Hoe werkt het pack van BASE en TADAAM?

Pack BASE en TADAAM

Het is bij BASE enkel mogelijk om een gsm abonnement af te sluiten, waar het bij TADAAM enkel mogelijk is om een pack met internet en TV af te sluiten. De telecom providers bieden echter gezamenlijk een pack aan waardoor je zowel mobiele telefonie, internet als TV kunt ontvangen. Ontdek in dit artikel hoe dit pack werkt, wat de prijzen en reviews zijn en hoe het opzeggen van dit pack in zijn werk gaat.


Hoe werkt het BASE en TADAAM pack?

BASE en TADAAM werken samen om gezamenlijk een pack aan te bieden met de producten die zij als telecom provider los aanbieden. Hierdoor kun je, ondanks de beperkte producten die elke provider individueel aanbiedt, toch een pack afsluiten met mobiele telefonie, internet en TV. Als je het BASE en TADAAM pack afsluit, zul je gedurende de volledige looptijd van je contract € 5,00 korting krijgen op je pack.

Voor het afsluiten van het pack van TADAAM en BASE, dien je twee keuzes te maken:

 • Welk BASE gsm abonnement wil ik afsluiten? Je kunt hierbij enkel kiezen voor de gsm abonnementen.
 • Welk TADAAM internet en TV pack wil ik afsluiten? Je kunt hierbij kiezen tussen alle packs.

Vergelijk gsm providers óf sluit direct bij BASE een gsm abonnement af!

Bel CallMePower voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct bij BASE een gsm abonnement af.

Sluit een BASE gsm abonnement af of bel voor een gratis vergelijking van providers!

Laat CallMePower jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct bij BASE een gsm abonnement af.

Welk BASE abonnement kun je afsluiten?

Voor het gsm abonnement van BASE heb je de keuze tussen vier abonnementen voor de samenstelling in het TADAAM en BASE pack. De BASE gsm abonnementen verschillen onderling enkel in de hoeveelheid data.

€ 11,00 per maand

BASE 6 GB

 • 6 GB data
 • Onbeperkt bellen & SMS'en
 • Data Jump & Free Data Day
 • Gehele contract € 4,00 korting per maand (i.p.v. € 15,00, promo geldig tot en met 12 februari)
Zelf afsluiten
€ 15,00 per maand

BASE 15 GB

 • 15 GB data
 • Onbeperkt bellen & SMS'en
 • Data Jump & Free Data Day
 • Gehele contract € 5,00 korting per maand (i.p.v. € 20,00, promo geldig tot en met 12 februari)
Zelf afsluiten
€ 21,00 per maand

BASE 40 GB

 • 40 GB data
 • Onbeperkt bellen & SMS'en
 • Data Jump & Free Data Day
 • Gehele contract € 8,00 korting per maand (i.p.v. € 29,00, promo geldig tot en met 12 februari)
Zelf afsluiten
€ 29,00 per maand

BASE 100 GB

 • 100 GB data
 • Onbeperkt bellen & SMS'en
 • Data Jump & Free Data Day
 • Gehele contract € 10,00 korting per maand (i.p.v. € 39,00, promo geldig tot en met 12 februari)
Zelf afsluiten

Welk TADAAM abonnement kun je afsluiten?

Voor het afsluiten van het BASE en TADAAM pack, zul je een keuze moeten maken welk internet en TV pack van TADAAM je wilt afsluiten. Je hebt hierbij de keuze tussen drie packs die onderling verschillen in de maximale internetsnelheid en op hoeveel schermen je tegelijkertijd TV kunt kijken.

€ 40,00 per maand

TADAAM Standard

 • Surfvolume: Onbeperkt (300 GB)
 • Downloadsnelheid: 30 Mbps
 • Upload snelheid: 30 Mbps
 • Maximaal 1 scherm tegelijkertijd
€ 50,00 per maand

TADAAM Premium

 • Surfvolume: Onbeperkt (300 GB)
 • Downloadsnelheid: 50 Mbps
 • Upload snelheid: 50 Mbps
 • Maximaal 3 schermen tegelijkertijd
€ 60,00 per maand

TADAAM Platinum

 • Surfvolume: Onbeperkt (300 GB)
 • Downloadsnelheid: 100 Mbps
 • Upload snelheid: 50 Mbps
 • Maximaal 3 schermen tegelijkertijd

Hoe ziet de TADAAM en BASE review er uit?

