U bent hier

Besparen op je energiefactuur? Teken in voor een voordelig energiecontract:
we bellen je GRATIS terug tijdens onze openingsuren!

Klik hier om teruggebeld te worden!

Besparen op je energiefactuur?
Bel en teken in voor een voordelig energiecontract:

☎ 02 588 92 38

Maandag - vrijdag: 8 t/m 18 uur

Infrax West in Kortemark

Uw DNB (distributienetbeheerder) voor electriciteit Infrax West (Infrax) garandeert een volledige dekking van het netwerk dankzij zijn kantoren die een antwoord bieden op al uw problemen inzake energie. (electrische leidingen, meter, aansluiting) Voor aardgas speelt Gaselwest (Eandis) een gelijkaardige rol.

Verhuis naar Kortemark op een eenvoudige manier met Infrax West

U verhuist naar Kortemark en u wilt een abonnement voor electriciteit afsluiten bij Infrax West of voor gas bij Gaselwest ? Niets is eenvoudiger. Afspraak in het dichtstbijzijnde Infrax West agentschap voor electriciteit (of Gaselwest voor gas) met de volgende documenten:

  • Exact adres (nummer, eventuele verdieping, straat, postcode, stad).
  • Nummer van de meter.
  • Meterstand.
  • Rekeningnummer als u wilt betalen via domiciliëring.

Onze adviseurs zijn er om uw problemen op te lossen en zorgen zo snel mogelijk voor een technieker (bijvoorbeeld als uw electriciteit werd afgesloten)

Vraag naar de mening van een Infrax West technicus voor uw projecten

Wilt u werkzaamheden uitvoeren of van meter veranderen, maar u weet niet hoe? Professionelen en Infrax West technici kunnen een antwoord bieden op al uw vragen en angsten en kunnen zich ter plaatse begeven om herstellingen uit te voeren. De technici staan ook klaar om u te helpen bij een toekomstige keuze voor de verschillende electriciteits-installaties in uw woning.

Antwoorden op een commerciële vraag

Het Infrax West kantoor kan u ook helpen met uw electriciteitsfactuur (abonnement, prijs per kilowattuur, piek- en daluren). Daarenboven kunt u op het kantoor ook terecht voor uw maandelijkse betaling via bankkaart of cash.

Uurregeling, telefoonnummers en contact Infrax West

Voor alle vragen of kleine problemen in verband met electriciteit, waarvoor geen verplaatsing naar het kantoor nodig is, heeft Infrax West een telefoonnummer klaar voor de inwoners van Kortemark : het gaat om 078 35 30 20. Voor aardgas heeft, Gaselwest het nummer 078 35 35 34 ingevoerd.

Voor diegenen die echter fysiek contact verkiezen, is het mogelijk om u naar onze kantoren te begeven. Hierbij een complete lijst van de kantoren in uw buurt :

Gits Afstand: 5.0 km
Werken Afstand: 5.6 km
Torhout Afstand: 5.7 km
Zarren Afstand: 6.1 km
Hooglede Afstand: 6.2 km
 
Partager sur Facebook  Partager sur Twitter  Partager sur Google Plus