Gas en Licht Verhuizen
Gas en Licht Verhuizen

Gas en/of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel ons om de meter(s) op jouw naam te zetten!

ORES Tenneville

ORES Tenneville

De distributie van elektriciteit wordt verzorgt door ORES in de gemeente Tenneville (6970), in de regio . Jouw distributienetbeheerder beheert het elektriciteitsnetwerk, de energiemeters, de aansluitingen en alle gegevens over het energieverbuik in het werkgebied.

Op deze pagina lees je alle informatie over jouw netbeheerder voor de distributie ORES.

De gasdistributie wordt verzorgt door ORES in de gemeente Tenneville (6970).

Verhuizen naar/in Tenneville in het werkgebied van ORES

Verhuis je naar een nieuwe of andere woning in Tenneville en heb je energie nodig (stroom en/of gas)? Indien de meters (aardgas en/of elektriciteit) open zijn, kun je een energiecontract aangaan bij een leverancier van jouw keuze.

Meter op jouw naam zetten Indien je een nieuwe woning betrekt, dien je een energiecontract aan te gaan bij een energieleverancier.
CallMePower zoekt samen met jou naar een voordelige keuze én neemt de administratie voor je uit handen.
Bel vrijblijvend: ☎ 02 588 03 92

Meter openen of activeren bij ORES

Indien de meters bij intrek in je nieuwe woning gesloten of gedeactiveerd zijn, neem dan direct contact op met jouw netbeheerder, in dit geval is dat ORES om de meter(s) te openen en vervolgens op jouw naam te zetten bij een energieleverancier naar keuze.

Voor een elektriciteitsaansluiting en/of aardgasaansluiting van jouw woning op het net bij ORES is de volgende informatie van belang:

  • Adres (huisnummer, verdieping, straatnaam, postcode, stad/gemeente).
  • Meternummer en EAN-code.
  • Meterstand gas/elektriciteit.
  • Een geldig bankrekeningnummer.

Contactgegevens en openingsuren bij ORES

Voor al jouw vragen over de distributie van elektriciteit en/of gas is het mogelijk om jouw netbeheerder te contacteren of om een klantenloket van, ORES te bezoeken of je belt het telefoonnummer dat beschikbaar is voor inwoners van Tenneville : 078 15 78 01.

Gaat het om een noodgeval? Contacteer dan ORES op het telefoonnummer 078 78 78 00 (bij stroompanne/onderbreking) of op het nummer (bij gasgeur/gaslek).

Voor eenieder die persoonlijk contact wenst, is het mogelijk om een klantenkantoor in de buurt te bezoeken, hier vind je een volledige lijst:

KlantenkantoorAdresTelefoonnummerOpeningsuren
ORESRue André Feher 15, 6900 Marche-en-Famenne078 15 78 01
  • Maandag: 08:00-12:00,13:00-15:45
  • Dinsdag: 08:00-12:00,13:00-15:45
  • Woensdag: 08:00-12:00,13:00-15:45
  • Donderdag: 08:00-12:00,13:00-15:45
  • Vrijdag: 08:00-12:00,13:00-15:30
  • Zaterdag: gesloten

Elektriciteit aansluiten bij ORES voor jouw verbouwingen

Je wil graag gaan werken in je woning of de elektriciteitsmeter en/of gasmeter verwijderen/verplaatsen, maar je weet niet je moet doen? De professionals en techniekers van ORES kunnen je adviseren of de nodige werken uitvoeren aan jouw elektriciteitsaansluiting en/of aardgasaansluiting.

Overige vragen voor ORES

Het klantenloket van ORES kan jou informeren over diverse energiezaken gerelateerd aan jouw energiefactuur, energieverbruik, bespaartips verstrekken, prijs per kWh, informatie over het dagtarief, de piekuren en de daluren...). Ook voor informatie over de installatie van zonnepanelen ben je welkom bij een klantenloket van ORES.