gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel CallMePower om gratis te veranderen van energieleverancier of voor energieadvies!

gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Dien een terugbelverzoek in of bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Watz contact: telefoonnummer, adres en andere contactgegevens

watz contact

Ben je al klant bij Watz en ben je op zoek naar de contactgegevens van Watz, zoals het telefoonnummer, e-mailadres of het adres? Of ben je geïnteresseerd in een mogelijke overstap naar gas- en elektriciteitsleverancier Watz en wil je meer informatie over de Watz tarieven voor de levering van (groene) stroom en aardgas? Wij verzamelden alle nuttige informatie op één handige pagina.


Veranderen van energieleverancier Watz heeft op 20/12/21 schuldbescherming aangevraagd bij de rechtbank en overstappen is aan te raden! Neem gratis contact op met CallMePower om gemakkelijk en snel te veranderen van energieleverancier op het het volgende telefoonnummer: 📞 02 588 92 38.

Klantendienst Watz

Ondanks dat Watz een relatief kleine leverancier is, is de klantendienst zowel telefonisch als online goed te bereiken.

Watz contact

Telefoonnummer Watz

Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen via het telefoonnummer van de klantendienst contact opnemen met Watz. Deze klantendienst is te bereiken op: 📞 03 500 98 00 (zonaal / lokaal tarief).

De telefonische klantenservice is op werkdagen geopend van 9 tot 12 uur en van 13 – 17 uur.

E-mail Watz

Je kunt Watz ook per e-mail contacteren. Heb je een klacht, een vraag of een opmerking en is dit minder urgent? Stuur je bericht dan naar het volgende e-mailadres: [email protected].

Adres Watz

Het adres van de hoofdzetel van Watz is:

Watz bvba
Laarstraat 86 bus 002
2600 Berchem

Klantenzone Watz

Klantenzone My Watz

Momenteel is het nog nodig om bijvoorbeeld voor vragen over jouw energiecontract of energiefactuur de klantendienst van Watz te contacteren. Binnenkort hoeft dat echter niet meer. Watz is namelijk bezig met de ontwikkelen van My Watz.

Alle klanten van Watz kunnen dan via hun eigen My Watz account alle informatie vinden over hun energiecontract, maar ze kunnen hier ook inzicht krijgen in hun energieverbruik, hun laatste facturen inzien en tips vinden.

Overstappen naar Watz

Mensen die geïnteresseerd zijn om klant te worden van Watz, kunnen zich aanmelden via de website of via het telefoonnummer van de Watz klantendienst: 📞 03 500 98 00 (zonaal / lokaal tarief).

Reviews WatzHet marktaandeel van Watz is nog niet heel groot, desalniettemin ligt het jonge energiebedrijf wel goed in de markt en krijgt het goede klantenbeoordelingen en reviews.

Contract bij Watz opzeggen

Mocht je niet tevreden zijn met jouw contract bij Watz of je denkt dat je ergens anders gunstigere tarieven kunt krijgen? Dan kun je jouw contract bij Watz opzeggen. Het opzeggen zelf wordt gedaan door jouw nieuwe energieleverancier, zelf hoef je hier dus niets voor te doen anders dan een nieuw contract te tekenen.

gas en elektriciteit

Hoge energiefactuur?

De energieprijzen staan historisch hoog, maar besparen is vaak wel mogelijk. Bel CallMePower voor gratis energieadvies en start met besparen!

gas en elektriciteit

Hoge energiefactuur?

De energieprijzen staan historisch hoog, maar besparen is vaak wel mogelijk! CallMePower belt je gratis terug of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Watz overnamedocument

Ga je verhuizen? Dan moet je aan veel denken. Zo moeten zowel de oude als de nieuwe bewoners de meterstanden doorgeven. Deze gegevens moeten ingevuld worden in het energieovernamedocument. Je kan dit document downloaden via de onderstaande link.

Watz wil het je zo gemakkelijk mogen maken. Dat is waarom je bij hen alleen het energieovernamedocument moet invullen en moet indienen op de website van Watz. Zij regelen vervolgens dan dat de rest geregeld wordt.

Wie is energieleverancier Watz?

Watz is een jonge en 100% Belgische energieleverancier die sinds enkele jaren actief is op de energiemarkt voor particulieren en ondernemingen in Vlaanderen en Wallonië.

