energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Tina Energy contact klantendienst: overzicht alle gegevens

Geactualiseerd op
minuten lezen
Tina Energy contact

Klant bij Tina Energy en heb je een vraag of probleem? Of wil je klant worden bij Tina Energy en heb je een vraag over de producten van deze leverancier? In dit artikel geven we alle Tina Energy klantendienst contactgegevens en leggen we de procedures, zoals het regelen van een verhuis, uit.

Tina Energy contact klantendienst overzicht

Tina Energy is momenteel nog een kleine speler op de Belgische energiemarkt, waardoor de contactmogelijkheden beperkt zijn. De Tina Energy klantendienst is online per e-mail en op social media te bereiken voor vragen of opmerkingen.

In het overzicht hieronder vind je alle contactgegevens en meer. Zo is met Tina Energy contact opnemen een stuk gemakkelijker!

Tina Energy contact overzicht
ContactmethodeContactgegevens
📫 PostadresKortrijksesteenweg 387, 8530 Harelbeke
📧 Online contactformulierTina Energy contactformulier
📧 Tina Energy e-mail[email protected]
🌐 Sociale netwerkenFacebook, Twitter en Instagram
Contract opzeggen en overstappen*

*Telefonische dienstverlening beheerd door CallMePower, een merk van Selectra, die uw verhuizing en overstap van leverancier verzorgt door u te verwijzen naar het beste partner aanbod in uw persoonlijke geval.

Voor vragen over energiefacturen, betalingen en tarieven, neem je contact op met Tina Energy via het bovenstaande e-mailadres of contactformulier. Vervolgens zal je binnen enkele werkdagen een antwoord van Tina Energy ontvangen.

Op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Energieleveranciers vergelijken doe je met CallMePower!

Wat zijn de Tina Energy klantendienst openingsuren?

De Tina Energy klantendienst is momenteel nog niet telefonisch te bereiken voor vragen. Indien je een bericht hebt gestuurd via een van de online contactkanalen, kun je binnen enkele werkdagen een reactie terug ontvangen.

Zijn er al meerdere dagen verstreken, maar heb je nog geen antwoord ontvangen? Bekijk of de e-mail niet in de spam-inbox terecht is gekomen.

Wat is het Tina Energy contact e-mail?

De Tina Energy klantendienst is ook per e-mail te bereiken. Dit kan handig zijn voor het doorsturen van documenten, zoals het overnamedocument. Voor overige vragen is het aan te raden om gebruik te maken van het contactformulier op de website.

Stuur je toch liever een e-mail naar Tina Energy? Vergeet dan niet je volledige naam te vermelden, zodat de klantendienst snel het dossier kan vinden. Tina Energy is per e-mail te bereiken op: [email protected].

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

Wat is het Tina Energy adres?

Het Tina Energy kantoor is te vinden in Harelbeke. Let op, dit is geen bezoekadres. Indien je bij het Tina Energy kantoor langs wilt gaan, is het sterk aan te raden om eerst bij deze leverancier te informeren of het mogelijk is om het kantoor te bezoeken. Het Tina Energy kantoor is te vinden op het onderstaande adres.

Tina Energy (ENBRO NV)
Kortrijksesteenweg 387
8530 Harelbeke

Tina Energy contact voor regelen verhuis

Het regelen van een verhuis kan een heel gedoe zijn. Je moet met een groot aantal zaken rekening houden en je ziet al snel wat over het hoofd. Betreffende je energiecontract zal je twee zaken moeten regelen, namelijk het invullen van het energieovernamedocument en Tina Energy op de hoogte brengen.

Tina Energy op de hoogte brengen van je verhuis doe je door via het contactformulier op de website de verhuisdatum en het adres van je nieuwe woning door te geven. Vervolgens zal Tina Energy contact met je opnemen voor het verder verwerken van de verhuizing.

Tina Energy energieovernamedocument

Om de energiemeters over te dragen aan de nieuwe bewoners, moet het overnamedocument worden ingevuld. In dit document noteer je de meterstanden op het moment van overdracht en de EAN-codes van de energiemeters. Deze zijn te vinden op de zijkant van de meter of op je energiefactuur.

