energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor advies over contracten. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract in Vlaanderen?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

DATS 24 Energie review: ervaringen en beoordelingen

DATS 24 review

Bij het vergelijken van energieleveranciers is het belangrijk om ook te kijken naar de dienstverleningen en reviews. Op deze pagina vind je de DATS 24 review door CallMePower en alle belangrijke beoordelingen over DATS 24.


Beoordeling DATS 24 energie Belgie

DATS 24 is in België vooral bekend van de tankstations, maar is sinds enige tijd ook actief als energieleverancier. Het bedrijf biedt aardgas en elektriciteit aan voor consumenten en bedrijven.

DATS 24 geeft aan dat het mogelijk is om zelf de energiebron van je elektriciteit te kiezen en het inzet op aantrekkelijke tarieven.

DATS 24 energie review: voordelige tarieven?

De meeste energieleveranciers beweren dat ze energie tegen voordelige tarieven aanbieden. De verschillen tussen energieleverancier en zelfs tussen contracten kan echter zeer groot zijn. Ook DATS 24 beweert aantrekkelijke tarieven te hebben.

Kijkend naar de prijzen van DATS 24 blijkt inderdaad dat deze leverancier geen hoge prijzen hanteert. De tarieven van DATS 24 kunnen zelfs goed concurreren met het aanbod van de grote energieleveranciers en de prijzen liggen soms zelfs onder die van de concurrentie.

Hoewel DATS 24 niet de goedkoopste energieleverancier van België is, heeft deze leverancier wel een aantrekkelijk aanbod.

Meer weten over de tarieven van DATS 24? Bekijk de pagina met alle informatie over de DATS 24 tarieven.

Oorsprong stroom DATS 24 review

Volgens DATS 24 ontvangen al haar klanten standaard groene stroom uit België, zonder meerkost. Bovendien is het mogelijk om zelf je energiebron te kiezen, windenergie of biogas.

Uit de VREG herkomstvergelijker blijkt dat de elektriciteit van DATS 24 inderdaad geheel afkomstig is uit hernieuwbare energiebronnen in België. In 2021 was alle elektriciteit die DATS 24 leverde afkomstig uit windenergie in Vlaanderen. Tegenwoordig wordt dit dus ook aangevuld met biogas.

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

Bel CallMePower voor een gratis vergelijking van alle energieleveranciers. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

CallMePower belt je gratis terug of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Klantendienst DATS 24 beoordelingen

De klantendienst van DATS 24 is op een aantal verschillende manieren te bereiken, zowel online als offline. Bovendien zijn de openingsuren van deze energieleverancier erg ruim, waardoor het bijna altijd mogelijk is om de klantendienst te contacteren.

Bij DATS 24 ontvangen alle klanten direct toegang tot de gehele klantendienst en is het altijd mogelijk om telefonisch met de klantendienst contact op te nemen. Bij enkele energieleveranciers dien je te kiezen voor bepaalde contracten om gebruik te kunnen maken van de telefonische klantendienst, maar bij DATS 24 is dit dus niet het geval.

Verder ontvangen alle klanten ook toegang tot de online klantenzone van DATS 24, waar het mogelijk is om zelf je energiecontract te beheren. In deze klantenzone beheer je tevens de overige diensten van DATS 24 en de Colruyt Groep.

Meer weten over de klantendienst van DATS 24? Bekijk de DATS 24 contactpagina.

Beoordeling DATS 24 door de VREG

Indien je een klacht hebt ingediend bij een energieleverancier en deze klacht is niet of niet goed opgelost, kan je deze doorsturen naar de VREG of de Federale Ombudsdienst. Deze zogenoemde tweedelijns klachten worden door de VREG geanalyseerd en op basis daarvan wordt de klachtenindicator gemaakt.

Vervolgens publiceert de VREG een beoordeling op basis van de hoeveelheid klachten per 5.000 klanten. Op dit moment heeft DATS 24 minder dan 5.000 klanten, waardoor er nog geen beoordeling gepubliceerd is.

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

Bel CallMePower voor een gratis vergelijking van alle energieleveranciers. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

CallMePower belt je gratis terug of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

De DATS 24 ervaringen in België

Nu we hebben gezien waar DATS 24 voor staat, kijken we of de klanten en ex-klanten van deze leverancier dit ook kunnen bevestigen. De reviews die hieronder worden getoond zijn verzameld van meerdere reviewsites.

Positieve DATS 24 reviews

De positieve reviews over DATS 24 betreffen vooral de bereikbaarheid van de klantendienst. Waar veel energieleveranciers tijdens de energiecrisis minder goed bereikbaar waren, zou de klantendienst van DATS 24 goed bereikbaar zijn gebleven.

Een ander positief punt van DATS 24 is de mogelijkheid om al je zaken betreffende energie te combineren bij één leverancier. Zo biedt DATS 24 ook tankkaarten aan en is het mogelijk om elektrische auto’s op te laden bij de tankstations.

Negatieve DATS 24 reviews

Op dit moment zijn er geen negatieve reviews over DATS 24 op het internet te vinden. Dit kan verklaard worden door de relatief kleine omvang van het bedrijf.

DATS 24 review door CallMePower

DATS 24: een kleine, veelbelovende energieleverancier
  1. DATS 24 heeft een eenvoudig aanbod voor gas en elektriciteit, met heldere en voordelige tarieven. Hiermee kan deze energieleverancier gemakkelijk concurreren met de grote energieleveranciers op de Belgische markt.
  2. Het aanbod van DATS 24 is geheel groen en opgewekt door energiebronnen in België. Door te kiezen voor een energieleverancier die kiest voor elektriciteit opgewekt in België, stimuleer je direct de investeringen in hernieuwbare energie in ons land.
  3. De klantendienst van DATS 24 is zeer goed bereikbaar, met ruime openingsuren. Daarnaast is de klantendienst op een groot aantal manieren te bereiken en zal je altijd binnen 24 uur een antwoord ontvangen op al je vragen.
  4. Het grote voordeel van DATS 24 is de mogelijkheid om de overige diensten van dit bedrijf te combineren met je energiecontract. Zo is het mogelijk om een tankkaart of laadpas aan te schaffen auto’s.

energie vergelijken
energie vergelijken

Veranderen van energieleverancier?

Bel CallMePower om gratis een energiecontract af te sluiten bij een energieleverancier naar keuze in België. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie vergelijken
energie vergelijken

Veranderen van energieleverancier?

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren met energieadvies of bel op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Hoe DATS 24 klant worden?

Ben je overtuigd door het aanbod van DATS 24? Dan kun je gaan veranderen van energieleverancier!

Klant worden bij DATS 24 kan zeer gemakkelijk door op de website van deze leverancier je persoonlijke gegevens en verbruik in te voeren. Vervolgens zal je een voorstel ontvangen waarmee je akkoord kunt gaan. Zodra je akkoord bent gegaan met het voorstel, zal DATS 24 de overstap in gang zetten en je oude energieleverancier op de hoogte brengen van je overstap.

Voordat je gaat overstappen is het belangrijk om meerdere energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Bekijk de energie vergelijkingspagina van CallMePower voor een overzicht van alle vergelijkingen.

Geactualiseerd op

Bekijk meer over DATS24