Redactieteam van CallMePower

 • Foto Elodie

  Elodie Gouty

  Webmarketing & Content Officer

  Elodie is de verhuisexpert van CallMePower. Ze loodst je door de verschillende stappen zodat jij stressvrij kunt verhuizen! Ze helpt je bij het overdragen van je energie-, telecom- en verzekeringscontracten, het begrijpen van juridische teksten en gratis templates.

 • Foto Lucile

  Lucile Zoude

  Freelance redactrice

  Lucile is een energiedeskundige. Haar doel is om Belgische consumenten te helpen besparen op hun rekeningen door hun energieverbruik te verminderen en het goedkoopste elektriciteits- en gascontract te kiezen op basis van hun behoeften.

 • Foto Maaike

  Maaike Zahn

  Webmarketing & Content Officer

  Maaike is een telecom expert die toegewijd is aan jou helpen het juiste telecom abonnement te vinden. Zij helpt jou graag met het vinden van antwoorden op al je vragen over internet, TV en telefonie en het vergelijken van alle telecom abonnementen in België.

 • Foto Océane

  Océane Ubaghs

  Webmarketing & Content Deputy Manager

  Océane heeft 3 jaar ervaring in de sector persoonlijke financiën en is sinds 2020 gespecialiseerd in het vergelijken van telecom- en energieabonnementen. Zij helpt je de verschillende aanbiedingen op de markt te vergelijken, zodat je kunt besparen op jouw facturen.

 • Foto Sebastian

  Sebastian Matthijsen

  Webmarketing & Content Officer

  Sebastian is de energie expert voor het Nederlandstalige gedeelte van de CallMePower-website. Hij is verantwoordelijk voor alle informatie met betrekking tot elektriciteit, aardgas en mazout.

 • Foto Todisoa

  Todisoa Tsarafiavia

  Freelance redacteur

  Todisoa is een ervaren telecom redacteur. Hij heeft artikelen over telecom geschreven voor vele referentiesites. Het helpt jou de aanbiedingen van telecom providers te ontcijferen om je te helpen het abonnement te kiezen dat het beste bij je behoeften past en geld te besparen!

 • Photo Quentin

  Quentin Genty

  PR & Off Page SEO Specialist

  Quentin werkt sinds eind 2020 voor Selectra en houdt zich voornamelijk bezig met het verbeteren van de verwijzingen van de website over energie- en telecomonderwerpen. Hij werkt ook aan de externe communicatie van CallMePower.

Geactualiseerd op