U bent hier

Gaselwest in Poperinge

Uw DNB (distributienetbeheerder) voor electriciteit Gaselwest (Eandis) garandeert een volledige dekking van het netwerk dankzij zijn kantoren die een antwoord bieden op al uw problemen inzake energie (electrische leidingen, meter, aansluiting). Voor aardgas speelt Gaselwest (Eandis) een gelijkaardige rol. Gaselwest beheert, bouwt en onderhoudt voor 60 gemeenten het distributienet voor elektriciteit en aardgas en vervoert op vraag van de leveranciers de energie tot bij de distributienetgebruikers die op het net zijn aangesloten. Gaselwest beheert, bouwt en onderhoudt voor 60 gemeenten het distributienet voor elektriciteit en aardgas en vervoert op vraag van de leveranciers de energie tot bij de distributienetgebruikers die op het net zijn aangesloten.

Verhuis naar Poperinge op een eenvoudige manier met Gaselwest

U verhuist naar Poperinge en u wilt een abonnement voor electriciteit afsluiten bij Gaselwest of voor gas bij Gaselwest? Niets is eenvoudiger. Afspraak in het dichtstbijzijnde Gaselwest agentschap voor electriciteit (of Gaselwest voor gas) met de volgende documenten:

  • Exact adres (nummer, eventuele verdieping, straat, postcode, stad).
  • Nummer van de meter.
  • Meterstand.
  • Rekeningnummer als u wilt betalen via domiciliëring.

Onze adviseurs zijn er om uw problemen op te lossen en zorgen zo snel mogelijk voor een technieker (bijvoorbeeld als uw electriciteit werd afgesloten).

Vraag naar de mening van een Gaselwest technicus voor uw projecten

Wilt u werkzaamheden uitvoeren of van meter veranderen, maar u weet niet hoe? Professionelen en Gaselwest technici kunnen een antwoord bieden op al uw vragen en angsten en kunnen zich ter plaatse begeven om herstellingen uit te voeren. De technici staan ook klaar om u te helpen bij een toekomstige keuze voor de verschillende electriciteits-installaties in uw woning.

Antwoorden op een commerciële vraag

Het Gaselwest kantoor kan u ook helpen met uw electriciteitsfactuur (abonnement, prijs per kilowattuur, piek- en daluren). Daarenboven kunt u op het kantoor ook terecht voor uw maandelijkse betaling via bankkaart of cash.

Uurregeling, telefoonnummers en contactgegevens Gaselwest

Voor alle vragen of kleine problemen in verband met electriciteit, waarvoor geen verplaatsing naar het kantoor nodig is, heeft Gaselwest een telefoonnummer klaar voor de inwoners van Poperinge : het gaat om 078 35 35 34. Voor aardgas heeft, Gaselwest het nummer 078 35 35 34 ingevoerd.

Voor diegenen die echter fysiek contact verkiezen, is het mogelijk om u naar onze kantoren te begeven. Hierbij een complete lijst van de kantoren in uw buurt :

Dichtstbijzijnde klantkantoren

Ieper
Stationsstraat 39
8900 Ieper
Deinze
Gentpoortstraat 20
9800 Deinze
Kortrijk
President Kennedypark 12
8500 Kortrijk
Roeselare
Meensesteenweg 5
8800 Roeselare
Ronse
Zonnestraat 55 
9600 Ronse
Veurne
Iepersesteenweg 1 
8630 Veurne

Openingsuren klantkantoren

Maandag van 08u30 tot 12u00 en van 12u30 tot 16u00.
Dinsdag van 14u00 tot 18u00.
Woensdag van 08u30 tot 12u00.
Donderdag van 08u30 tot 12u00 en 12u30 tot 16u00.
Vrijdag van 08u30 tot 12u00 en 12u30 tot 16u00.
Zaterdag en zondag gesloten.
pas de php codefull_html
 
Partager sur Facebook  Partager sur Twitter  Partager sur Google Plus