U bent hier

Besparen op je energiefactuur?

02 588 92 38

maandag t/m vrijdag: 8 tot 18 uur

Iverlek in Leuven

Uw DNB (distributienetbeheerder) voor electriciteit Iverlek (Eandis) garandeert een volledige dekking van het netwerk dankzij zijn kantoren die een antwoord bieden op al uw problemen inzake energie (electrische leidingen, meter, aansluiting). Voor aardgas speelt Iverlek (Eandis) een gelijkwaardige rol. Iverlek beheert, bouwt en onderhoudt voor 52 gemeenten het distributienet voor elektriciteit en aardgas en vervoert op vraag van de leveranciers de energie tot bij de distributienetgebruikers die op het net zijn aangesloten.

Verhuis naar Leuven op een eenvoudige manier met Iverlek

U verhuist naar Leuven en u wilt een abonnement voor electriciteit afsluiten bij Iverlek of voor gas bij Iverlek? Niets is eenvoudiger. Afspraak in het dichtstbijzijnde Iverlek agentschap voor electriciteit (of Iverlek voor gas) met de volgende documenten:

  • Exact adres (nummer, eventuele verdieping, straat, postcode, stad).
  • Nummer van de meter.
  • Meterstand.
  • Rekeningnummer als u wilt betalen via domiciliëring.

Onze adviseurs zijn er om uw problemen op te lossen en zorgen zo snel mogelijk voor een technieker (bijvoorbeeld als uw electriciteit werd afgesloten)

Vraag naar de mening van een Iverlek technicus voor uw projecten

Wilt u werkzaamheden uitvoeren of van meter veranderen, maar u weet niet hoe? Professionelen en Iverlek technici kunnen een antwoord bieden op al uw vragen en angsten en kunnen zich ter plaatse begeven om herstellingen uit te voeren. De technici staan ook klaar om u te helpen bij een toekomstige keuze voor de verschillende electriciteits-installaties in uw woning.

Antwoorden op een commerciële vraag

Het Iverlek kantoor kan u ook helpen met uw electriciteitsfactuur (abonnement, prijs per kilowattuur, piek- en daluren). Daarenboven kunt u op het kantoor ook terecht voor uw maandelijkse betaling via bankkaart of cash.

Uurregeling, telefoonnummers en contact Iverlek

Voor alle vragen of kleine problemen in verband met electriciteit, waarvoor geen verplaatsing naar het kantoor nodig is, heeft Iverlek een telefoonnummer klaar voor de inwoners van Leuven : het gaat om 078 35 35 34. Voor aardgas heeft, Iverlek het nummer 078 35 35 34 ingevoerd.

Voor diegenen die echter fysiek contact verkiezen, is het mogelijk om u naar onze kantoren te begeven. Hierbij een complete lijst van de kantoren in uw buurt :

Dichtstbijzijnde klantkantoren

Louis Vanbeverenstraat 27
1500 Halle
Boudewijnlaan 20 
2220 Heist-op-den-Berg
Elektriciteitstraat 70
2800 Mechelen
Aarschotsesteenweg 58
3012 Wilsele

Openingsuren klantkantoren

Maandag van 08u30 tot 12u00 en van 12u30 tot 16u00.
Dinsdag van 14u00 tot 18u00.
Woensdag van 08u30 tot 12u00.
Donderdag van 08u30 tot 12u00 en 12u30 tot 16u00.
Vrijdag van 08u30 tot 12u00 en 12u30 tot 16u00.
Zaterdag en zondag gesloten.
metadesc: 
Alle informatie om een nieuwe meter te openen, telefonische contactgegevens, adres en tarieven.
pas de php codefull_html
 
Partager sur Facebook  Partager sur Twitter  Partager sur Google Plus