Sluit een abonnement bij DAZN af!
logo DAZN

Schaf via DAZN een dag-, maand- of jaarpas aan en genieten binnen enkele minuten van je favoriete sporten, competities en ploegen.

Prijs berekenen

Waar kun je de Super Bowl kijken in België in 2024?

Geactualiseerd op
minuten lezen
Super Bowl kijken in België

Op 11 februari 2024 wordt de 58e Super Bowl gespeeld. De Super Bowl kijken in België kan enkel via DAZN, die namelijk de uitzendrechten voor de wedstrijd bezit. In dit artikel helpen wij jou beter begrijpen hoe je de Super Bowl van 2024 kunt kijken in België.

Hoe kun je de NFL kijken in België?

De NFL kijken in België is enkel mogelijk bij Eleven Sports (on DAZN). Zij hebben namelijk de uitzendrechten verworven voor het uitzenden van deze wedstrijd. Het is niet mogelijk om via een andere zender in België de NFL te kijken in België.

Sluit een abonnement bij DAZN af!
logo DAZN

Schaf via DAZN een dag-, maand- of jaarpas aan en genieten binnen enkele minuten van je favoriete sporten, competities en ploegen.

Prijs berekenen

Wat zijn uitzendrechten?

Voordat een TV zender een sportevenement mag uitzenden, moeten ze speciale rechten in handen krijgen. TV zenders betalen grote bedragen voor deze TV rechten, waarna ze vaak voor een aantal jaar de rechten in handen hebben en in een land als enige de wedstrijd of competitie mogen uitzenden.

Hoe kan je gratis de NFL kijken in België?

Het is enkel mogelijk om gratis de NFL te kijken als je via je TV abonnement toegang hebt tot de Eleven Sports zenders. Dit is echter bij heel weinig telecom providers het geval. Bovendien is dit ook niet 100 % gratis, aangezien je nog steeds de abonnementskosten betaalt.

Ook als je van IPTV gebruik maakt, waarbij je tot een groot aantal zenders toegang krijgt, zul je nog steeds abonnementskosten dienen te betalen.

Een andere manier is om via een livestream de NFL te kijken. Het gebruiken van een livestreams brengt echter enkele nadelen met zich mee. Zo heb je geen garantie van een goede kwaliteit beeld, het beeld kan vaak haperen of wegvallen. Ook kun je door het gebruiken van livestreams virussen op je toestel krijgen.

Hoe kun je via Eleven Sports de Super Bowl kijken?

Als je via Eleven Sports de Super Bowl wilt kijken, heb je twee mogelijkheden. Je kunt ofwel een pas bij Eleven Sports on DAZN aanschaffen, waarbij je de keuze hebt tussen verschillende soorten passen, ofwel een optie bij één van de Belgische telecom providers activeren waardoor je toegang krijgt tot de Eleven Sports zenders.

Super Bowl kijken via Eleven Sports on DAZN
DAZN passPrijsInhoud pass
DAZN Total€ 18,99Jupiler Pro League, Challenger Pro League, beste uit de Lotto Super League, Ligue 1, LaLiga, Serie A, Bundesliga, FA Cup, Nations League voetbal, NBA, NFL, PFL, gevechtssporten, documentaires, interviews, reportages, extra programma's. Je kunt live en uitgesteld kijken op maximaal één toestel tegelijkertijd.
DAZN Total + Play Sports€ 23,99 per maandJupiler Pro League, Challenger Pro League, beste uit de Lotto Super League, Ligue 1, LaLiga, Serie A, Bundesliga, FA Cup, Nations League voetbal, NBA, NFL, PFL, gevechtssporten, documentaires, interviews, reportages, extra programma's en het volledige aanbod van Play Sports. Je kunt live en uitgesteld kijken op maximaal één toestel tegelijkertijd.

* Prijzen in mei 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Je kunt enkel een Eleven Sports pass afsluiten als je woonachtig bent in België of in Luxemburg. Het gebruiken van de pass kun je daarnaast enkel doen als je je in Europa bevindt.

Als je je buiten Europa bevindt, kun je de Super Bowl dus niet zien of je zult gebruik moeten maken van een VPN. Door je te verbinden met een Belgische (of Europese) server, lijkt het voor Eleven Sports alsof je je in Europa bevindt en kun je alsnog de Super Bowl kijken vanuit buiten Europa.

