energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor advies over contracten. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract in Vlaanderen?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Bolt Energie contact: overzicht alle gegevens klantendienst

Bolt contact

Energieleverancier Bolt heeft een aantal verschillende contactmogelijkheden. Op deze pagina vind je een overzicht van alle contactgegevens van de Bolt klantendienst en informatie over de procedures die je moet volgen, zoals het regelen van een verhuis.


Bolt Energie contact klantendienst

Contact opnemen met energieleverancier Bolt kan op meerdere manieren. Hoewel deze leverancier relatief klein is, gaat dat niet ten koste van de kwaliteit van de klantendienst. Hieronder zetten we alle mogelijkheden om met Bolt Energie contact op te nemen op een rij.

Hoe Bolt Energie contacteren?
Contactmethode Contactgegevens
Bolt Energie telefoonnummer 📞 02 899 33 00
Bolt e-mailadres [email protected]
Sociale netwerken Facebook en Instagram
My Bolt online klantenzone My Bolt klantenzone
Postadres Bolt Energie, Sint-Lazaruslaan 4-10, 1210 Brussel

Voor urgente vragen, zoals problemen met betalingen of foutieve facturen, is het aan te raden om Bolt te bellen. Voor minder urgente vragen kun je een e-mail sturen of op social media met Bolt contact opnemen.

vast of variabel
vast of variabel

Niet tevreden? Stap over naar een betere leverancier!

Bel CallMePower om gratis een contract af te sluiten bij een energieleverancier naar keuze. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

vast of variabel
vast of variabel

Niet tevreden? Stap over naar een betere aanbieder!

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren met energieadvies of bel op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Openingsuren Bolt Energie klantendienst

De Bolt Energie klantendienst is telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. In het weekend en op feestdagen is de klantendienst gesloten.

Buiten de openingsuren is het uiteraard wel mogelijk om een bericht achter te laten per e-mail of op social media. Bovendien is de online klantenzone van Bolt 24/7 beschikbaar.

Bolt Energie telefoonnummer

Het Bolt telefoonnummer kan gebruikt worden door bestaande klanten, nieuwe klanten en huishoudens die geïnteresseerd zijn in het worden van een mini-opwekker. Bolt is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur op: 📞 02 899 33 00.

Let wel op dat het telefoonnummer van Bolt enkel gebruikt kan worden door klanten die een contract hebben met een volledige klantendienst. Klanten met een Bolt Go of een Bolt Online contract zullen digitaal met de klantendienst contact op moeten nemen.

Wat is het Bolt Energie adres?

De hoofdzetel van Bolt Energie is te vinden in Brussel. Dit is echter geen klantenloket, waardoor het niet mogelijk is om dit kantoor te bezoeken als klant. Wel kan je eventuele post versturen naar dit adres. Het Bolt Energie kantoor is te vinden op het onderstaande adres.

Bolt Energie
Sint-Lazaruslaan 4-10
1210 Brussel
energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

Bel CallMePower voor een gratis vergelijking van alle energieleveranciers. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

CallMePower belt je gratis terug of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Hoe Bolt verhuis regelen?

Het regelen van een energie verhuis kan een heel gedoe zijn. Gelukkig is het regelen van een Bolt verhuis redelijk gemakkelijk, doordat het grootste gedeelte gemakkelijk in de online klantenzone geregeld kan worden. We leggen hieronder alles uit over hoe je een Bolt Energie verhuis moet doorgeven.

Hoe Bolt verhuis doorgeven?

Bij een verhuis is het uiteraard belangrijk dat je energieleverancier op de hoogte is gesteld. Dit doe je het beste een ruime tijd van tevoren.

Je zal bij het doorgeven van je energie verhuis in ieder geval de persoonlijke gegevens van de contractant, het adres van je nieuwe woning en de verhuisdatum (startdatum contract) nodig hebben.

Dit kan je telefonisch of via de online klantenzone van Bolt Energie doorgeven.

Invullen Bolt energieovernamedocument

Naast het doorgeven van je verhuis, zal je ook het Bolt energieovernamedocument in moeten vullen. In dit document zal je de meterstanden op het moment van overdracht en de EAN-codes van de energiemeters moeten noteren.

Vervolgens dienen zowel de oude als de nieuwe bewoners van de woning het document te ondertekenen en deze worden opgestuurd naar de Bolt klantendienst. Het versturen van het overnamedocument kan naar het hierboven genoemde Bolt e-mailadres.

Het is aan te raden om het originele overnamedocument tot enkele maanden na je verhuis te bewaren. Dit document geldt namelijk als het officiële bewijs van de meterstanden op het moment van overdracht, mocht hier later onenigheid over ontstaan.

Download het Bolt overnamedocument (door CallMePower) gratis met de knop hieronder.

Gas en Licht Verhuizen
Energie verhuis

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel CallMePower om gratis een energiecontract in Vlaanderen af te sluiten voor je nieuwe woning en de energiemeters over te nemen.

Gas en Licht Verhuizen

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur of laat je gratis terugbellen.

Hoe Bolt contract opzeggen?

Ga je verhuizen naar een regio waar Bolt niet actief is of ga je samenwonen met iemand die al een energiecontract heeft? Dan zal je het Bolt contract moeten opzeggen via de klantendienst van deze leverancier.

Indien je niet tevreden bent met Bolt en klant wilt worden bij een andere leverancier zal het niet nodig zijn om je huidige contract op te zeggen. In dit geval kan je een nieuw contract afsluiten bij een andere energieleverancier. Je nieuwe leverancier zal vervolgens het oude contract automatisch stopzetten.

Bekijk het overzicht met alle energieleveranciers in België.

Hoe Bolt Energie klant worden?

Bolt Energie is momenteel actief in Vlaanderen en Wallonië en biedt gas en elektriciteit aan voor particulieren en professionele klanten. Bekijk voordat je gaat overstappen alle Bolt tarieven of de Bolt Energie reviews. Zo ben je ervan verzekerd dat Bolt de beste keuze voor jouw situatie is.

Ben je overtuigd door het aanbod van Bolt? Dan kun je gaan veranderen van energieleverancier! Een contract bij Bolt afsluiten kan door op de website van deze leverancier al je gegevens in te vullen. Vervolgens zal je een voorstel ontvangen waar je mee akkoord kunt gaan. Hierna zal je overstap in gang worden gezet.

Vergelijk tarieven voordat je overstapt! Energie vergelijken doe je met CallMePower.

My Bolt klantenzone

Met Bolt Energie telefonisch contact opnemen is niet altijd de snelste of makkelijkste oplossing. In de online klantenzone van deze leverancier is het mogelijk om een groot aantal zaken snel en gemakkelijk zelf te regelen.

Functionaliteiten My Bolt klantenzone

In de My Bolt klantenzone is het mogelijk om een aantal zaken betreffende je energiecontract zelf, online te regelen. De klantenzone heeft (onder andere) de volgende functionaliteiten:

  • energie verhuis doorgeven;
  • energiefacturen en betaalstatus inzien;
  • voorwaarden huidige energiecontract inzien;
  • voorschotfacturen aanpassen;
  • persoonlijke gegevens inzien;
  • betaalmethode energiefactuur aanpassen.

In de My Bolt klantenzone is het helaas niet mogelijk om je exacte verbruik op te volgen, zoals dat wel bij enkele grote concurrenten kan. Daarnaast is er geen applicatie beschikbaar.

My Bolt inloggen Ga naar de My Bolt inlogpagina om toegang te krijgen tot je persoonlijke account.

Geactualiseerd op