U bent hier

Besparen op je energiefactuur? Teken in voor een voordelig energiecontract:
we bellen je GRATIS terug tijdens onze openingsuren!

Klik hier om teruggebeld te worden!

Besparen op je energiefactuur?
Bel en teken in voor een voordelig energiecontract:

☎ 02 588 92 38

Maandag - vrijdag: 8 t/m 18 uur

Inter-energa in Batsheers

Uw DNB (distributienetbeheerder) voor electriciteit Inter-energa (Infrax) garandeert een volledige dekking van het netwerk dankzij zijn kantoren die een antwoord bieden op al uw problemen inzake energie. (electrische leidingen, meter, aansluiting) Voor aardgas speelt Inter-energa (Infrax) een gelijkaardige rol.

Verhuis naar Batsheers op een eenvoudige manier met Inter-energa

U verhuist naar Batsheers en u wilt een abonnement voor electriciteit afsluiten bij Inter-energa of voor gas bij Inter-energa ? Niets is eenvoudiger. Afspraak in het dichtstbijzijnde Inter-energa agentschap voor electriciteit (of Inter-energa voor gas) met de volgende documenten:

  • Exact adres (nummer, eventuele verdieping, straat, postcode, stad).
  • Nummer van de meter.
  • Meterstand.
  • Rekeningnummer als u wilt betalen via domiciliëring.

Onze adviseurs zijn er om uw problemen op te lossen en zorgen zo snel mogelijk voor een technieker (bijvoorbeeld als uw electriciteit werd afgesloten)

Vraag naar de mening van een Inter-energa technicus voor uw projecten

Wilt u werkzaamheden uitvoeren of van meter veranderen, maar u weet niet hoe? Professionelen en Inter-energa technici kunnen een antwoord bieden op al uw vragen en angsten en kunnen zich ter plaatse begeven om herstellingen uit te voeren. De technici staan ook klaar om u te helpen bij een toekomstige keuze voor de verschillende electriciteits-installaties in uw woning.

Antwoorden op een commerciële vraag

Het Inter-energa kantoor kan u ook helpen met uw electriciteitsfactuur (abonnement, prijs per kilowattuur, piek- en daluren). Daarenboven kunt u op het kantoor ook terecht voor uw maandelijkse betaling via bankkaart of cash.

Uurregeling, telefoonnummers en contact Inter-energa

Voor alle vragen of kleine problemen in verband met electriciteit, waarvoor geen verplaatsing naar het kantoor nodig is, heeft Inter-energa een telefoonnummer klaar voor de inwoners van Batsheers : het gaat om 078 35 30 20. Voor aardgas heeft, Inter-energa het nummer 078 35 30 20 ingevoerd.

Voor diegenen die echter fysiek contact verkiezen, is het mogelijk om u naar onze kantoren te begeven. Hierbij een complete lijst van de kantoren in uw buurt :

Mechelen-Bovelingen Afstand: 1.5 km
Bovelingen Afstand: 1.8 km
Rukkelingen-Loon Afstand: 2.1 km
Heers Afstand: 2.4 km
Oleye Afstand: 2.8 km
 
Partager sur Facebook  Partager sur Twitter  Partager sur Google Plus