiwatch

Afhankelijk van het abonnement en je behoeften, kan Kiwatch verschillende soorten camera’s installeren. Kiwatch biedt momenteel vijf verschillende soorten camera’s aan, namelijk:

 1. KiHome: binnencamera, 131° groothoek: vanaf € 39,90;
 2. KiMoov: binnencamera, 360° video dekking: vanaf € 69,90;
 3. KiOut: buitencamera: vanaf € 54,90;
 4. KiPro: professionele camera, 125° groothoek en full HD video: vanaf € 49,90;
 5. KiDome: vandalismebestendige camera: vanaf € 69,90.

De weergegeven prijzen zijn de prijzen die worden aangeboden bij een abonnement op Kiwatch.

De camera’s van Kiwatch hoeven niet geïnstalleerd te worden door een technicus. De installatie is erg gemakkelijk en kunnen overal in huis worden geplaatst waar een stopcontact is. Dit installatiegemak (netcamera, WiFi-netwerk en een applicatie) zorgt voor een grote flexibiliteit.

Kiwatch thuisondersteuning senioren

Kiwatch biedt een camerasysteem waarmee je dierbaren in de gaten kunt houden. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor senioren en werkt samen met een camera en een speciale applicatie. Waarschuwingen helpen bij het detecteren van abnormaal gedrag, zoals langdurige inactiviteit, vallen of ongebruikelijke bewegingen.

 • Realtime beelden;
 • Detectiezones;
 • Tijdslots;
 • Communiceren en spreken op afstand met een microfoon;
 • Privacy-modus;
 • Waarschuwing op smartphone.

Het Kiwatch thuisondersteuning abonnement kost € 14,90 per maand.