Orange circle: wat is deze gsm-optie en hoe werkt het?

Geactualiseerd op
minuten lezen
Orange circle

Wat is de Orange circle of wil je weten hoe je gebruik kunt maken van Orange circle? Je ontdekt in dit artikel alles over de Orange circle: hoe deze gsm-optie werkt, hoe je gebruik kunt maken van deze gsm-optie en wat er benodigd is om van deze gsm-optie gebruik te kunnen maken.

Wat is de Orange circle?

Orange circle is een optie die je kunt gebruiken als je een gsm-abonnement hebt afgesloten bij Orange. De Orange circle optie maakt het mogelijk om gratis te bellen en SMS'en naar gsm-nummers die op dezelfde Orange-factuur staan.

Met andere woorden, de Orange nummers die op één factuur staan, kunnen onderling gratis met elkaar bellen en SMS'en. Hiervoor wordt er dus niet gebruik gemaakt van de belminuten of SMS'en in je Orange gsm abonnement. Heb je alle belminuten of SMS'en uit je gsm abonnement al verbruikt? Dankzij Orange circle hoef je geen buiten de bundel kosten te betalen voor gesprekken of SMS'en naar andere nummers in dezelfde circle.

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

02 588 59 40OF Bel mij gratis terug

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

Bel mij gratis terug

Wat zijn de Orange circle voorwaarden?

Om gebruik te kunnen maken van Orange circle, moet er aan twee voorwaarden voldaan worden:

  • Je dient een Orange gsm abonnement te hebben.
  • Je dient meerdere Orange telefoonnummers op één factuur te hebben staan.

Hoe werkt Orange circle?

Zodra je twee Orange telefoonnummers op één factuur hebt staan, zal Orange circle automatisch geactiveerd wordt. De enige beperking is dat Orange circle niet geldt wanneer er meer dan vier Orange telefoonnummers op één factuur staan.

Zolang je je in België bevindt, kun je onbeperkt bellen naar en SMS'en met andere telefoonnummers uit dezelfde Orange circle. In het buitenland geldt dit echter niet. Houd hier dus rekening mee als je gebruik gaat maken van Orange roaming. Buiten de Europese Unie geldt namelijk dat je moet betalen voor alles dat je verbruikt, waar je binnen de Europese Unie van je Orange gsm abonnement gebruik kunt maken.

Orange gsm abonnementen

Zoals aangegeven, kun je enkel van Orange circle gebruik maken als je een Orange gsm abonnement hebt afgesloten. Orange biedt vier gsm abonnementen aan, die onderling verschillen in de hoeveelheid mobiel internet, belminuten en SMS'en.

Orange gsm abonnementen
Abonnement Inhoud abonnement Prijs
Orange
Mobile Small
Mobiel internet: 8 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 14,00
Orange
Mobile Medium
Mobiel internet: 50 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 21,00
Orange
Mobile Large
Mobiel internet: 300 GB
Belminuten: Onbeperkt
SMS'en: Onbeperkt
€ 39,00

In feite is de Orange circle enkel interessant wanneer je gebruik maakt van het Orange Go Light abonnement. Bij de andere gsm abonnementen van Orange kun je namelijk onbeperkt bellen en SMS'en, al heb je hier wel te maken met een fair use policy.

Orange familie korting

Een extra voordeel van alle gsm abonnementen op één factuur hebben staan bij Orange is dat je kunt genieten van een korting op de maandelijkse abonnementskost. Je kunt deze korting enkel ontvangen wanneer je een Orange Go Intense en / of Go Extreme abonnement hebt afgesloten.

Als er minimaal twee Orange Go Intense of Extreme abonnementen op één factuur staan, zal ieder Intense of Extreme abonnement een maandelijkse korting van € 13,00 ontvangen.

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

02 588 59 40OF Bel mij gratis terug

logo Orange

Bel om Orange klant worden of voor informatie (gratis dienst)!

Bel mij gratis terug

Kun je gebruik maken van Orange circle met een herlaadkaart?

Het is niet mogelijk om met een Orange herlaadkaart te kunnen genieten van Orange circle. Hoewel je in dit geval wel meer dan één Orange telefoonnummer in je gezin kunt hebben, staan deze niet op dezelfde factuur. Bij een herlaadkaart betaal je namelijk geen facturen.

Wil je toch gebruik kunnen maken van Orange circle? Het is dan benodigd om over te stappen naar een Orange gsm abonnement. Voor hulp met het uitkiezen en afsluiten van het beste abonnement voor jou, kun je de experts van CallMePower bellen op: 02 588 44 02.

Problemen met Orange circle

Ervaar je problemen met de werking van Orange circle? Het is in dit geval het beste om met Orange contact op te nemen. Je kunt hiervoor bij een Orange winkel langs gaan, maar het is ook mogelijk om de klantendienst telefonisch of via één van de Digitale contactmogelijkheden te bereiken.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 40 stemmen vond de informatie nuttig.

CallMePower, een merk van Selectra in België, heeft een partnership met deze entiteit. Via onze telefonische dienstverlenging geven wij je gratis advies, support en informatie en helpen wij jou met het afsluiten van een abonnement bij deze entiteit. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Meer info of klant worden?

Orange klant worden of extra informatie ontvangen?

Neem contact met ons op voor advies over de Orange abonnementen
of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).

Laat CallMePower jou terugbellen voor advies over de Orange
abonnementen of om een abonnement af te sluiten (gratis dienst).