TADAAM - BASE: hoe werkt het pack van deze twee providers?

Geactualiseerd op
minuten lezen
Pack BASE en TADAAM

Het is bij BASE enkel mogelijk om een gsm abonnement af te sluiten, waar het bij TADAAM enkel mogelijk is om een pack met internet en TV af te sluiten. De telecom providers bieden echter gezamenlijk een pack aan waardoor je zowel mobiele telefonie, internet als TV kunt ontvangen. Ontdek in dit artikel hoe dit pack werkt, wat de prijzen en reviews zijn en hoe het opzeggen van dit pack in zijn werk gaat.

Hoe werkt het pack van BASE en TADAAM?

BASE en TADAAM werken samen om gezamenlijk een pack aan te bieden met de producten die zij als telecom provider los aanbieden. Hierdoor kun je, ondanks de beperkte producten die elke provider individueel aanbiedt, toch een pack afsluiten met mobiele telefonie, internet en TV. Als je het BASE en TADAAM pack afsluit, zul je gedurende de volledige looptijd van je contract € 5,00 korting krijgen op je pack.

Voor het afsluiten van het pack van TADAAM en BASE, dien je twee keuzes te maken:

  • Welk BASE gsm abonnement wil ik afsluiten? Je kunt hierbij enkel kiezen voor de gsm abonnementen.
  • Welk TADAAM internet en TV pack wil ik afsluiten? Je kunt hierbij kiezen tussen alle packs.

Hulp nodig met een abonnement kiezen?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Hulp nodig met een abonnement kiezen?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Welk BASE abonnement voor gsm kun je afsluiten?

Voor het gsm abonnement van BASE heb je de keuze tussen vijf abonnementen voor de samenstelling in het TADAAM en BASE pack. Bij alle gsm abonnementen kun je genieten van onbeperkt bellen en SMS'en, data jump en free data day. Het enige, onderlinge verschil komt voort uit de hoeveelheid data.

Ontdek meer over BASE mobiel.

Welk TADAAM abonnement kun je afsluiten?

Voor het afsluiten van het BASE en TADAAM pack, zul je een keuze moeten maken welk internet en TV pack van TADAAM je wilt afsluiten. Je hebt hierbij de keuze tussen drie packs die onderling verschillen in de maximale internetsnelheid en op hoeveel schermen je tegelijkertijd TV kunt kijken.

TADAAM logo
TADAAM logo
TADAAM logo

Ontdek meer over TADAAM internet.

Review TADAAM en BASE pack

Een algehele BASE en TADAAM review maken is lastig. Dit heeft te maken met het feit dat je in principe twee losse abonnementen afsluit bij twee telecom providers. Het is daardoor interessanter om naar de losse TADAAM en BASE reviews te kijken. Toch zijn er enkele voor- en nadelen van het afsluiten van het BASE en TADAAM pack.

  • Je kunt genieten van € 5,00 korting op je totale abonnementskost door het afsluiten van het gezamenlijke BASE en TADAAM pack.
  • Je krijgt elke maand twee facturen, één van BASE voor gsm met daarop de korting verwerkt en één van TADAAM voor internet en TV.
  • Je kunt maar één BASE abonnement koppelen aan elk TADAAM internet en TV pack. Voor elk extra gsm abonnement betaal je dus de volledige prijs.

Lees de volledige reviews  Ontdek de volledige TADAAM review.
  Ontdek de volledige BASE review.

BASE en TADAAM pack afsluiten

Als je gebruik wilt maken van de korting bij het TADAAM en BASE pack, dien je simpelweg een TADAAM pack en een BASE abonnement af te sluiten. Het is echter aan te raden om eerst telecom providers te vergelijken. Er zijn namelijk voor- en nadelen aan het afsluiten van een BASE en TADAAM pack en wellicht is een pack waar internet, TV en mobiele telefonie is inbegrepen bij een andere telecom provider wel voordeliger.

Het afsluiten van een BASE gsm abonnement doe je via de BASE website of door langs te gaan bij een BASE winkel. Als je problemen ervaart tijdens het afsluiten van het abonnement, kun je met BASE contact opnemen.

TADAAM internet en TV kun je enkel afsluiten via hun website. Ervaar je hierbij moeilijkheden, neem dan met de klantendienst van TADAAM contact op.