Sluit een VPN van CyberGhost, NordVPN of Surfshark af!

Bescherm je persoonlijke gegevens en plaats jezelf in een ander land voor het bekijken van het volledige aanbod van streamingdiensten en voor aantrekkelijke tarieven en aanbiedingen!

Hoe kan je de Super Bowl kijken in België via telecom providers?

Enkel bij TV VLAANDEREN Basic, Basic+, APP TV Basic en APP TV Plus en bij een pack met Orange TV (let op, niet Orange TV Lite) zijn de Eleven Sports zenders inbegrepen. Als je dus één van deze TV VLAANDEREN abonnementen of Orange TV hebt, kun je "gratis" de Super Bowl kijken in België.

Als je woonachtig bent in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, is bij VOO de Nederlandstalige Eleven zenders inbegrepen. Bij de overige telecom providers zul je een optie moeten activeren voordat je de Super Bowl kunt kijken.

Super Bowl kijken via Eleven Sports bij de telecom providers
Telecom providerOptiePrijs
OrangeHet Orange TV abonnementInbegrepen in je abonnement
ProximusPickx Sports
Pickx All Stars & Sports
€ 18,99
€ 44,99
ScarletPickx Sports€ 16,99
TelenetPlay Sports
Play More
€ 24,95
€ 38,50
TV VLAANDERENhet TV VLAANDEREN Basic, Basic+, APP TV of APP TV Plus abonnementInbegrepen in je abonnement
VOOVOOsport World
Sport Combo
€ 17,99
€ 20,00

* Prijzen in mei 2024 zonder eventuele bijkomende kosten en promoties.

Bij TADAAM en Zuny is het helemaal niet mogelijk om Eleven Sports te ontvangen. Het is daarnaast enkel mogelijk om bij VOO via Eleven Sports de Super Bowl te kijken als je woonachtig bent in Wallonië of in een Franstalige gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. In Vlaanderen en de Nederlandstalige gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het niet mogelijk om bij VOO een TV abonnement af te sluiten.

Hulp nodig met een TV abonnement kiezen?

Bel CallMePower om gratis een vergelijking van alle TV abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Hulp nodig met een TV abonnement kiezen?

Laat CallMePower jou terugbellen om gratis een vergelijking van alle TV abonnementen uit te voeren (gratis dienst).

Waar wordt Super Bowl LVIII gespeeld?

De Super Bowl LVIII, oftewel de 58e Super Bowl, wordt op 11 februari 2024 gespeeld in het Allegiant Stadium in Paradise, Nevada, het stadion van de Las Vegas Raiders. Het zal de eerste keer zijn dat de Super Bowl in het Allegiant Stadium en in Las Vegas gespeeld werd.

De Super Bowl werd gespeeld tussen de Kensas City Chiefs, de regerend kampioen, en de San Francisco 49ers. De 49ers gaan zich opmaken voor hun achtste Super Bowl finale, waarvan ze er vijf gewonnen hebben, en tevens hun eerste Super Bowl sinds 2019.

De regerend kampioen maakt zich op voor hun vierde Super Bowl in the laatste vijf seizoenen en hun zesde Super Bowl in totaal, waarvan ze er drie gewonnen hebben. De Chiefs hebben de mogelijkheid om voor het eerst hun Super Bowl titel te prolongeren.

Net als vorig jaar, zal een country zanger het volkslied zingen. Reba McEntire volgt hiermee Chris Stapleton op. Post Malone en Andra Day zullen voorafgaand aan de wedstrijd voor extra sfeer zorgen, samen met de Nederlandse DJ Tiësto die de eerste in-game DJ zal worden. Usher volgt Rihanna op in de half-time show.

Vond je deze informatie nuttig? 100% van de 14 stemmen vond de informatie nuttig.

Contacteer ons

voor gratis hulp en advies!

Heb je vragen, problemen of wil je hulp met vergelijken?

Bel CallMePower voor hulp bij al je vragen en problemen en om
een vergelijing van alle abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower 

Laat CallMePower jou terugbellen voor hulp bij al je vragen en problemen
en om een vergelijing van alle abonnementen uit te voeren. (gratis dienst)

Advertentie - CallMePower