Energieleverancier Watz focust zich alleen op het leveren van energie. Deze energie koopt Watz in op internationale markten, waarna het herkomstcertificaten aankoopt om te kunnen garanderen dat het hernieuwbare elektriciteit geproduceerd in België betreft.

Energieleverancier WatzWil je meer weten over Watz? Bezoek dan de algemene informatiepagina van Watz met achtergondinformatie en het aanbod van elektriciteit en aardgas.

Is Watz de juiste energieleverancier voor mij?

De kernwaarden van Watz zijn transparantie, duidelijkheid en een goede bereikbaarheid. Je krijgt bij hen niet te maken met chatbots of met terugbellen, maar wel altijd contact met een professional met verstand van zaken.

Ben jij op zoek naar een energieleverancier met een eenvoudig aanbod, want Watz biedt zowel voor gas als elektriciteit maar een paar opties aan, scherpe prijzen en gemakkelijk, persoonlijk contact? Dan zou Watz wel eens de perfecte energieleverancier voor jou kunnen zijn.

Ben jij juist op zoek naar een energieleverancier die veel investeert in groene energie? Dan is Watz wellicht niet de beste keuze. Het bedrijf produceert zelf namelijk geen elektriciteit en koopt een groot deel aan op de groothandelsmarkt. Hierom kreeg Watz van Greenpeace in zijn meest recente, groene klassement ook een lagere score. Desalniettemin is Watz wel bezig met inspanningen op het gebied van groene energie.

Wat moet ik doen bij een gaslek, panne of stroomstoring?

Is het wel slim een kleine energieleverancier te kiezen? Zul je dan goed geholpen worden in het geval van problemen met jouw aansluiting bijvoorbeeld? Daar hoef jij je geen zorgen om te maken. Watz is namelijk verantwoordelijk voor jouw energiecontract en de facturatie daarvan, maar het is de lokale distributienetbeheerder die het gas- en elektriciteitsnetwerk tot bij de woning beheert.

Bij problemen zoals storingen, onderbrekingen van de gas- of elektriciteitslevering, een panne aan jouw gas- of elektriciteitsmeter of een gaslek is het dus niet Watz dat zal tussenkomen maar wel jouw lokale distributienetbeheerder.

De netbeheerders hebben daarom verschillende noodnummers en storingsnummers waarop je eventuele problemen 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt melden. Dit zijn de telefoonnummers van de netbeheerders in Vlaanderen (Fluvius), het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (Sibelga) en Wallonië (ORES of TECTEO-RESA) voor het melden van een gaslek of het melden van een onderbreking van de gaslevering of stroompanne.

Een gasgeur of gaslek?

Neem je een gasgeur waar en vermoed je een gaslek? Dan moet je onmiddellijk je lokale distributienetbeheerder contacteren!

Telefonnummers lokale distributienetbeheerders
Netbeheerder Gebied Telefoonnummers
Fluvius Vlaanderen 0800 65 065
Sibelga Brussels Hoofdstedelijk Gewest 0800 19 400
ORES De grootste in Wallonië 0800 870 87
TECTEO-RESA Luik, Huy, Andenne, Dison en Verviers 04 362 98 38
TECTEO-RESA Eupen 087 74 20 18

Een stroomstoring of problemen met aardgas in jouw straat?

Bij een algemene stroompanne zal niet alleen jouw woning zonder elektriciteit komen te zitten, maar wellicht ook die van de buren. Heeft enkel jouw woning geen elektriciteit meer controleer dan eerst of het probleem niet afkomstig is van jouw eigen elektrische installatie. Enkel bij problemen op het distributienet of bij een storing op je eigen elektriciteitsmeter kun je de hulp van jouw distributienetbeheerder inroepen.

Telefonnummers lokale distributienetbeheerders
Netbeheerder Gebied Telefoonnummers
Fluvius Vlaanderen 078 35 35 00
Sibelga Brussels Hoofdstedelijk Gewest 02 274 40 66
ORES De grootste in Wallonië 078 78 78 00
TECTEO-RESA Luik, Huy, Andenne, Dison en Verviers 04 220 12 11 of 04 263 18 80

Stroomstoring aan een elektrische installatie? Heb je last van een kortsluiting, dan kun je zelf een oplossing zoeken. Heb je niet genoeg kennis over elektriciteit of kun je de oplossing niet vinden, raadpleeg dan een elektricien!

Geactualiseerd op