Hulp nodig? (Gratis dienst)

Bel CallMePower voor gratis advies van onze water-experts.

Hulp nodig met het regelen van je wateraansluiting? (Gratis dienst)

Laat je telefoonnummer achter, en een van onze CallMePower adviseurs belt je terug om samen met jou de stappen te zetten.

Contact met Aquaduin: telefoonnummer, e-mail en adres

Geactualiseerd op
minuten lezen
Aquaduin banner

Ben je van plan om een watercontract af te sluiten, een storing te melden of om andere redenen contact op te nemen met Aquaduin? Op deze pagina kun je alle contactgegevens van deze waterleverancier vinden. Hier leer je ook hoe je zo snel mogelijk contact met Aquaduin kunt opnemen.

Contact met Aquaduin

kraan

Aquaduin, voorheen bekend onder de naam IWVA (Intercommunale Waterleidingsmaatschappij van Veurne-Ambacht), is een waterleverancier in West-Vlaanderen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de waterlevering in zes verschillende gemeenten in de Westhoek. Heb je een vraag over de waterlevering van Aquaduin? Dan is het een goed idee om direct contact op te nemen met de watermaatschappij.

Je kunt je vraag op de volgende manieren stellen:

 • Contact opnemen via het contactformulier;
 • Contact opnemen via via de e-mail;
 • Contact opnemen via het telefoonnummer;
 • Contact opnemen per post.

Je kunt de verschillende contactgegevens vinden in onderstaande tabel.

Overzicht contactgegevens Aquaduin
Contactmiddel Contact
Het contactformulier Contactformulier
Telefoonnummer informatie water
Algemeen telefoonnummer Aquaduin 058 533 833
Wachtdienst telefoonnummer Aquaduin 058 533 830
E-mail adres Aquaduin [email protected]
Het postadres van Aquaduin Aquaduin / IWVA ov
Doornpannestraat 1
8670 Koksijde

Veelgestelde vragen Aquaduin

Voordat je direct contact opneemt met Aquaduin, is het raadzaam om de uitgebreide FAQ-sectie op hun website te raadplegen. In deze sectie worden talloze veelgestelde vragen beantwoord, waardoor je wellicht al direct antwoorden kunt vinden op je specifieke vragen. De FAQ biedt waardevolle informatie over diverse onderwerpen, zoals:

 • Wat is drinkwater;
 • De drinkwaterkwaliteit van Aquaduin;
 • De Digitale watermeter van Aquaduin;
 • De waterfacturen van Aquaduin.

Algemene vragen waterlevering Heb je algemene vragen over de drinkwaterlevering in Vlaanderen? Bijvoorbeeld over welke waterleverancier actief is op een bepaalde postcode, de algemene drinkwaterkwaliteit, of het opstarten of afsluiten van een watercontract? Neem dan contact op met een van onze waterexperts via het onderstaande telefoonnummer.

Hulp nodig? (Gratis dienst)

Bel CallMePower voor gratis advies van onze water-experts.

Hulp nodig met het regelen van je wateraansluiting? (Gratis dienst)

Laat je telefoonnummer achter, en een van onze CallMePower adviseurs belt je terug om samen met jou de stappen te zetten.

Het Aquaduin e-loket

Ben je een bestaande klant bij Aquaduin en wil je iets regelen? Wanneer je jouw waterzaken wilt beheren, hoef je hiervoor niet altijd contact op te nemen met de waterleverancier. Je kunt dit ook doen door een account aan te maken op het e-loket van Aquaduin. Vervolgens heb je de mogelijkheid om ten minste de volgende dingen gemakkelijk vanaf je huis te regelen:

 • Watercontracten: met het e-loket kun je jouw watercontracten inzien en wijzigingen aanbrengen, zoals het aanpassen van jouw persoonlijke gegevens of contactinformatie.
 • Facturatie en betalingen: via het e-loket kun je jouw facturen bekijken, betalingsinformatie controleren en betalingen uitvoeren.
 • Verhuizingen: Als je gaat verhuizen, kun je de contractovername Digitaal regelen via het e-loket.

Aquaduin contactformulier

De gemakkelijkste manier om contact op te nemen met Aquaduin is Digitaal via het contactformulier. Bezoek het contactformulier van Aquaduin. Je hoeft geen bestaande klant van Aquaduin te zijn om gebruik te maken van het formulier. Het enige wat je nodig hebt is je naam en e-mailadres.

Telefonisch contact met Aquaduin

waterdruppel

Aquaduin heeft twee telefoonnummers die je kunt gebruiken om contact met het bedrijf op te nemen. Het algemeen telefoonnummer, en het telefoonnummer van de wachtdienst. Welk nummer je belt is afhankelijk van de reden waarom je belt, en het tijdstip waarop je wilt bellen.

 • Algemeen telefoonnummer Aquaduin. Het algemeen telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:30.
 • De wachtdienst van Aquaduin. Je kunt telefonisch contact opnemen met Aquaduin voor dringende problemen. De wachtdienst is bereikbaar op werkdagen na 16:30, weekends en feestdagen.

Contact via e-mail met Aquaduin

Het kan voorkomen dat je een vraag wilt stellen waarbij je ook een Digitaal bestand wilt toevoegen, bijvoorbeeld een foto. Of je hebt een vraag over een factuur, waarbij je de factuur wilt toevoegen. Het contactformulier van Aquaduin biedt geen optie om bestanden toe te voegen. In dat geval is het dus handiger om gebruik te maken van het e-mailadres van Aquaduin.

Contact opnemen over een verhuis met Aquaduin Ga je binnenkort verhuizen? Dan moet je niet alleen een overname van het watercontract bij je huidige waterleverancier regelen, maar ook bij de waterleverancier op het nieuwe adres. Weet je niet zeker welk bedrijf actief is op je nieuwe adres? Neem dan contact op met een van onze water experts via onderstaand telefoonnummer.

Hulp nodig? (Gratis dienst)

Bel CallMePower voor gratis advies van onze water-experts.

Hulp nodig met het regelen van je wateraansluiting? (Gratis dienst)

Laat je telefoonnummer achter, en een van onze CallMePower adviseurs belt je terug om samen met jou de stappen te zetten.

Contact postadres Aquaduin

Als je contact wilt opnemen met Aquaduin per post, bijvoorbeeld omdat je een papieren water overnamedocument of andere fysieke documenten naar de watermaatschappij wilt sturen, dan kun je jouw brief opsturen naar het onderstaande adres. Contact opnemen per post is een goede methode als je voorkeur geeft aan schriftelijke communicatie.

Aquaduin
Doornpannestraat 1
8670 Koksijde
Belgium

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 30 stemmen vond de informatie nuttig.