U bent hier

Besparen op je energiefactuur?

02 588 92 38

maandag t/m vrijdag: 8 tot 18 uur

Infrax West in Jabbeke

Uw DNB (distributienetbeheerder) voor electriciteit Infrax West (Infrax) garandeert een volledige dekking van het netwerk dankzij zijn kantoren die een antwoord bieden op al uw problemen inzake energie. (electrische leidingen, meter, aansluiting) Voor aardgas speelt Imewo (Eandis) een gelijkaardige rol.

Verhuis naar Jabbeke op een eenvoudige manier met Infrax West

U verhuist naar Jabbeke en u wilt een abonnement voor electriciteit afsluiten bij Infrax West of voor gas bij Imewo ? Niets is eenvoudiger. Afspraak in het dichtstbijzijnde Infrax West agentschap voor electriciteit (of Imewo voor gas) met de volgende documenten:

  • Exact adres (nummer, eventuele verdieping, straat, postcode, stad).
  • Nummer van de meter.
  • Meterstand.
  • Rekeningnummer als u wilt betalen via domiciliëring.

Onze adviseurs zijn er om uw problemen op te lossen en zorgen zo snel mogelijk voor een technieker (bijvoorbeeld als uw electriciteit werd afgesloten)

Vraag naar de mening van een Infrax West technicus voor uw projecten

Wilt u werkzaamheden uitvoeren of van meter veranderen, maar u weet niet hoe? Professionelen en Infrax West technici kunnen een antwoord bieden op al uw vragen en angsten en kunnen zich ter plaatse begeven om herstellingen uit te voeren. De technici staan ook klaar om u te helpen bij een toekomstige keuze voor de verschillende electriciteits-installaties in uw woning.

Antwoorden op een commerciële vraag

Het Infrax West kantoor kan u ook helpen met uw electriciteitsfactuur (abonnement, prijs per kilowattuur, piek- en daluren). Daarenboven kunt u op het kantoor ook terecht voor uw maandelijkse betaling via bankkaart of cash.

Uurregeling, telefoonnummers en contact Infrax West

Voor alle vragen of kleine problemen in verband met electriciteit, waarvoor geen verplaatsing naar het kantoor nodig is, heeft Infrax West een telefoonnummer klaar voor de inwoners van Jabbeke : het gaat om 078 35 30 20. Voor aardgas heeft, Imewo het nummer 078 35 35 34 ingevoerd.

Voor diegenen die echter fysiek contact verkiezen, is het mogelijk om u naar onze kantoren te begeven. Hierbij een complete lijst van de kantoren in uw buurt :

Snellegem Afstand: 2.6 km
Varsenare Afstand: 3.5 km
Stalhille Afstand: 3.8 km
Bekegem Afstand: 4.2 km
Ettelgem Afstand: 4.2 km
 
Partager sur Facebook  Partager sur Twitter  Partager sur Google Plus