Energieadvies nodig? Wij helpen je snel!

02 588 92 38 Of bel mij gratis terug!
gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

Bel CallMePower voor gratis energieadvies en start met besparen!

gas en elektriciteit

Heb je een vraag of wil je ook besparen op je energiefactuur?

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of bel op werkdagen tussen 8 en 18h.

Bel mij terug!

Advertentie

Fluvius Moen

Fluvius Moen

De distributie van elektriciteit wordt verzorgt door Fluvius in de gemeente Moen (8552), in de regio Vlaams Gewest. Jouw distributienetbeheerder beheert het elektriciteitsnetwerk, de energiemeters, de aansluitingen en alle gegevens over het energieverbuik in het werkgebied.

Op deze pagina lees je alle informatie over jouw netbeheerder voor de distributie Fluvius.

De gasdistributie wordt verzorgt door Fluvius in de gemeente Moen (8552).

Verhuizen naar/in Moen in het werkgebied van Fluvius

Verhuis je naar een nieuwe of andere woning in Moen en heb je energie nodig (stroom en/of gas)? Indien de meters (aardgas en/of elektriciteit) open zijn, kun je een energiecontract aangaan bij een leverancier van jouw keuze.

Meter op jouw naam zetten Indien je een nieuwe woning betrekt, dien je een energiecontract aan te gaan bij een energieleverancier.
CallMePower zoekt samen met jou naar een voordelige keuze én neemt de administratie voor je uit handen.
Bel vrijblijvend: ☎ 02 588 03 92

Meter openen of activeren bij Fluvius

Indien de meters bij intrek in je nieuwe woning gesloten of gedeactiveerd zijn, neem dan direct contact op met jouw netbeheerder, in dit geval is dat Fluvius om de meter(s) te openen en vervolgens op jouw naam te zetten bij een energieleverancier naar keuze.

Voor een elektriciteitsaansluiting en/of aardgasaansluiting van jouw woning op het net bij Fluvius is de volgende informatie van belang:

  • Adres (huisnummer, verdieping, straatnaam, postcode, stad/gemeente).
  • Meternummer en EAN-code.
  • Meterstand gas/elektriciteit.
  • Een geldig bankrekeningnummer.

Contactgegevens en openingsuren bij Fluvius

Voor al jouw vragen over de distributie van elektriciteit en/of gas is het mogelijk om jouw netbeheerder te contacteren of om een klantenloket van, Fluvius te bezoeken of je belt het telefoonnummer dat beschikbaar is voor inwoners van Moen : 078 35 35 34.

Gaat het om een noodgeval? Contacteer dan Fluvius op het telefoonnummer 078 35 35 00 (bij stroompanne/onderbreking) of op het nummer 0800 65 0 65 (bij gasgeur/gaslek).

Voor eenieder die persoonlijk contact wenst, is het mogelijk om een klantenkantoor in de buurt te bezoeken, hier vind je een volledige lijst:

KlantenkantoorAdresTelefoonnummerOpeningsuren
FluviusMarktplein 14, 8530 Harelbeke078 35 35 34
  • Maandag: 13:00-16:00
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: gesloten
  • Donderdag: 09:00-12:00
  • Vrijdag: 09:00-12:00
  • Zaterdag: gesloten

Elektriciteit aansluiten bij Fluvius voor jouw verbouwingen

Je wil graag gaan werken in je woning of de elektriciteitsmeter en/of gasmeter verwijderen/verplaatsen, maar je weet niet je moet doen? De professionals en techniekers van Fluvius kunnen je adviseren of de nodige werken uitvoeren aan jouw elektriciteitsaansluiting en/of aardgasaansluiting.

Overige vragen voor Fluvius

Het klantenloket van Fluvius kan jou informeren over diverse energiezaken gerelateerd aan jouw energiefactuur, energieverbruik, bespaartips verstrekken, prijs per kWh, informatie over het dagtarief, de piekuren en de daluren...). Ook voor informatie over de installatie van zonnepanelen ben je welkom bij een klantenloket van Fluvius.