Een algehele BASE en TADAAM review maken is lastig. Dit heeft te maken met het feit dat je in principe twee losse abonnementen afsluit bij twee telecom providers. Het is daardoor interessanter om naar de losse TADAAM en BASE reviews te kijken. Toch zijn er enkele voor- en nadelen van het afsluiten van het BASE en TADAAM pack.

 • Je kunt genieten van € 5,00 korting op je totale abonnementskost door het afsluiten van het gezamenlijke BASE en TADAAM pack.
 • Je krijgt elke maand twee facturen, één van BASE voor gsm met daarop de korting verwerkt en één van TADAAM voor internet en TV.
 • Je kunt maar één BASE abonnement koppelen aan elk TADAAM internet en TV pack. Voor elk extra gsm abonnement betaal je dus de volledige prijs.

Lees de volledige reviews  Ontdek de volledige TADAAM review.
  Ontdek de volledige BASE review.

Hoe ziet de TADAAM review er uit?

Er zijn verschillende meningen over TADAAM te vinden op internet. Zo kun je in de TADAAM review lezen dat de materialen snel geleverd worden, het eenvoudig te installeren is - zelfs voor mensen die niet heel technisch zijn - en dat de installatie erg snel is. Bovendien kun je de modem en TV decoder overal mee naar toe nemen, zodat je overal kunt genieten van internet en TV.

Daar tegenover staat echter dat je bij TADAAM internet gebruik maakt van het mobiele netwerk. Hierdoor kun je maar tot 300 GB op de maximale snelheid surfen en ben je afhankelijk van de afstand van je modem tot aan de gsm mast voor de kwaliteit van je verbinding. Bovendien beschikt TADAAM niet over een technische dienst voor hulp, zijn de beoordelingen over de klantendienst wisselvallig en kun je geen gebruik maken van Easy Switch als je naar TADAAM overstapt.

Hoe ziet de BASE review er uit?

Het merendeel van de BASE review is gericht op hun herlaadkaarten. Desalniettemin zijn er ook verschillende ervaringen met BASE mobiele telefonie en BASE in algemene zin te vinden, die relevant zijn als je een nieuw gsm abonnement wilt afsluiten voor het BASE en TADAAM pack.

Je hebt bij BASE de keuze tussen vier verschillende gsm abonnementen, waarbij de hoeveelheid mobiel internet flink verschilt. Zo is er voor iedereen wel een geschikt gsm abonnement te vinden. BASE behoort echter niet tot de goedkopere gsm providers in België. Daarnaast zij er meerdere, negatieve ervaringen met de facturatie bij BASE en met de slechtere bereikbaarheid van de BASE klantendienst te vinden.

Vergelijk gsm providers óf sluit direct bij BASE een gsm abonnement af!

Bel CallMePower voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct bij BASE een gsm abonnement af.

Sluit een BASE gsm abonnement af of bel voor een gratis vergelijking van providers!

Laat CallMePower jou terugbellen voor een gratis en vrijblijvende vergelijking van alle gsm providers en een nieuw gsm abonnement afsluiten óf sluit zelf direct bij BASE een gsm abonnement af.

Hoe sluit je abonnementen van BASE en TADAAM af?

Als je gebruik wilt maken van de korting bij het TADAAM en BASE pack, dien je simpelweg een TADAAM pack en een BASE abonnement af te sluiten. Het is echter aan te raden om eerst telecom providers te vergelijken. Er zijn namelijk voor- en nadelen aan het afsluiten van een BASE en TADAAM pack en wellicht is een pack waar internet, TV en mobiele telefonie is inbegrepen bij een andere telecom provider wel voordeliger.

Het afsluiten van een BASE gsm abonnement doe je via de BASE website of door langs te gaan bij een BASE winkel. Als je problemen ervaart tijdens het afsluiten van het abonnement, kun je met BASE contact opnemen.

