Redactieteam van CallMePower

Geactualiseerd op
minuten lezen
 • Foto Antoine

  Antoine Boquien

  Webmarketing & Content Officer

  Antoine is gespecialiseerd in verzekeringen bij CallMePower. Hij helpt jou de juiste keuze te maken zodat je de beste gezondheids- auto- of woonverzekering kunt afsluiten. Wees altijd goed verzekerd.

 • Foto Antoine

  Antoine Destrument

  Webmarketing & Content Officer

  Antoine is de telecomexpert van CallMePower. Het informeert je en helpt je de aanbiedingen van de providers te vergelijken, zodat je het goedkoopste abonnement kunt kiezen op basis van je behoeften.

 • Foto Elodie

  Elodie Gouty

  Webmarketing & Content Officer

  Elodie is de verhuisexpert van CallMePower. Ze loodst je door de verschillende stappen zodat jij stressvrij kunt verhuizen! Ze helpt je bij het overdragen van je energie-, telecom- en verzekeringscontracten, het begrijpen van juridische teksten en gratis templates.

 • Foto Maaike

  Maaike Zahn

  Webmarketing & Content Officer

  Maaike is een telecom expert die toegewijd is aan jou helpen het juiste telecom abonnement te vinden. Zij helpt jou graag met het vinden van antwoorden op al je vragen over internet, TV en telefonie en het vergelijken van alle telecom abonnementen in België.

 • Foto Manon

  Manon Kool

  Webmarketing & Content Officer

  Manon is een energiedeskundige. Ze biedt je informatieve artikelen en vergelijkingen om je te helpen bij het ontcijferen van de aanbiedingen van energieleveranciers die actief zijn op de Belgische markt. Haar doel? Dat jij geld bespaart door het beste abonnement te kiezen op basis van je behoeften.

 • Foto Océane

  Océane Ubaghs

  Webmarketing & Content Deputy Manager

  Océane heeft 3 jaar ervaring in de sector persoonlijke financiën en is sinds 2020 gespecialiseerd in het vergelijken van telecom- en energieabonnementen. Zij helpt je de verschillende aanbiedingen op de markt te vergelijken, zodat je kunt besparen op jouw facturen.

 • Foto Romy

  Romy Verlangen

  Webmarketing & Content Officer

  Romy volgt alle ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen in België. Doordat zij alle verzamelde inzichten helder voor jou op een rijtje zet, wordt het maken van een keuze of het vinden van informatie een stuk eenvoudiger.

 • Foto Sebastian

  Sebastian Matthijsen

  Webmarketing & Content Officer

  Sebastian is de energie expert voor het Nederlandstalige gedeelte van de CallMePower-website. Hij is verantwoordelijk voor alle informatie met betrekking tot elektriciteit, aardgas en mazout.

 • Foto Yaël

  Yaël de Keijzer

  Webmarketing & Content Officer

  Yaël is de verhuisexpert van CallMePower. Door gericht informatie omtrent energie-, telecom-, en watercontracten overzichtelijk te maken, helpt ze jou met het zetten van de juiste stappen in het verhuisproces.