Lampiris telefoonnummer: klantendienst telefonisch contacteren

gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

Bel voor gratis energieadvies van CallMePower en start met besparen!

Lampiris telefoonnummer

Zoek je het Lampiris telefoonnummer? Hier vind je alle telefonische contactgegevens van Lampiris: de klantendienst, het nummer om klant te worden en om je verhuis per telefoon door te geven. Je vindt alles op deze pagina met de telefoonnummers van Lampris, inclusief de noodnummers bij een gaslek of een stroompanne.


Lampiris telefoonnummer

Ben je klant bij Lampiris? Of je nu een energiecontract hebt voor gas, elektriciteit of beide samen dan kun je de Lampiris klantendienst bereiken voor al jouw vragen over jouw contract, energiefactuur, voorwaarden, extra diensten, problemen of klachten. Bel voor de klantenservice het volgende telefoonnummer:
☎ 011 49 49 48 (zonaal / lokaal tarief).

Lampiris telefoonnummer klantendienst

klantendienst medewerker

Lampiris heeft een telefonische klantendienst die bereikbaar is van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 19 uur. Bij de klantenservice van Lampiris krijg je bij aanvang een kort keuzemenu om je vervolgens efficient van dienst te kunnen zijn. Het is mogelijk dat het op bepaalde ogenblikken druk is bij de telefonische klantendienst van Lampiris. Bekijk ook de andere contactmogelijkheden van Lampiris, bijvoorbeeld door gebruik te maken van het contactformulier.

Heb je een ‘Lampiris Online’-contract? Dan moet je steeds contact opnemen met Lampiris via de digitale kanalen: per e-mail of via de live online chatbox op de website van Lampiris.

Lampiris telefoonnummer klant worden

Wil je een energiecontract aangaan bij Lampiris? Je kunt naast online een contract afsluiten ook telefonisch klant worden bij Lampiris. Contacteer de klantendienst om een gas- en/of elektriciteitscontract aan te vragen. Bel het volgende telefoonnummer: ☎ 0800 40 123.

energieverbruik berekenen

Ken je verbruik van gas en elektriciteit

Grip op je energieverbruik. Gebruik de energiecalculator om je verbruik in 2 minuutjes te berekenen! Handig indien je gezinssituatie wijzigt of verhuist naar een andere woning.

Is er een goedkopere energieleverancier?

Heb je de Lampiris tarieven grondig bekeken met alle prijzen per kWh in een volledig overzicht? Onze tip: Vergelijk deze leverancier en andere energieleveranciers met behulp van onze vergelijkingsartikels van gas en/of elektriciteitscontracten en ontdek welk tarief het best past bij jouw noden.

telefoon

Lampiris telefoonnummer verhuis

Ga je verhuizen en wil je Lampiris inlichten over jouw verhuis? Als je jouw huidige energiecontract wilt behouden bij Lampiris kun je jouw gas en elektriciteit mee laten verhuizen.

Het is ook mogelijk om Lampiris via de digitale weg je verhuis te melden. Als je gaat verhuizen dien je dit van tevoren door te geven en dit kan geregeld worden in de online klantenzone: My Lampiris!

Telefonisch je verhuis regelen bij Lampris

Verhuizen? Wil je nadat je bent verhuisd bij Lampiris klant blijven en wil je niet veranderen van energieleverancier? Het is bij lampiris mogelijk om je verhuis telefonisch te regelen het volgende telefoonnummer:
☎ 0800 11 115.

Lampiris telefoonnummer ketelonderhoud verwarmingsketel

Heb je een onderhoudscontract voor onderhoud aan je verwarmingsketel bij lampiris? Bel naar dit telefoonnummer: ☎ 0800 21 285 voor spoedgevallen en reparaties. Dit nummer is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar voor het ketelonderhoud.

Lampiris telefoonnummer Franstalig

Het telefoonnummer van de Franstalige klantendienst van Lampiris verschilt van het Nederlandstalige nummer, in dit geval bel je: ☎ 04 340 64 64 en je krijgt een Franssprekende medewerker aan de lijn.

