Ontdek het redactieteam van CallMePower

Geactualiseerd op
minuten lezen
 • Foto Antoine

  Antoine Destrument

  Telecom expert

  Antoine is de telecomexpert van CallMePower. Hij informeert je en helpt je de aanbiedingen van de providers te vergelijken, zodat je het goedkoopste abonnement kunt kiezen op basis van je behoeften.

 • Foto Léo

  Léo Payras

  Business developer

  Léo is de drijvende kracht achter de verzekeringsafdeling van Callmepower. Hij heeft een passie voor de verzekeringssector in België, en streeft ernaar om klanten van Callmepower te voorzien van de meest passende aanbiedingen. Zijn ambitie is om de activiteiten van de verzekeringsafdeling op CallMePower te ontwikkelen en het waarborgen van transparantie in de informatievoorziening over allerlei verzekeringskwesties.

 • Foto Loona

  Loona Vovard

  Verhuis- & waterexpert

  Loona biedt u haar expertise in alle aspecten van verhuizen en water. Het is haar taak om u toegang te geven tot alle informatie die u nodig heeft bij een verhuizing of over uw drinkwateraansluiting.

 • Foto Maaike

  Maaike Zahn

  Telecom expert

  Maaike is een telecom expert die toegewijd is aan jou helpen het juiste telecom abonnement te vinden. Zij helpt jou graag met het vinden van antwoorden op al je vragen over internet, TV en telefonie en het vergelijken van alle telecom abonnementen in België.

 • Foto Manon

  Manon Kool

  Energie-expert

  Manon is een energiedeskundige. Ze biedt je informatieve artikelen en vergelijkingen om je te helpen bij het ontcijferen van de aanbiedingen van energieleveranciers die actief zijn op de Belgische markt. Haar doel? Dat jij geld bespaart door het beste abonnement te kiezen op basis van je behoeften.

 • Foto Océane

  Océane Ubaghs

  Persoonlijke financiën expert

  Océane heeft 3 jaar ervaring in de sector persoonlijke financiën en is sinds 2020 gespecialiseerd in het vergelijken van telecom- en energieabonnementen. Zij helpt je de verschillende aanbiedingen op de markt te vergelijken, zodat je kunt besparen op jouw facturen.

 • Foto Sebastian

  Sebastian Matthijsen

  Energie-expert

  Sebastian is de energie expert voor het Nederlandstalige gedeelte van de CallMePower-website. Hij is verantwoordelijk voor alle informatie met betrekking tot elektriciteit, aardgas en mazout.

 • Foto Yaël

  Yaël de Keijzer

  Verhuis- & waterexepert

  Yaël is de verhuisexpert van CallMePower. Door gericht informatie omtrent energie-, telecom-, en watercontracten overzichtelijk te maken, helpt ze jou met het zetten van de juiste stappen in het verhuisproces.