gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Bel om gratis te veranderen van energieleverancier of voor energieadvies!

gas en elektriciteit

Hulp nodig bij het afsluiten van een energiecontract?

Dien een terugbelverzoek in of bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur.

Energie register België: alle informatie over energie per stad

Energie register

Verhuizen kan een heel gedoe zijn en het aanbod en de procedures kunnen verschillen per regio en soms zelfs per stad. Bij CallMePower vind je alle informatie over energie per stad in België, zoals de netbeheerder, beschikbare energieleveranciers en meer.


Energie verhuis

Bij het regelen van een verhuis komt een hoop kijken. Hoe minder tijd je in het verhuizen van je energiecontract stopt, hoe meer tijd je over hebt voor het regelen van andere zaken.

Netbeheerders en energieleveranciers kunnen verschillen per regio. Vaak zijn er verschillende netbeheerders verantwoordelijk voor de levering van energie en het onderhoud van de distributienetten in een bepaalde regio. Daarnaast zijn niet alle energieleveranciers actief in heel België, waardoor het aanbod verschilt.

Energie register Vlaanderen

Op zoek naar informatie over de netbeheerders en energieleveranciers in Vlaanderen? Klik dan op de corresponderende provincie.

Energie register Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Op zoek naar informatie over de netbeheerder en energieleveranciers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Klik dan op de link hieronder.

Energie register Wallonië

Op zoek naar informatie over de netbeheerders en energieleveranciers in Wallonië? Klik dan op de corresponderende provincie.

Wat is de energiegids van CallMePower?

De energiegids van CallMePower, oftewel het energie register, is een overzicht van alle distributienetbeheerders en energieleveranciers in een bepaalde stad. Omdat het vaak voorkomt dat energieleveranciers niet in heel België actief zijn en netbeheerders vaak slechts in een relatief kleine regio werken, kan het lastig zijn om te achterhalen wat het aanbod is of wie je moet contacteren.

CallMePower, de vergelijkingssite van België en het informatieplatform voor alles betreffende energie, heeft alle informatie over energie per stad op een rij gezet.

Verhuis regelen met CallMePower

Bij het regelen van een verhuis zal je rekening moeten houden met al je contracten. Dit kan een hoop tijd in beslag nemen en is niet de leukste bezigheid. CallMePower helpt je geheel gratis met het overzetten van al je contracten voor energie, telecom en verzekeringen.

Neem contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer en een van onze medewerkers zal je zo snel mogelijk te woord staan.

Energiefactuur bedrijf

Energie en telecom verhuizen in één keer geregeld!

CallMePower helpt je kosteloos met het opzeggen en afsluiten van je energie- en telecomcontracten. Bel ons voor geheel vrijblijvend en gratis advies!

Energiefactuur bedrijf

Energie en telecom verhuizen in één keer geregeld!

Bel CallMePower op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur of laat je gratis terugbellen door ons.

CallMePower op de Belgische energiemarkt

CallMePower is sinds 2015 actief op de Belgische energiemarkt als energievergelijker en biedt tegenwoordig ook vergelijkingsdiensten voor telecom en verzekeringen aan.

De Vlaamse energiemarkt werd in 2003 volledig geliberaliseerd, waarna het Waalse en Brussels Hoofdstedelijke Gewest volgden in 2007. Sindsdien kunnen energieleveranciers vrij met elkaar concurreren op een open markt. Dit heeft ervoor gezorgd dat meerdere energieleveranciers uit het buitenland, maar ook nieuwe, Belgische bedrijven, energie zijn aan gaan bieden voor consumenten en bedrijven.

Tegenwoordig bieden de energieleveranciers een grote hoeveelheid energiecontracten aan die op het eerste oog vaak niet veel van elkaar verschillen. Hierdoor kan het lastig zijn om de contracten te vergelijken en een goede keuze te maken.

CallMePower helpt geheel gratis en vrijblijvend met het vinden van het beste energiecontract voor jouw situatie, telefonisch en via onze website. Bekijk de energie vergelijkingspagina van CallMePower of neem telefonisch contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer.

Gas en Licht Verhuizen

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel CallMePower om gratis een energiecontract in Vlaanderen af te sluiten voor je nieuwe woning en de energiemeters over te nemen.

Gas en Licht Verhuizen

Gas en / of elektriciteit nodig in je nieuwe woning?

Bel ons op maandag - vrijdag van 8:00 - 19:00 uur en zaterdag van 8:30 - 17:30 uur of laat je gratis terugbellen.

Geactualiseerd op