U bent hier

Besparen op je energiefactuur?

02 588 92 38

maandag t/m vrijdag: 8 tot 18 uur

Sibelgas in Vilvoorde

Uw DNB (distributienetbeheerder) voor electriciteit Sibelgas (Eandis) garandeert een volledige dekking van het netwerk dankzij zijn kantoren die een antwoord bieden op al uw problemen inzake energie (electrische leidingen, meter, aansluiting). Voor aardgas speelt Sibelgas (Eandis) een gelijkwaardige rol.

Verhuis naar Vilvoorde op een eenvoudige manier met Sibelgas

U verhuist naar Vilvoorde en u wilt een abonnement voor electriciteit afsluiten bij Sibelgas of voor gas bij Sibelgas? Niets is eenvoudiger. Afspraak in het dichtstbijzijnde Sibelgas agentschap voor electriciteit (of Sibelgas voor gas) met de volgende documenten:

  • Exact adres (nummer, eventuele verdieping, straat, postcode, stad).
  • Nummer van de meter.
  • Meterstand.
  • Rekeningnummer als u wilt betalen via domiciliëring.

Onze adviseurs zijn er om uw problemen op te lossen en zorgen zo snel mogelijk voor een technieker (bijvoorbeeld als uw electriciteit werd afgesloten).

Vraag naar de mening van een Sibelgas technicus voor uw projecten

Wilt u werkzaamheden uitvoeren of van meter veranderen, maar u weet niet hoe? Professionelen en Sibelgas technici kunnen een antwoord bieden op al uw vragen en angsten en kunnen zich ter plaatse begeven om herstellingen uit te voeren. De technici staan ook klaar om u te helpen bij een toekomstige keuze voor de verschillende electriciteits-installaties in uw woning.

Antwoorden op een commerciële vraag

Het Sibelgas kantoor kan u ook helpen met uw electriciteitsfactuur (abonnement, prijs per kilowattuur, piek- en daluren). Daarenboven kunt u op het kantoor ook terecht voor uw maandelijkse betaling via bankkaart of cash.

Uurregeling, telefoonnummers en contact Sibelgas

Voor alle vragen of kleine problemen in verband met electriciteit, waarvoor geen verplaatsing naar het kantoor nodig is, heeft Sibelgas een telefoonnummer klaar voor de inwoners van Vilvoorde: het gaat om 078 35 35 34. Voor aardgas heeft, Sibelgas het nummer 078 35 35 34 ingevoerd.

Voor diegenen die echter fysiek contact verkiezen, is het mogelijk om u naar onze kantoren te begeven. Hierbij een complete lijst van de kantoren in uw buurt.

Dichtstbijzijnde klantkantoor

Vilvoorde
Toekomststraat 38
1800 Vilvoorde

Openingsuren klantkantoor

Maandag van 08h30 - 17h30.
Dinsdag van 08h30 - 18h00.
Woensdag van 08h30 - 17h30.
Donderdag van 08h30 - 17h30.
Vrijdag van 08h30 - 17h30.
Zaterdag en zondag gesloten.
pas de php codefull_html
 
Partager sur Facebook  Partager sur Twitter  Partager sur Google Plus