gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel om gratis te veranderen van energieleverancier of voor energieadvies!

gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Dien een terugbelverzoek in of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Fluvius Oostkamp

Fluvius Oostkamp

De distributie van elektriciteit wordt verzorgt door Fluvius in de gemeente Oostkamp (8020), in de regio . Jouw distributienetbeheerder beheert het elektriciteitsnetwerk, de energiemeters, de aansluitingen en alle gegevens over het energieverbuik in het werkgebied.

Op deze pagina lees je alle informatie over jouw netbeheerder voor de distributie Fluvius.

De gasdistributie wordt verzorgt door Fluvius in de gemeente Oostkamp (8020).

Verhuizen naar/in Oostkamp in het werkgebied van Fluvius

Verhuis je naar een nieuwe of andere woning in Oostkamp en heb je energie nodig (stroom en/of gas)? Indien de meters (aardgas en/of elektriciteit) open zijn, kun je een energiecontract aangaan bij een leverancier van jouw keuze.

Meter op jouw naam zetten Indien je een nieuwe woning betrekt, dien je een energiecontract aan te gaan bij een energieleverancier.
CallMePower zoekt samen met jou naar een voordelige keuze én neemt de administratie voor je uit handen.
Bel vrijblijvend: ☎ 02 588 03 92

Meter openen of activeren bij Fluvius

Indien de meters bij intrek in je nieuwe woning gesloten of gedeactiveerd zijn, neem dan direct contact op met jouw netbeheerder, in dit geval is dat Fluvius om de meter(s) te openen en vervolgens op jouw naam te zetten bij een energieleverancier naar keuze.

Voor een elektriciteitsaansluiting en/of aardgasaansluiting van jouw woning op het net bij Fluvius is de volgende informatie van belang:

  • Adres (huisnummer, verdieping, straatnaam, postcode, stad/gemeente).
  • Meternummer en EAN-code.
  • Meterstand gas/elektriciteit.
  • Een geldig bankrekeningnummer.

Contactgegevens en openingsuren bij Fluvius

Voor al jouw vragen over de distributie van elektriciteit en/of gas is het mogelijk om jouw netbeheerder te contacteren of om een klantenloket van, Fluvius te bezoeken of je belt het telefoonnummer dat beschikbaar is voor inwoners van Oostkamp : 078 35 35 34.

Gaat het om een noodgeval? Contacteer dan Fluvius op het telefoonnummer 078 35 35 00 (bij stroompanne/onderbreking) of op het nummer (bij gasgeur/gaslek).

Voor eenieder die persoonlijk contact wenst, is het mogelijk om een klantenkantoor in de buurt te bezoeken, hier vind je een volledige lijst:

KlantenkantoorAdresTelefoonnummerOpeningsuren
FluviusScheepsdalelaan 56, 8000 Brugge078 35 35 34
  • Maandag: 09:00-12:00,12:30-16:00
  • Dinsdag: 14:00-18:00
  • Woensdag: 09:00-12:00
  • Donderdag: 09:00-12:00,12:30-16:00
  • Vrijdag: 09:00-12:00,12:30-16:00
  • Zaterdag: gesloten

Elektriciteit aansluiten bij Fluvius voor jouw verbouwingen

Je wil graag gaan werken in je woning of de elektriciteitsmeter en/of gasmeter verwijderen/verplaatsen, maar je weet niet je moet doen? De professionals en techniekers van Fluvius kunnen je adviseren of de nodige werken uitvoeren aan jouw elektriciteitsaansluiting en/of aardgasaansluiting.

Overige vragen voor Fluvius

Het klantenloket van Fluvius kan jou informeren over diverse energiezaken gerelateerd aan jouw energiefactuur, energieverbruik, bespaartips verstrekken, prijs per kWh, informatie over het dagtarief, de piekuren en de daluren...). Ook voor informatie over de installatie van zonnepanelen ben je welkom bij een klantenloket van Fluvius.