Overzicht telefoonnummers

Overzicht telefoonnummers Lampiris
Situatie Telefoonnummer Openingsuren
Klantendienst ☎ 011 49 49 48 Maandag tot vrijdag
van 8 tot 19 uur
Reparatiedienst ☎ 0800 21 285 24h / 7d
Afspraak ketelonderhoud ☎ 011 49 49 48 Maandag tot vrijdag
van 8 tot 19 uur
Verhuizen ☎ 0800 11 115 Maandag tot vrijdag
van 8 tot 19 uur
Telefonisch leveranciers vergelijken
en advies:
02 588 92 38 Terugbelmoment

Telefoonnummer noodgevallen

Is er een elektriciteitsstoring of gaslek? Ruik je een gasgeur of is er een stroompanne bij jouw in de straat? Neem dan direct telefonisch contact op met jouw distributienetbeheerder! In het Vlaams Gewest is Fluvius de netbeheerder, in Brussel is dit Sibelga. Lampiris is niet verantwoordelijk voor problemen van technische aard op het elektriciteitsnet of op het aardgasnet.

Noodnummer gaslek melden

noodnummer

Indien je de geur van gas ruikt is het noodzaak om direct de oorzaak vast te stellen. Is dit niet mogelijk? Het kan in dit geval om een gaslek gaan. Het is belangrijk dat je het noodnummer van jouw netbeheerder voor het melden van een gasgeur contacteert.

Weet je niet wie jouw distributienetbeheerder is? Zoek jouw netbeheerder dan op via Synergrid. Indien je de naam van jouw distributienetbeheerder kent, contacteer dan een van de volgende nummers:

Noodnummer gaslek of gasgeur ☎ 0800 65 065 noodnummer gaslek in Vlaanderen (Fluvius)
☎ 0800 19 400 noodnummer gaslek in Brussel (Sibelga)
☎ 0800 87 087 noodnummer gaslek in Wallonië (Ores)
☎ 04 362 98 38 noodnummer gaslek in Provincie Luik (Resa)

Deze noodnummers zijn 24/24 uur en 7/7 dagen bereikbaar. Neem altijd de volgende maatregelen om een brand of het ontploffingsgevaar te vermijden:

  • Open ramen en deuren, zelfs als het gaslek zich in de straat of in een ander gebouw bevindt;
  • Verwittig de buren;
  • Gebruik geen lichtschakelaars of andere elektrische apparaten;
  • Maak geen vuur, dit houdt in: niet roken en gebruik geen kaarsen;
  • Sluit indien mogelijk de hoofdkraan van de gasleiding (zonder gebruik te maken van een zaklamp of lichtschakelaar).

Stroompanne melden

Lampiris levert stroom, maar doet er zich een stroomonderbreking voor en is er sprake van een stroompanne? Dan moet je contact opnemen met jouw netbeheerder. In heel Vlaanderen is dat Fluvius. In Het Brussels Hoofdstelijk Gewest is dat Sibelga. Woon je in Wallonië? Check dan het overzicht van distributienetbeheerders in ons land.

Telefoonnummers Fluvius

Telefoonnummers Fluvius
Situatie ☎ Nummer Tarief & Wanneer bereikbaar?
Algemeen telefoonnummer Fluvius ☎ 078 35 35 34 Maandag-Vrijdag van 8 tot 20 uur
en Zaterdag van 9 tot 13 uur
Noodgevallen Gas > gaslek
(EANDIS & Infrax)
☎ 0800 650 65 24/7
Storingen en defecten / stroompanne
(EANDIS & Infrax)
☎ 078 35 35 00
Openbare verlichting of
defecte straatlamp melden
☎ 0800 635 35
Fluvius bellen vanuit het buitenland ☎ +32 25 18 61 11 internationaal tarief

Telefoonnummers Sibelga

Telefoonnummers Sibelga
Situatie ☎ Nummer Tarief & Wanneer bereikbaar?
Aansluiting en Klantendienst ☎ 02 549 41 00 Maandag-Vrijdag van 8 tot 17 uur
Versterking van de meter ☎ 02 549 41 00 24/7
Stroompannes 24/7 ☎ 02 274 40 66
Gaslek of gasgeur 24/7 ☎ 0800 19 400
Defecte straatlamp melden ☎ 02 274 40 66
of online: Sibelga website - Defecte straatlamp melden
Energietarieven + aanbod
vergelijken
02 588 92 38 ma-di van 8 tem 19 uur
zonaal tarief
Geactualiseerd op