Vervolgens dien je het document te ondertekenen en op te sturen naar Tina Energy. Dit kan naar het bovengenoemde e-mailadres. Het Tina Energy overnamedocument download je met de knop hieronder.

Gas en Licht Verhuizen
Energie verhuis

Gas en elektriciteit overzetten bij verhuis (Gratis dienst)

Contacteer de energie-experts van CallMePower om gratis alle stappen voor je verhuis door te lopen en een nieuw contract af te sluiten.

Gas en Licht Verhuizen

Gas en elektriciteit overzetten bij verhuis (Gratis dienst)

Laat je terugbellen door een energie-expert van CallMePower om gratis alle stappen voor je verhuis door te lopen en een nieuw contract af te sluiten.

Let op! Tina Energy is op dit moment alleen actief in Vlaanderen en Wallonië. Bij een verhuis naar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest zal je dus moeten kiezen voor een andere energieleverancier. In dit geval zal je met Tina Energy contact op moeten nemen voor het opzeggen van je contract.

Tina Energy contacteren om klant te worden

Ben je overtuigd door het aanbod van Tina Energy? Dan kun je gaan veranderen van energieleverancier! Klant worden bij Tina Energy kan door op de website van deze leverancier al je gegevens in te vullen. Vervolgens zal je een voorstel ontvangen van Tina Energy, waarmee je akkoord kunt gaan.

Zodra je met dit voorstel akkoord bent gegaan, zal je oude energieleverancier / netbeheerder de meterstanden opvragen en de slotfactuur opsturen. In de meeste gevallen zal Tina Energy het contract met je oude energieleverancier automatisch opzeggen. Het is aan te raden om te controleren of dit ook daadwerkelijk goed is verwerkt.

Tina Energy contacteren voor opzeggen contract

Consumenten en kmo’s staan in België geheel vrij om te veranderen van energieleverancier wanneer ze dit willen. Ook als de looptijd van het contract nog niet is afgelopen, is het mogelijk om zonder opzegvergoeding over te stappen. Ben je dus niet tevreden met Tina Energy als energieleverancier of betaal je teveel? Stap dan over naar een andere energieleverancier!

energie vergelijken
energie vergelijken

Veranderen van energieleverancier?

Bel CallMePower om gratis een energiecontract af te sluiten bij een energieleverancier naar keuze in België. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie vergelijken
energie vergelijken

Veranderen van energieleverancier?

Dien een terugbelverzoek in of vergelijk prijzen online met de CallMePower energievergelijker.

Tina Energy contact stroompanne of gaslucht

Indien je last hebt van een stroompanne of een gaslek vermoed, zal je contact op moeten nemen met de verantwoordelijke netbeheerder en niet met Tina Energy. De netbeheerder is namelijk verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van het energienet. Daarnaast verhelpt de netbeheerder ook mogelijke pannes.

De verantwoordelijke netbeheerder van Vlaanderen is Fluvius. In Wallonië zijn er meerdere netbeheerders actief. Gebruik de onderstaande tool om erachter te komen wie de netbeheerder van jouw regio is en wat het noodnummer van de netbeheerder is.

Vind je distributienetbeheerder

  • Aalst (9300 / 9308 / 9310 / 9320)
  • Aalter (9880 / 9881 / 9910)
  • Aarschot (3200 / 3201 / 3202)
  • Aartselaar (2630)
  • Affligem (1790)
Laden

Gaslucht thuis? Open dan direct alle ramen, gebruik geen apparaten, waarschuw de buren en wacht buiten op hulp. Een interventieteam van de netbeheerder zal zo snel mogelijk langskomen om te onderzoeken waar de gaslucht vandaan komt. Bij direct gevaar voor een ontploffing, neem je contact op met de brandweer.

Vergoeding ontvangen voor Tina Energy panne

Zodra de stroompanne is verholpen, kun je mogelijk een vergoeding ontvangen voor de periode waarin je geen gebruik hebt kunnen maken van elektriciteit. Als voorwaarde moet de stroompanne langer dan vier uur hebben geduurd en mag deze niet zijn veroorzaakt door aangekondigd onderhoud. Meer informatie hierover vind je op onze vergoeding stroompanne pagina.

Vond je deze informatie nuttig? 0% van de 0 stemmen vond de informatie nuttig.