gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel om gratis te veranderen van energieleverancier of voor energieadvies!

gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

CallMePower belt je gratis terug of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

ENGIE contact klantendienst: overzicht alle contactgegevens

ENGIE contact

ENGIE Electrabel heeft als grootste energieleverancier van België een hoop verschillende contactmogelijkheden. In dit artikel geven we een overzicht van alle ENGIE contactgegevens en situaties waarin je met ENGIE contact op moet nemen, inclusief informatie over een stroompanne, verhuis en het adres van de hoofdzetel.


ENGIE contact klantendienst overzicht

Als grootste speler op de energiemarkt in België, beschikt ENGIE Electrabel over een uitgebreide ENGIE klantendienst die telefonisch, per brief en via het internet bereikbaar is. Hieronder vind je een overzicht van alle gegevens, zodat met ENGIE contact opnemen een stuk makkelijker is!

Overzicht ENGIE contact klantendienst
Contactmethode Contactgegevens Openingsuren
📞 ENGIE opzeggen / overstappen 📞 02 588 92 38 Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 19:00 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur
📞 Energie verhuis 📞 02 588 03 92
📞 Algemene ENGIE klantendienst 📞 078 35 33 33 (zonaal tarief) Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur
📫 Postadres Simon Bolivarlaan 34, 1000 Brussel Reactie binnen enkele werkdagen
📧 Online contactformulier ENGIE contactformulier
💬 Online chat Op de ENGIE contactpagina Maandag tot vrijdag van 8:00 tot 22:00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur
📱 WhatsApp 460 222 585
🌐 Sociale netwerken Facebook en Twitter
🔒 Online klantenzone ENGIE klantenzone 24/7 beschikbaar

Voor vragen over energiefacturen, betalingen en tarieven, neem je contact op met het telefoonnummer van de algemene ENGIE klantendienst. Niet het telefoonnummer gevonden dat je zocht? Bekijk dan de pagina met alle ENGIE telefoonnummers.

Wat zijn de ENGIE klantendienst openingsuren?

De ENGIE klantendienst is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur. Op feestdagen en op zondag is de ENGIE klantendienst niet bereikbaar. Het is uiteraard wel mogelijk om contact op te nemen via het formulier op de website van deze leverancier of door in te loggen in de online klantenzone.

Wat is het ENGIE contact e-mail van de klantendienst?

Naast telefonisch, is deze leverancier ook op een ENGIE contact e-mailadres te bereiken. Dit kan door op de website van deze leverancier een bericht en je e-mailadres achter te laten in het contactformulier. Vervolgens zal je binnen enkele werkdagen een reactie van ENGIE ontvangen. De link naar het ENGIE contactformulier vind je bovenaan deze pagina.

Er zijn twee verschillende mailadressen van ENGIE België beschikbaar. Zorgt ervoor dat deze adressen zijn toegevoegd aan je contactenlijst als je klant bent bij deze leverancier. Zo zorg je ervoor dat de e-mails van ENGIE niet in de spam-inbox eindigen. De ENGIE contact e-mailadressen zijn:

gas en elektriciteit

Niet tevreden? Stap dan over naar een betere leverancier!

Bel CallMePower om gratis een energiecontract af te sluiten bij één van de leveranciers met een 5/5 sterren beoordeling van de VREG.

gas en elektriciteit

Niet tevreden? Stap dan over naar een betere aanbieder!

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren met energieadvies of bel op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Wat is het ENGIE adres van de hoofdzetel?

De ENGIE hoofdzetel is te vinden in Brussel. Dit is tevens het adres voor al je briefverkeer gericht aan deze leverancier. Daarnaast zijn er meerdere Bpostkantoren met een klantenloket welke je kunt bezoeken voor vragen over ENGIE.

We geven je hieronder een overzicht van de ENGIE adressen per stad en de hoofdzetel. De hoofdzetel van ENGIE is te vinden op het onderstaande adres.

ENGIE Electrabel n.v.
Boulevard Simon Bolivarlaan 34
1000 Brussel

ENGIE adres en kantoren per stad

ENGIE Electrabel is in heel België actief als energieleverancier en levert elektriciteit en aardgas een zeer veel huishoudens. Om deze reden heeft ENGIE in enkele steden een klantenkantoor die je (op afspraak) kunt bezoeken. Bekijk de onderstaande pagina’s voor de ENGIE contactgegevens per stad.

ENGIE Electrabel contact voor verhuis regelen

Het regelen van een ENGIE verhuis is zeer gemakkelijk. ENGIE contacteren voor het doorgeven van je verhuis zal in de meeste gevallen niet nodig zijn, aangezien je het grootste gedeelte online kunt regelen. Voor het doorgeven van een ENGIE verhuis heb je enkel een paar gegevens nodig en zal je het ENGIE energieovernamedocument moeten invullen.

