gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel gratis om te veranderen van energieleverancier of voor energieadvies!

gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

CallMePower belt je gratis terug of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Reviews en ervaringen CallMePower gedeeld door onze klanten!

Reviews CallMePower
positieve review

Als energievergelijker willen we graag dat je thuis naar volle tevredenheid kunt genieten van de voordeligste groene energie met een uitstekende service. Bij CallMePower voorzien we je graag van uitmuntend energieadvies en een voordelige energiedeal. Dat mogen we dan wel roepen, maar wat vindt men eigenlijk van onze diensten en hoe waren de klantenervaringen? Lees de feedback van onze klanten met energievragen. Hieronder een greep uit de reviews!


 

Reviews en dienstverlening CallMePower

Als prijzenvergelijker en energiegids voor gas en elektriciteit trekken we maandelijks vele bezoekers naar onze website. Van wie we dagelijks honderden telefonische oproepen ontvangen. Onze energieraadgevers staan consumenten en klein professionelen verspreid over heel België te woord. We helpen de energieconsument op weg met advies en indien gewenst bieden we een passend aanbod. Vlotte, vriendelijke en duidelijke dienstverlening! Ik was eerst wat terughoudend om te bellen maar ik ben uiteindelijk toch zeer blij dat ik dit gedaan heb! Dankzij jullie bespaar ik nu maandelijks heel wat op mijn energiefactuur!
Een klant over onze dienstverlening op 19-02-2019
Of je nu een lagere energiefactuur wenst of verhuist, CallMePower is graag tot je dienst! Wat hebben onze klanten te zeggen over ons en hoe houden we deze reviews eigenlijk bij? Daarvoor maken we gebruik van een externe partij.

Reviews CallMePower Check alle klantenervaringen op de Ekomi reviewpagina over CallMePower!

Gecertificeerde dienstverlening

Goed advies de persoon in kwestie weet perfect hoe hij met mensen moet omgaan. Super vriendelijk by the way! En zelfs nog een felicitatie gekregen met onze zwangerschap en ons nieuw huisje. Top!
Een klant over onze service op 05-06-2019
Een perfecte service is belangrijk voor jou en ook voor ons. We willen daarom de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen bepalen en meten is weten! Daarom hebben we voor het bijhouden van onze reviews de hulp ingeroepen van het bedrijf Ekomi. Deze partij beheert en certificeert alle reviews over CallMePower die door onze klanten geschreven zijn. Dit biedt ons inzicht in de wensen en behoeften van de consument. Waar wij graag op zoveel mogelijk punten verbeteren én op inspelen.

Logo CallMePower by Selectra

De beste dienstverlening en tevreden klanten

Klanten die telefonisch te woord zijn gestaan door één van onze energieraadgevers krijgen na afloop per e-mail de mogelijkheid om hun ervaring met iedereen te delen. Zeer goede hulp en zeer vriendelijke persoon, zo zouden er meer mogen zijn. Ben heel tevreden dus nog een extra sterreke erbij *?
Een klant over onze dienstverlening op 21-08-2019
In het voorbije jaar gaven 300 van de 310 klanten die onze service beoordeelden de hoogst mogelijke score, namelijk 5 sterren! Dat brengt onze service op een gemiddelde eindscore van 4,9 op een totaalscore van 5! Je kunt er dus van op aan dat je de 5-sterren service ontvangt waar je als klant recht op hebt.

Verbetering dienstverlening

Zeer professioneel en erg beleefd, maar na bevestiging van het registreren van het energiecontract per e-mail zou ik nog teruggebeld moeten worden. Dat was niet gebeurd dus belde ik zelf om te kijken of mijn dossier in orde was.
Een klant over onze service op 05-10-2018
We nemen iedere klacht of opmerking serieus, dit is namelijk hét moment voor ons om het goed te maken met jou. Door goed naar je te luisteren, kunnen we onze diensten en service nog beter afstemmen op jullie wensen.

Mocht je toch niet tevreden zijn? Laat het ons weten en contacteer ons via de contactpagina. Dan gaan we tot het uiterste om ervoor te zorgen dat je wél met een lach op je gezicht aan CallMePower denkt en ons aanbeveelt bij vrienden, familie en kennissen!

Ontdek CallMePower zelf en vergelijk de energieprijzen! Vergelijk de tarieven van de Belgische energieleveranciers in onze prijzenvergelijker.

Geactualiseerd op