U bent hier

Imewo Eandis in Brugge

Imewo heeft exploitatietaken toevertrouwd aan Eandis. Eandis is een nieuw bedrijf dat is ontstaan uit de samenvoeging van GeDIS, Netmanagement en het Vlaams platform van Indexis. Door de activiteiten van de vroegere exploitanten te bundelen, wordt Eandis voortaan het centrale aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met aansluitingen op de distributienetten elektriciteit en aardgas, meterstanden, rationeel energiegebruik en sociale openbaredienstverplichtingen. Op de website van Eandis vind je diverse contactmogelijkheden met je distributienetbeheerder. Uw DNB (distributienetbeheerder) voor electriciteit Imewo (Eandis) garandeert een volledige dekking van het netwerk dankzij zijn kantoren die een antwoord bieden op al uw problemen inzake energie (electrische leidingen, meter, aansluiting). Voor aardgas speelt Imewo (Eandis) een gelijkwaardige rol.

Verhuis naar Brugge op een eenvoudige manier met Imewo

U verhuist naar Brugge en u wilt een abonnement voor electriciteit afsluiten bij Imewo of voor gas bij Imewo ? Niets is eenvoudiger. Afspraak in het dichtstbijzijnde Imewo agentschap voor electriciteit (of Imewo voor gas) met de volgende documenten:

  • Exact adres (nummer, eventuele verdieping, straat, postcode, stad).
  • Nummer van de meter.
  • Meterstand.
  • Rekeningnummer als u wilt betalen via domiciliëring.

Onze adviseurs zijn er om uw problemen op te lossen en zorgen zo snel mogelijk voor een technieker (bijvoorbeeld als uw electriciteit werd afgesloten)

Vraag naar de mening van een Imewo technicus voor uw projecten

Wilt u werkzaamheden uitvoeren of van meter veranderen, maar u weet niet hoe? Professionelen en Imewo technici kunnen een antwoord bieden op al uw vragen en angsten en kunnen zich ter plaatse begeven om herstellingen uit te voeren. De technici staan ook klaar om u te helpen bij een toekomstige keuze voor de verschillende electriciteits-installaties in uw woning.

Antwoorden op een commerciële vraag

Het Imewo kantoor kan u ook helpen met uw electriciteitsfactuur (abonnement, prijs per kilowattuur, piek- en daluren). Daarenboven kunt u op het kantoor ook terecht voor uw maandelijkse betaling via bankkaart of cash.

Uurregeling, telefoonnummers en contact Imewo

Voor alle vragen of kleine problemen in verband met electriciteit, waarvoor geen verplaatsing naar het kantoor nodig is, heeft Imewo een telefoonnummer klaar voor de inwoners van Brugge : het gaat om 078 35 35 34. Voor aardgas heeft, Imewo het nummer 078 35 35 34 ingevoerd.

Voor diegenen die echter fysiek contact verkiezen, is het mogelijk om u naar onze kantoren te begeven. Hierbij een complete lijst van de kantoren in uw buurt :

Dichtsbijzijnde klantkantoren Imewo

Eeklo
Molenstraat 135 bus 2
9900 Eeklo
Gent
Sint-Pietersnieuwstraat 62
9000 Gent
Brugge
Scheepsdalelaan 56
8000 Brugge
Lokeren
Oud-Strijderslaan 3
9160 Lokeren
Oostende
H. Serruyslaan 66-68
8400 Oostende

Openingsuren klantkantoren

Maandag van 08u30 tot 12u00 en van 12u30 tot 16u00.
Dinsdag van 14u00 tot 18u00.
Woensdag van 08u30 tot 12u00.
Donderdag van 08u30 tot 12u00 en 12u30 tot 16u00.
Vrijdag van 08u30 tot 12u00 en 12u30 tot 16u00.
Zaterdag en zondag gesloten.
pas de php codefull_html
 
Partager sur Facebook  Partager sur Twitter  Partager sur Google Plus