Voor het doorgeven van je verhuis heb je het adres van de nieuwe woning, de datum van overdracht, de meterstanden en de EAN-codes van de energiemeters nodig. Deze gegevens moet je ook invullen in het overnamedocument en vervolgens opsturen naar ENGIE.

Het ENGIE overnamedocument download je gratis met de knop hieronder. Kijk op onze ENGIE verhuis pagina voor meer informatie over het regelen van je verhuis.

Gas en Licht Verhuizen
Gas en Licht Verhuizen

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel CallMePower om gratis een energiecontract af te sluiten voor je nieuwe woning en de energiemeters over te nemen.

Gas en Licht Verhuizen
Gas en Licht Verhuizen

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur of laat je gratis terugbellen.

ENGIE contacteren om klant te worden

Sinds de vrijmaking van de energiemarkt, zijn er een groot aantal energieleveranciers actief in België. Deze leveranciers lijken soms veel op elkaar, maar de tarieven kunnen veel verschillen. Het is daarom erg belangrijk om de tarieven te vergelijken voordat je gaat veranderen van energieleverancier.

Bekijk bijvoorbeeld alle ENGIE tarieven en neem de voorwaarden goed door of lees de ENGIE reviews om erachter te komen hoe klanten deze leverancier beoordelen. Neem een kijkje op de pagina over de tarieven van ENGIE, zoals het

Vergelijk voordat je overstapt! Energie vergelijken doe je met CallMePower.

ENGIE contact voor opzeggen energiecontract

Indien je het energiecontract bij ENGIE wilt opzeggen, kun je contact opnemen met CallMePower. Wij helpen je gratis om een energiecontract af te sluiten bij een leverancier naar keuze en zorgen ervoor dat je contract bij ENGIE automatisch wordt opgezegd.

Neem contact op met CallMePower: 📞 02 588 92 38.

ENGIE Electrabel contact en de online klantenzone

My ENGIE is de online klantenzone van ENGIE Electrabel. Als klant heb je in het verlengde van de telefonische dienstverlening een account waar je de volgende zaken op kan regelen:

 • energiefacturen inzien en downloaden;
 • persoonlijke gegevens aanpassen;
 • betalingen openstaand saldo inzien;
 • voorschotbedrag aanpassen;
 • betaalmethode aanpassen;
 • extra diensten, zoals ENGIE zonnepanelen beheren;
 • energieverbruik inzien.

Als grootste energieleverancier van België, heeft ENGIE Electrabel ook een applicatie. Hiermee heb je ook toegang tot de online klantenzone van ENGIE. Deze app is te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. Door de online klantenzone is het steeds minder vaak nodig om met ENGIE contact op te nemen.

Met ENGIE contact opnemen of online klantenzone?

Heb je toch een meer specifieke vraag? Dan kun je altijd met ENGIE contact opnemen via het contactformulier op de website. Als je het onderwerp van je vraag aangeeft, krijg je meteen een overzicht van een aantal veelgestelde vragen en misschien vind je hier al het antwoord op je vraag. Het voordeel van een contactformulier is dat deze 24/7 te raadplegen is en dit kan in minder urgente gevallen een prima optie zijn om je klacht of vraag kenbaar te maken aan de ENGIE klantendienst.

gas en elektriciteit

Veranderen van energieleverancier?

Bel CallMePower om gratis een energiecontract af te sluiten bij een energieleverancier naar keuze.

gas en elektriciteit

Veranderen van energieleverancier?

CallMePower belt je gratis terug tijdens de openingsuren met energieadvies of bel op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

ENGIE contact voor stroompanne of gaslucht

Indien je last hebt van een stroompanne of een gaslek vermoed, zal je contact op moeten nemen met de verantwoordelijke netbeheerder en niet met ENGIE. De netbeheerder is namelijk verantwoordelijk voor het onderhoud van de energienetten en het verhelping van storingen.

In Vlaanderen is Fluvius de verantwoordelijke netbeheerder en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is dit Sibelga. In Wallonië zijn er meerdere netbeheerders actief. Gebruik de onderstaande tool om de noodnummers van de netbeheerder in jouw regio te achterhalen.

Wie is mijn netbeheerder voor elektriciteit en / of gas?
 • 2630 - Aartselaar - Elektriciteit
 • 2630 - Aartselaar - Gas
 • 2970 - 's Gravenwezel - Elektriciteit
 • 2970 - 's Gravenwezel - Gas
 • 3200 - Aarschot - Elektriciteit
 

Vergoeding ontvangen voor ENGIE storing

Zodra de storing is verholpen, kan het zijn dat je recht hebt op een vergoeding voor de tijd dat je geen gebruik hebt kunnen maken van elektriciteit. Om de vergoeding voor een stroomonderbreking te ontvangen, moet de storing langer dan vier uur hebben geduurd en mag de storing niet zijn veroorzaakt door aangekondigd onderhoud.

Geactualiseerd op