U bent hier

Besparen op je energiefactuur? Teken in voor een voordelig energiecontract:
we bellen je GRATIS terug tijdens onze openingsuren!

Klik hier om teruggebeld te worden!

Besparen op je energiefactuur?
Bel en teken in voor een voordelig energiecontract:

☎ 02 588 92 38

Maandag - vrijdag: 8 t/m 18 uur

PBE in Landen

Uw DNB (distributienetbeheerder) voor electriciteit PBE (Infrax) garandeert een volledige dekking van het netwerk dankzij zijn kantoren die een antwoord bieden op al uw problemen inzake energie (electrische leidingen, meter, aansluiting). Voor aardgas speelt Iverlek (Eandis) een gelijkaardige rol.

Verhuis naar Landen op een eenvoudige manier met PBE

U verhuist naar Landen en u wilt een abonnement voor electriciteit afsluiten bij PBE of voor gas bij Iverlek? Niets is eenvoudiger. Afspraak in het dichtstbijzijnde PBE agentschap voor electriciteit (of Iverlek voor gas) met de volgende documenten:

  • Exact adres (nummer, eventuele verdieping, straat, postcode, stad).
  • Nummer van de meter.
  • Meterstand.
  • Rekeningnummer als u wilt betalen via domiciliëring.

Onze adviseurs zijn er om uw problemen op te lossen en zorgen zo snel mogelijk voor een technicus (bijvoorbeeld als uw electriciteit werd afgesloten)

Vraag naar de mening van een PBE technicus voor uw projecten

Wilt u werkzaamheden uitvoeren of van meter veranderen, maar u weet niet hoe? Professionelen en PBE technici kunnen een antwoord bieden op al uw vragen en angsten en kunnen zich ter plaatse begeven om herstellingen uit te voeren. De technici staan ook klaar om u te helpen bij een toekomstige keuze voor de verschillende electriciteits-installaties in uw woning.

Antwoorden op een commerciële vraag

Het PBE kantoor kan u ook helpen met uw electriciteitsfactuur (abonnement, prijs per kilowattuur, piek- en daluren). Daarenboven kunt u op het kantoor ook terecht voor uw maandelijkse betaling via bankkaart of cash.

Uurregeling, telefoonnummers en contact PBE

Voor alle vragen of kleine problemen in verband met electriciteit, waarvoor geen verplaatsing naar het kantoor nodig is, heeft PBE een telefoonnummer klaar voor de inwoners van Landen: het gaat om 078 35 30 20. Voor aardgas heeft, Iverlek het nummer 078 35 35 34 ingevoerd.

Voor diegenen die echter fysiek contact verkiezen, is het mogelijk om u naar onze kantoren te begeven. Hierbij een complete lijst van de kantoren in uw buurt:

Maatschappelijke zetel


PBE

Diestsesteenweg 126

3210 Lubbeek

Openingsuren kantoor Lubbeek


Maandag tot donderdag van 09u tot 16:30u en vrijdag van 09u tot 15:30u.
pas de php codefull_html
 
Partager sur Facebook  Partager sur Twitter  Partager sur Google Plus