U bent hier

Besparen op je energiefactuur? Teken in voor een voordelig energiecontract:
we bellen je GRATIS terug tijdens onze openingsuren!

Klik hier om teruggebeld te worden!

Besparen op je energiefactuur?
Bel en teken in voor een voordelig energiecontract:

☎ 02 588 92 38

Maandag - vrijdag: 8 t/m 18 uur

Iveka in Westmalle

Uw DNB (distributienetbeheerder) voor electriciteit Iveka (Eandis) garandeert een volledige dekking van het netwerk dankzij zijn kantoren die een antwoord bieden op al uw problemen inzake energie. (electrische leidingen, meter, aansluiting) Voor aardgas speelt Iveka (Eandis) een gelijkaardige rol.

Verhuis naar Westmalle op een eenvoudige manier met Iveka

U verhuist naar Westmalle en u wilt een abonnement voor electriciteit afsluiten bij Iveka of voor gas bij Iveka ? Niets is eenvoudiger. Afspraak in het dichtstbijzijnde Iveka agentschap voor electriciteit (of Iveka voor gas) met de volgende documenten:

  • Exact adres (nummer, eventuele verdieping, straat, postcode, stad).
  • Nummer van de meter.
  • Meterstand.
  • Rekeningnummer als u wilt betalen via domiciliëring.

Onze adviseurs zijn er om uw problemen op te lossen en zorgen zo snel mogelijk voor een technieker (bijvoorbeeld als uw electriciteit werd afgesloten)

Vraag naar de mening van een Iveka technicus voor uw projecten

Wilt u werkzaamheden uitvoeren of van meter veranderen, maar u weet niet hoe? Professionelen en Iveka technici kunnen een antwoord bieden op al uw vragen en angsten en kunnen zich ter plaatse begeven om herstellingen uit te voeren. De technici staan ook klaar om u te helpen bij een toekomstige keuze voor de verschillende electriciteits-installaties in uw woning.

Antwoorden op een commerciële vraag

Het Iveka kantoor kan u ook helpen met uw electriciteitsfactuur (abonnement, prijs per kilowattuur, piek- en daluren). Daarenboven kunt u op het kantoor ook terecht voor uw maandelijkse betaling via bankkaart of cash.

Uurregeling, telefoonnummers en contact Iveka

Voor alle vragen of kleine problemen in verband met electriciteit, waarvoor geen verplaatsing naar het kantoor nodig is, heeft Iveka een telefoonnummer klaar voor de inwoners van Westmalle : het gaat om 078 35 35 34. Voor aardgas heeft, Iveka het nummer 078 35 35 34 ingevoerd.

Voor diegenen die echter fysiek contact verkiezen, is het mogelijk om u naar onze kantoren te begeven. Hierbij een complete lijst van de kantoren in uw buurt :

Oostmalle Afstand: 2.9 km
Zoersel Afstand: 4.0 km
Sint-Lenaarts Afstand: 5.2 km
Vlimmeren Afstand: 6.3 km
Brecht Afstand: 6.5 km
 
Partager sur Facebook  Partager sur Twitter  Partager sur Google Plus