energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

ENGIE contact klantendienst: overzicht alle contactgegevens

Geactualiseerd op
minuten lezen
ENGIE contact

Het telefoonnummer van ENGIE Electrabel is: 078 35 33 33. Dit telefoonnummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur. Voor het doorsturen van documenten is de klantendienst per e-mail te bereiken op: [email protected].

ENGIE contact klantendienst

Als grootste aanbieder van gas en elektriciteit op de energiemarkt in België, beschikt ENGIE Electrabel over een uitgebreide klantendienst die telefonisch, per brief en via het internet bereikbaar is.

In het overzicht hieronder zijn de belangrijkste gegevens van de ENGIE klantendienst weergegeven. Informatie over de e-mailadressen is te vinden onderaan dit artikel.

Hoe ENGIE klantendienst contacteren?
ContactmethodeContactgegevens
ENGIE telefoonnummer📞 078 35 33 33
Contract opzeggen en overstappen*
PostadresSimon Bolivarlaan 34, 1000 Brussel
Online contactformulierENGIE contactformulier
Online chatTe vinden op de ENGIE contactpagina
WhatsApp460 222 585
Online klantenzoneMy ENGIE login

*Telefonische dienstverlening beheerd door CallMePower, een merk van Selectra, die uw verhuizing en overstap van leverancier verzorgt door u te verwijzen naar het beste partner aanbod in uw persoonlijke geval.

Voor vragen over energiefacturen, betalingen en tarieven, neem je contact op met het telefoonnummer van de algemene ENGIE klantendienst. Voor een vergelijking van alle tarieven of om over te stappen naar een andere leverancier contacteer je CallMePower op het onderstaande telefoonnummer.

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst energie België

Bel CallMePower voor advies over energiecontracten of om over te stappen. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie-vergelijken
energie vergelijken

Gratis adviesdienst gas en elektriciteit België

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren of vergelijk gratis met onze energievergelijker.

ENGIE is tevens actief op social media (Facebook en Twitter). Voor urgente vragen is het echter aan te raden om de klantendienst te bellen of gebruik te maken van het contactformulier.

Niet het telefoonnummer gevonden dat je zocht? Bekijk dan de pagina met alle ENGIE telefoonnummers. Voor informatie over het opzeggen van je contract ga je naar de informatiepagina over een ENGIE contract opzeggen.

ENGIE klantendienst openingsuren

De telefonische klantendienst van ENGIE is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur.

De online klantendienst van ENGIE (contactpagina, chat en sociale netwerken) is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur.

Op feestdagen en op zondag is de ENGIE klantendienst niet bereikbaar. Het is uiteraard wel mogelijk om contact op te nemen via het formulier op de website van deze leverancier of door in te loggen in de My ENGIE klantenzone.

Wat is het ENGIE contact e-mail van de klantendienst?

Naast telefonisch, is deze leverancier ook op een ENGIE contact e-mailadres te bereiken. Dit kan door op de website van deze leverancier een bericht en je e-mailadres achter te laten in het contactformulier. Vervolgens zal je binnen enkele werkdagen een reactie van ENGIE ontvangen. De link naar het ENGIE contactformulier vind je bovenaan deze pagina.

Er zijn twee verschillende mailadressen van ENGIE België beschikbaar. Zorg ervoor dat deze adressen zijn toegevoegd aan je contactenlijst als je klant bent bij deze leverancier. Zo zorg je ervoor dat de e-mails van ENGIE niet in de spam-inbox eindigen. De ENGIE contact e-mailadressen zijn:

Ga je verhuizen? Bekijk de ENGIE verhuispagina voor alle informatie over het regelen van een verhuis en de benodigde documenten.

ENGIE contacteren om klant te worden

Sinds de vrijmaking van de energiemarkt, zijn er een groot aantal energieleveranciers actief in België. Deze leveranciers lijken soms veel op elkaar, maar de tarieven kunnen veel verschillen. Het is daarom erg belangrijk om de tarieven te vergelijken voordat je gaat veranderen van energieleverancier.

Bekijk bijvoorbeeld alle ENGIE tarieven en neem de voorwaarden goed door of lees de ENGIE reviews om erachter te komen hoe klanten deze leverancier beoordelen. Neem een kijkje op de pagina over de tarieven van ENGIE, zoals het

Vergelijk de tarieven voordat je overstapt! Alle energieleveranciers en tarieven vergelijken doe je met CallMePower.

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

Bel CallMePower voor een gratis telefonische vergelijking of vergelijk online. (Wachttijd bedraagt momenteel: 1 minuut)

energie vergelijken
energie vergelijken

Energieleveranciers vergelijken?

Vergelijk prijzen met onze gratis energievergelijker of dien een terugbelverzoek in.

ENGIE adres hoofdzetel en kantoren

De ENGIE hoofdzetel is te vinden in Brussel. Dit is tevens het adres voor al je briefverkeer gericht aan deze leverancier. Daarnaast zijn er meerdere Bpostkantoren met een klantenloket welke je kunt bezoeken voor vragen over ENGIE.

Het ENGIE hoofdkantoor is te vinden op het onderstaande adres.

ENGIE Electrabel n.v. 
Boulevard Simon Bolivarlaan 34 
1000 Brussel

ENGIE adres en kantoren per stad

ENGIE Electrabel is in heel België actief als energieleverancier en levert elektriciteit en aardgas aan zeer veel huishoudens. Om deze reden heeft ENGIE in enkele steden een klantenkantoor die je (op afspraak) kunt bezoeken. Bekijk de onderstaande pagina’s voor de ENGIE contactgegevens en aanvullende informatie per stad.

Veelgestelde vragen over de ENGIE klantendienst

Hoe kan ik ENGIE telefonisch bereiken?

De klantendienst van ENGIE is telefonisch te bereiken op: 078 35 33 33.

Is bellen naar ENGIE gratis?

Hoewel het telefoonnummer van ENGIE geen betalend nummer is, is ENGIE bellen niet geheel gratis. Je betaalt bij dit nummer het zonale tarief. De mogelijke kosten hangen af van de voorwaarden van je mobiele abonnement.

Kan ik een e-mail sturen naar ENGIE?

Voor het doorsturen van documenten gebruik je het volgende e-mailadres: [email protected]. Voor algemene vragen dien je gebruik te maken van het contactformulier op de website.

Wat zijn de openingsuren van ENGIE?

De openingsuren van de ENGIE klantendienst zijn: maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Vond je deze informatie nuttig? 0% van de 0 stemmen vond de informatie nuttig.