Gas en Licht Verhuizen
Gas en Licht Verhuizen

Gas en/of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel ons om de meter(s) op jouw naam te zetten!

Gas en Licht Leverancier
Gas en Licht Leverancier

Gas en/of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel ons opmaandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur of laat je gratis terugbellen door ons.

Sibelga Brussel

Sibelga Brussel

De distributie van elektriciteit wordt verzorgt door Sibelga in de gemeente Brussel (1000), in de regio . Jouw distributienetbeheerder beheert het elektriciteitsnetwerk, de energiemeters, de aansluitingen en alle gegevens over het energieverbuik in het werkgebied.

Op deze pagina lees je alle informatie over jouw netbeheerder voor de distributie Sibelga.

De gasdistributie wordt verzorgt door Sibelga in de gemeente Brussel (1000).

Verhuizen naar/in Brussel in het werkgebied van Sibelga

Verhuis je naar een nieuwe of andere woning in Brussel en heb je energie nodig (stroom en/of gas)? Indien de meters (aardgas en/of elektriciteit) open zijn, kun je een energiecontract aangaan bij een leverancier van jouw keuze.

Meter op jouw naam zetten Indien je een nieuwe woning betrekt, dien je een energiecontract aan te gaan bij een energieleverancier.
CallMePower zoekt samen met jou naar een voordelige keuze én neemt de administratie voor je uit handen.
Bel vrijblijvend: ☎ 02 588 03 92

Meter openen of activeren bij Sibelga

Indien de meters bij intrek in je nieuwe woning gesloten of gedeactiveerd zijn, neem dan direct contact op met jouw netbeheerder, in dit geval is dat Sibelga om de meter(s) te openen en vervolgens op jouw naam te zetten bij een energieleverancier naar keuze.

Voor een elektriciteitsaansluiting en/of aardgasaansluiting van jouw woning op het net bij Sibelga is de volgende informatie van belang:

  • Adres (huisnummer, verdieping, straatnaam, postcode, stad/gemeente).
  • Meternummer en EAN-code.
  • Meterstand gas/elektriciteit.
  • Een geldig bankrekeningnummer.

Contactgegevens en openingsuren bij Sibelga

Voor al jouw vragen over de distributie van elektriciteit en/of gas is het mogelijk om jouw netbeheerder te contacteren of om een klantenloket van, Sibelga te bezoeken of je belt het telefoonnummer dat beschikbaar is voor inwoners van Brussel : 02 549 41 00.

Gaat het om een noodgeval? Contacteer dan Sibelga op het telefoonnummer 02 274 40 66 (bij stroompanne/onderbreking) of op het nummer (bij gasgeur/gaslek).

Voor eenieder die persoonlijk contact wenst, is het mogelijk om een klantenkantoor in de buurt te bezoeken, hier vind je een volledige lijst:

KlantenkantoorAdresTelefoonnummerOpeningsuren
SIBELGAboulevard Émile Jacqmain 96, 1000 Bruxelles02 549 41 00
  • Maandag: 08:30-16:30
  • Dinsdag: 08:30-16:30
  • Woensdag: 08:30-16:30
  • Donderdag: 08:30-16:30
  • Vrijdag: 08:30-15:45
  • Zaterdag: gesloten

Elektriciteit aansluiten bij Sibelga voor jouw verbouwingen

Je wil graag gaan werken in je woning of de elektriciteitsmeter en/of gasmeter verwijderen/verplaatsen, maar je weet niet je moet doen? De professionals en techniekers van Sibelga kunnen je adviseren of de nodige werken uitvoeren aan jouw elektriciteitsaansluiting en/of aardgasaansluiting.

Overige vragen voor Sibelga

Het klantenloket van Sibelga kan jou informeren over diverse energiezaken gerelateerd aan jouw energiefactuur, energieverbruik, bespaartips verstrekken, prijs per kWh, informatie over het dagtarief, de piekuren en de daluren...). Ook voor informatie over de installatie van zonnepanelen ben je welkom bij een klantenloket van Sibelga.