U bent hier

Besparen op je energiefactuur? Teken in voor een voordelig energiecontract:
we bellen je GRATIS terug tijdens onze openingsuren!

Klik hier om teruggebeld te worden!

Besparen op je energiefactuur?
Bel en teken in voor een voordelig energiecontract:

☎ 02 588 92 38

Maandag - vrijdag: 8 t/m 18 uur

Over ons - De CallMepower vergelijker, daar krijg je energie van!

Met het grote aantal elektriciteits- en gasleveranciers op de Belgische markt en tarieven die verschillen afhankelijk van de regio en de distributienetbeheerder, is het kiezen van een energieleverancier een complexe aangelegenheid. Dit is waar CallMePower helpt. Met een online prijsvergelijker, artikels over energie-gerelateerde onderwerpen en een gratis telefoonlijn voor bijstand bij het afsluiten van een energiecontract is CallMePower de one-stop-shop voor energie.

energieleveranciers gas elektriciteit vergelijken in België voor particuliere markt

Huishoudens die verhuizen stellen zich vaak de vraag wie ze moeten contacteren. Eandis, ENGIE Electrabel, Eni, …? Op callmepower.be kan je de prijzen raadplegen, klantenbeoordelingen consulteren en het energie-aanbod van alle leveranciers vergelijken.
Je vindt er een schat aan informatie over de Belgische energiemarkt zoals de verschillende soorten meters, de samenstelling van de factuur, tips om het verbruik te verlagen, ....

Wie is CallMePower ?

Logo de CallMePower by Selectra

Wij zijn de Belgische afdeling van Selectra, de leider in het vergelijken van energieleveranciers in Frankrijk. Daarnaast is Selectra actief in Spanje, Italië, Portugal, Oostenrijk, Turkije en Japan. Selectra biedt u alle tools om uw energiefactuur te begrijpen en te verlagen. Het team van CallMePower bestaat uit een country manager, een business developer, 2 redacteurs en 5 energieconsulenten die de consumenten in Vlaanderen, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Wallonië informeren.

Hoe werkt het? 

Het is heel eenvoudig! Neem uw huurcontract of verkoopsakte* en het energieovernamedocument bij de hand en bel ons op 02 588 92 38 of laat je gratis terugbellen. Onze consulenten helpen je graag om de gas- en / of elektriciteitsmeter op uw naam te zetten.
* Deze documenten zijn niet vereist om de diensten van callmepower.be te gebruiken

Extract van het energieovernamedocument
 
Partager sur Facebook  Partager sur Twitter  Partager sur Google Plus