Word nu klant bij BASE!
logo BASE

Sluit direct een gsm abonnement af bij BASE of vergelijk alle gsm providers via CallMePower (gratis dienst).
Er zijn momenteel kortingen beschikbaar bij BASE van 20 % (geldig tot en met 03/06/2024).

Prijs berekenen

02 588 71 43

Advertentie - CallMePower 
Word nu klant bij BASE!
logo BASE

Sluit direct een gsm abonnement af bij BASE of vergelijk alle gsm providers via CallMePower (gratis dienst).

Er zijn momenteel kortingen beschikbaar bij BASE van 20 % (geldig tot en met 03/06/2024).

Prijs berekenen

Bel mij gratis terug

Advertentie - CallMePower 

Hoe kun je van de korting bij TADAAM en BASE genieten?

De korting bij het BASE en TADAAM pack wordt automatisch toegepast als de providers een gelijkenis zien tussen het BASE gsm nummer en het gsm nummer dat is ingevuld in je TADAAM account. Vergeet dus niet om je BASE nummer toe te voegen in je TADAAM account. Anders zien beide telecom providers niet dat de abonnementen gekoppeld kunnen worden en zul je ook niet van de korting kunnen genieten.

Koppel je BASE en TADAAM niet aan het begin van de factuurperiode, dan zul je op je eerst volgende factuur wellicht een iets lagere korting zien. Dit komt doordat de korting pro rata berekend wordt, dat berekend wordt op basis van hoelang de beide abonnementen gekoppeld zijn.

Wat gebeurt er als je BASE of TADAAM opzegt?

Ben je niet langer meer tevreden met BASE en TADAAM en wil je jouw abonnementen bij de twee telecom providers opzeggen? Doordat je abonnementen hebt bij twee telecom providers, wordt hier dubbel werk van jou gevraagd. Het is namelijk benodigd om bij zowel TADAAM als bij BASE je abonnement op te zeggen.

Wil je enkel het abonnement van BASE of TADAAM opzeggen, dan zul je jouw korting verliezen. Afhankelijk van op welk moment je abonnement opgezegd wordt, zul je hierbij wellicht maar een deel van de korting ontvangen. Zeg je het gsm abonnement op dat is gekoppeld aan het TADAAM account, maar is er iemand anders in je huishouden die nog wel een BASE gsm abonnement heeft, dan kun je dat BASE nummer koppelen aan je TADAAM account om de korting te behouden.

Lees in detail hoe je BASE of TADAAM opzegt  TADAAM opzeggen.
 BASE opzeggen.

Wat gebeurt er als je TADAAM pauzeert?

TADAAM biedt de mogelijkheid aan om je internet en TV pack te pauzeren. Je kunt een TADAAM internet en TV pack voor maximaal zes maanden pauzeren en in die zes maanden weer activeren zodra het nodig is. Als je langer dan zes maanden je TADAAM abonnement pauzeert, zal je abonnement door TADAAM zelf opgezegd worden.

Als je TADAAM internet en TV pauzeert terwijl je account gekoppeld is aan een BASE gsm abonnement en je dus van de korting geniet, zal je korting ook gepauzeerd worden. Op het moment dat je TADAAM internet en TV weer activeert en je voldoet nog aan alle voorwaarden, zal je korting ook weer geactiveerd worden. Je zult hiervoor binnen twee tot drie werkdagen een bevestiging via de mail of SMS ontvangen.

Wil je veranderen van telecom provider?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Wil je veranderen van telecom provider?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle telecom abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 11 stemmen vond de informatie nuttig.

Telefonische dienstverlening beheerd door CallMePower, een merk van Selectra in België, die je gratis helpt met providers vergelijken en het afsluiten van het beste abonnement voor je persoonlijke situatie bij één van onze partners.
CallMePower heeft een affiliate partnership met deze entiteit. Wanneer je op deze link klikt, zul je doorverwezen worden naar de website van onze partner. CallMePower krijgt een commissie voor elk afgesloten abonnement, maar de prijs blijft hetzelfde voor de klant.

Meer info of klant worden?

BASE klant worden of extra informatie ontvangen?

Neem contact met ons op voor advies over de BASE abonnementen
of sluit direct een BASE gsm abonnement af (gratis dienst).

Advertentie - CallMePower 

Laat CallMePower jou terugbellen voor advies over de BASE abonnementen
of sluit direct een BASE gsm abonnement af (gratis dienst).

Advertentie - CallMePower