TADAAM internet en TV kun je enkel afsluiten via hun website. Ervaar je hierbij moeilijkheden, neem dan met de klantendienst van TADAAM contact op.

Hoe kun je van de korting bij TADAAM en BASE genieten?

De korting bij het BASE en TADAAM pack wordt automatisch toegepast als de providers een gelijkenis zien tussen het BASE gsm nummer en het gsm nummer dat is ingevuld in je TADAAM account. Vergeet dus niet om je BASE nummer toe te voegen in je TADAAM account. Anders zien beide telecom providers niet dat de abonnementen gekoppeld kunnen worden en zul je ook niet van de korting kunnen genieten.

Koppel je BASE en TADAAM niet aan het begin van de factuurperiode, dan zul je op je eerst volgende factuur wellicht een iets lagere korting zien. Dit komt doordat de korting pro rata berekend wordt, dat berekend wordt op basis van hoelang de beide abonnementen gekoppeld zijn.

Wat gebeurt er als je BASE of TADAAM opzegt?

Ben je niet langer meer tevreden met BASE en TADAAM en wil je jouw abonnementen bij de twee telecom providers opzeggen? Doordat je abonnementen hebt bij twee telecom providers, wordt hier dubbel werk van jou gevraagd. Het is namelijk benodigd om bij zowel TADAAM als bij BASE je abonnement op te zeggen.

Wil je enkel het abonnement bij één van de twee telecom providers opzeggen, dan zul je jouw korting verliezen. Afhankelijk van op welk moment je abonnement opgezegd wordt, zul je hierbij wellicht maar een deel van de korting ontvangen. Zeg je het gsm abonnement op dat is gekoppeld aan het TADAAM account, maar is er iemand anders in je huishouden die nog wel een BASE gsm abonnement heeft, dan kun je dat BASE nummer koppelen aan je TADAAM account om de korting te behouden.

Hoe kun je BASE en TADAAM opzeggen?

Wil je jouw abonnement bij zowel TADAAM en BASE opzeggen en veranderen van provider? De eenvoudigste en snelste manier om dit te doen, is door CallMePower te bellen op: 02 588 71 43. Onze telecom experts zullen je gratis helpen met je abonnementen opzeggen, alle telecom providers vergelijken en nieuwe abonnementen of een nieuw pack afsluiten.

Je kunt ook zelf overstappen naar een andere telecom provider. Als je aangeeft dat je van Easy Switch gebruik wilt maken, zal je nieuwe provider je huidige telecom abonnementen opzeggen. Wil je liever zelf je abonnementen opzeggen? TADAAM opzeggen doe je via de online klantenzone, My TADAAM. Voor je abonnementen van BASE opzeggen dien je met de BASE klantendienst contact op te nemen.

Lees in detail hoe je BASE of TADAAM opzegt  TADAAM opzeggen
 BASE opzeggen

Wat gebeurt er als je TADAAM pauzeert?

TADAAM biedt de mogelijkheid aan om je internet en TV pack te pauzeren. Je kunt een TADAAM internet en TV pack voor maximaal zes maanden pauzeren en in die zes maanden weer activeren zodra het nodig is. Als je langer dan zes maanden je TADAAM abonnement pauzeert, zal je abonnement door TADAAM zelf opgezegd worden.

Als je TADAAM internet en TV pauzeert terwijl je account gekoppeld is aan een BASE gsm abonnement en je dus van de korting geniet, zal je korting ook gepauzeerd worden. Op het moment dat je TADAAM internet en TV weer activeert en je voldoet nog aan alle voorwaarden, zal je korting ook weer geactiveerd worden. Je zult hiervoor binnen twee tot drie werkdagen een bevestiging via de mail of SMS ontvangen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Eén van de experts van CallMePower helpt je de beste deal op de markt te vinden op basis van je behoeften en jouw abonnementen bij je huidige provider beëindigen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen! Eén van onze experts helpt jou de beste deal te vinden op basis van je behoeften en zegt je abonnementen bij je huidige provider op!

Geactualiseerd op