Sibelga Brussel

Vind hier alle nuttige informatie en contactgegevens met betrekking tot de verhuizing van je energie in/naar de provincie Brussel, alsmede informatie over de distributie van gas en/of elektriciteit van de distributienetbeheerder Sibelga in Brussel en het aangaan van een (nieuw) energiecontract bij één van de Belgische leveranciers voor aardgas en stroom.

Informatie Sibelga Brussel

Sibelga voorziet de distributie van gas en elektriciteit van het transmissienetwerk naar de eindgebruiker in de provincie Brussel. De belangrijkste activiteiten bestaan uit:

  • onderhoud van elektriciteits- en gasnet
  • zorg dragen or de technische installaties in de woning die nodig zijn voor de energievoorziening (bijvoorbeeld het verplaatsen, openen en sluiten van de meters)
  • meteropnames
  • energieverbruik monitoren
  • informeren over de energiemarkt

Vind een energieleverancier in de provincie Brussel

Indien je verhuist naar een nieuwe of andere woning heb je een nieuw energiecontract nodig. Neem eerst de meterstanden op met de oude bewoner en gebruik daarvoor het energieovernamedocument.

Kijk vervolgens in deze lijst met Belgische energieleveranciers om een keuze te maken en om het je gemakkelijk te maken kun je de energieprijzen vergelijken in onze online vergelijkingstool.

Verhuizen naar/in Brussel

Indien je verhuist naar of in Brussel is het handig om te weten dat de distributie van elektriciteit wordt verzorgt door Sibelga

De distributie van aardgas wordt verzorgd door jouw lokale distributienetbeheerder, in jouw gemeente is dat Sibelga

Heb je een nieuwe woning gebouwd of laten bouwen? Of ben je verhuisd naar een woning waar je wilt verbouwen? Indien je een elektriciteitsmeter moet laten plaatsen, openen, verplaatsen, sluiten, verwijderen of de meter op jouw naam laten zetten bij Sibelga in Brussel?

Of wil je een gasmeter laten plaatsen, openen, verplaatsen, sluiten of verwijderen in je woning door Sibelga in de provincie Brussel?

Meter op jouw naam zetten Indien je een nieuwe woning betrekt, dien je een energiecontract aan te gaan bij een energieleverancier. CallMePower zoekt samen met jou naar een voordelige keuze én neemt de administratie voor je uit handen.
Bel vrijblijvend: ☎ 02 588 03 92

Lees meer over de te nemen stappen voor het regelen van een energiecontract (gas en elektriciteit) in jouw gemeente op de volgende pagina’s over verhuizen naar/in de grootste steden in Brussel:

Contact Sibelga Brussel

Contacteer de netbeheerder Sibelga in de provincie Brussel op de volgende telefoonnummers:

Waar wil je mee geholpen worden?Telefoon
Algemene vragen078 15 78 01
Een stroompanne melden078 78 78 00
Je ruikt een gasgeur of gaslek melden0800 87 087

Indien je op zoek bent naar de klantenkantoren van Sibelga Brussel kun je best een kijkje nemen op de pagina’s van de volgende steden.

Gegevens Provincie Brussel

De provincie Brussel maakt deel uit van de regio .
Op 1 januari 2018 telde de provincie inwoners en heeft een oppervlakte van km2.

De provincie Brussel telt in totaal 18 gemeenten met als belangrijkste stad waar tevens het provinciebestuur gevestigd is.

Gemeenten in de provincie Brussel

Grote steden

Middelgrote steden

Kleine steden